Kecsap: X-Men, A Big Bold Beautiful Journey, Clean Air, Now You See Me 3, Free Fall, City on Fire, Aurora, One Punch Man, McVeigh, Superman, Sonic 3, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin, The Entertainment System Is Down, The Thursday Murder Club, Furiosa,

A Furiosa-ban lesz egy olyan 15 perces akciójelenet, amit 78 napig forgattak néhol 200 kaszkadőrrel.

Élőszereplős Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronint terveznek, méghozzá R besorolássa. A producer Walter Hamada, az írója pedig Tyler Burton Smith (Boy Kills World). Shredder unokája brutálisan megöli Splintert és a Tenőcöket, de egyikőjük életben marad és véres bosszút esküszik.

Kiszivárgott a következő, Marveles X-Men film egysorosa. Ezt nézzétek, breaking, exkluzív (valahol), és a többi: Charles Xavier’s team of merry mutants is charged with the mission of protecting a world that hates and fears them for their unusual appearances and abilities.

Chris Columbus rendezi a The Thursday Murder Club adaptációját. Itthon A ​csütörtöki nyomozóklub címmel futott a krimi, amit minden Agatha Christie rajongónak ajánlanak. A szerepekre kinézettek: Helen Mirren, Pierce Brosnan, és Ben Kingsley.

Margot Robbie és Colin Farrell mellé Phoebe Waller-Bridge, Lily Rabe, Jodie Turner-Smith és Lucy Thomas jött a A Big Bold Beautiful Journey filmbe. Romantikus fantasyról van szó itt.

Dan Harmon (Rick & Morty) írja a One Punch Man élőszereplős adaptáció forgatókönyvét. Teljesen kidobják elvileg Scott Rosenberg és Jeff Pinkner (Venom, Jumanji: The Next Level) eddig letett munkáját. A rendező elvileg még mindig Justin Lin.

Az alábbi kép a McVeigh-ből van, ami a Waco ostrom után játszódik, amikor a veterán katona Timothy McVeigh ördögi tervet eszelt ki. A főszereplő Alfie Allen.

Neva Howell lesz MARTHA Kent az új Superman filmben, és Pruitt Taylor-Vince a Papa Kent.

Victoria Mahoney (The Old Guard 2) rendez egy NASCAR világában játszódó romantikus komédiát, a Clean Airt. Egy ügynök elveszti legjobb ügyfelét, és így egy fiatal tehetségre tesz fel mindent, akit igyekszik NASCAR-készre felhúzni.

A Now You See Me 3 ugye visszahozza az eddigi szereplőket, a négy lovast, de kell melléjük egy Justice Smith, Dominic Sessa, és Ariana Greenblatt trió is.

Melissa Barrera (Scream 4-5) a kirúgása után simán benne lenne, hogy a Scary Movie-ban kifigurázza a Screamet. (Avagy színész szívesen színészkedne pénzért hír:)

Keanu Reeves lesz Shadow a Sonic 3-ban.

És ha már Keanu, akkor Ruben Östlund (Triangle of Sadness) követező filmjébe is tárgyalnak a szerepléséről. Az Entertainment System Is Down egy nemzetközi repülőúton minden szórakoztató eszköz leáll, az utasok 15 órára össze vannak zárva a képernyőik nélkül.

Zöe Bell sziklamászós akciófilmet rendez Free Fall címmel (most akkor nem másznak?:), amiben Zachary Levi lesz a főszereplő. Egy apa a lányához próbál közelebb kerülni a sziklamászós túrával, de fenn ragadnak a falon.

Justin Kuritzkes írja a City on Fire című Don Winslow regény adaptációját. Két bűnügyi család kezében van New England, de egy gyönyörű nő felborítja az egyensúlyt, és a csata lángba borítja a várost.

A Netflix lefújta a Kathryn Bigelow által készülő Aurora-t, amiből elvileg már távozott is a rendező pár hónapja.

Steven Spielberg saját ötletén alapuló UFO filmet tervez.

13 hozzászólás a “Kecsap: X-Men, A Big Bold Beautiful Journey, Clean Air, Now You See Me 3, Free Fall, City on Fire, Aurora, One Punch Man, McVeigh, Superman, Sonic 3, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin, The Entertainment System Is Down, The Thursday Murder Club, Furiosa,” bejegyzéshez

 1. pedig korábban azt írták, hogy a Thursday Murder Clubból sorozat lesz. kár, vagyis annyira nem. sőt, azt is írtak, hogy inkább castingolnak fiatalabbakat, úgy 50 körüli színészeket a főbb karakterekre, mert siker esetén hozzá tudnak majd öregedni a szerepekhez és inkább maszkíroznak. Pierce Brosnan eléggé meglepő választás, mert senkit nem tudok elképzelni hozzá. Ronnak ó túl atletikus. Ben Kingsley meg az egyiptomi pszichiáter, aki nagydarab? :o

 2. Helen Mirren jó Elizabeth lehet, bár én amikor a könyveket olvasom, Elizabethez Psota Irént, Joyce-hoz meg Betty White-ot képzelem el.

 3. Egyszer volt, hogy egy repülőnek a tervezett uticél helyett máshol kellett leszállnia. Az utasoknak úgy kellett közösen eljutniuk alternativ módon. Amiért ez fent volt a youtube-on, mert az egyik utas maga Keanuu Reeves volt, aki felolvasással meg hasonlókkal szórakoztatta utastársit. Vajon Östlund is látta ezt a videot?

 4. A teknőcökből sokszorosan több tartalom van már az indokoltnál, kb a 90-es évek közepe után ez a franchise végleg le kellett volna álljon. De ha már R-kategória: az eredeti első, fekete-fehér Eastman-Laird képregényben még bizony arra használták a fegyvereket a tekik, amire kellett, vagyis hasadt, zúzódott, szakadt, lyukadt fröccsent és loccsant minden, aminek kellett (érdekes módon Shredder-t mindjárt az elején megölik). Nem volt pizzázós poénkodós idétlenkedés sem. Csak később szelidítették gyerekmesévé.

 5. A “sokszorosan több tartalom van már az indokoltnál” az egy kicsit túlzás, nem?
  2007-es TMNT animációs, 2014 és 16-os filmek meg a mostani 2023-as animációs. Ez 4db film 17 év alatt. Szerintem nem itt kezdődik a “sok”. (Tudom, hogy ebben az időszakban készült sorozat, nagyfilm is TV-re de azt gondolom ezek nem számítanak. Kb senki nem tud róluk. Nem voltak ezek reklámozva.)

 6. @user-maat-re:
  A 90-es években még menők voltak a csatornákban élő nindzsateknőcök, ha az ember <10 éves volt. Akkor még tartott a korábbi távol-keleti harcművészet-varázs, a kungfu-karate-nindzsafilmek kései visszfénye. De utána én nem értem, mi tartotta még életben ezt a lore-t. Manapság pedig végképp nem értem.

 7. Gondolom az tartotta életben, hogy nem szűntek meg 10 éves emberek létezni abban a percben hogy te vagy én már nem voltunk 10 évesek (de csak tipp). A legutóbbi film is egy kifejezetten jó mese a mostani fiataloknak. Ez az R-rated feldolgozás pedig jó ötlet, elvileg van egy képregény is amiből dolgozni fog, konkrétan ezzel a revenge sztorival.

 8. Én 41 vagyok és örülök, hogy lesz egy R-es teknőcös film, régóta vártam egy komolyabb, komorabb, sötétebb sztorira, ez talán az lesz. A legutóbbi két film nem jött be, azok idiótaságok, vígjátékok.

 9. Azta! Pruitt mint Papa Kent? Sosem gondoltam volna hogy pont ő lesz egy Kent papa. Érdekes casting.

 10. A csütörtöki nyomozóklubnak kifejezetten örülök. Minden kötetet olvastam, imádom Richard Osman humorát, és Helen Mirren tényleg tökéletes Elizabeth lenne. :)

 11. Az az Xmen egysoros, az mi? Dear ChatGPT please, write a one liner about every Xmen media ever? :D

 12. X-Men szivárgás: nem semmi, ki gondóta vóna. Egyébként sajnálom, hogy az eddigi filmsorozatot elkaszálták/rebootolják, az egyik franchise, amit egy-két film kivételével szívesen újranézek. Baromi jól hozták össze a régieket az újakkal, bár igaz, hogy a végére már kifulladt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.