Az Atlas hosszabb előzetese

Az AI ellenes Jennifer Lopez össze kell fogjon eggyel, hogy egy másik AI-t elkapjon. Huhú. Már csak az kell fordulatnak, hogy valójában a körözött Harlannal legyen egy mechában.

A hivatalos sztori: Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) egy briliáns, de mizantróp adatelemző, aki egyáltalán nem bízik a mesterséges intelligenciában. Veszélyes küldetésre indul, hogy segítsen elkapni egy lázadó robotot, akivel összeköti egy titokzatos, múltbéli ügy. De amikor félresiklik a tervük, csak egyetlen módon mentheti meg az emberiséget az MI-től: ha képes bízni benne.

Az előzetes amúgy feliratos.

human
írta
2024. 04. 23. 16:32
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Az Atlas hosszabb előzetese” bejegyzéshez

  1. @LA: A te IMDB-d szerint lehet :D Nekem már a korábbi trailer is nagyon bejött. Kicsit olyan Moze-os (Borderlands 3-ból az egyik játszható karakter :D) Szeretem a mech-es cuccokat. Ez pedig elég jól néz ki még úgy is, hogy “szaraCGI” :D A sztori nem nagyon érdekel, mert az manapság egyik filmben sem valami nagy durranás. De ez a megvalósítás nagyon faszán néz ki :)

  2. sajnálom szegény művésznőt. egy ígéretesnek indult karrierje szépen lassan a földbe áll. értem én hogy a mai cgi-s, szuper fiatalos filmekbe nem tud bekerülni de hogy csak ilyen lehetőségek jutnak neki az elég szomorú

  3. Gagyi.
    Ms. Lopez hitelesebb volt Eric Cartman kezén tacóról és burritóról énekelve.

  4. Tényleg az a sztori, hogy nem bízik az AI-ban, de a végére úgyis össze kell fogniuk? Akkor ez ilyen AI-érzékenyítő film? :)

    *elszánt fej* If you really wanna try to capture Harlan, you need me on that mission.
    *PaNiK* What do I do?!?

    Ezen azért röhögtem egy jót :D

  5. Producerként nyilván szívügye volt a film. Túl sokat biztosan nem szakmázhat otthon a férjével, aki azért rendezőként igencsak odateszi magát.

  6. A főgenya-MI avatarját egy olyan csávóra bízták, aki úgy néz ki, mint Hszi Csin-ping a 30-as évei elején? (Kína, AI rossz, értem???/s) Hm, a Netflix akkor nem szándékozik kínai bevételi babérokra törni úgy érzem :)

  7. Gosford: szinte mindig producer kreditet kapnak a főszereplők, sokszor csak anyagi oka van, nem mert a szívügyük amivel ki tudja mennyit szenvedtek, hoyg elkészüljön. de persze gondolom igyekeznek olyan projekteket választani, ami tetszik nekik, bár ki tudja, lásd legendás Michael Caine idézetet -> “I have never seen it (Jaws 4) but by all accounts it is terrible. However, I have seen the house that it built and it is terrific. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.