Lee-előzetes: Kate Winslet a háborús fotós.

A világhírű háborús fotósról, Lee Millerről szól, aki önként ment a II. világháború frontvonalára, hogy beszámoljon az emberi sorsokról.

Ellen Kuras operatőr rendezése.

human
írta
2024. 05. 02. 02:45
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Lee-előzetes: Kate Winslet a háborús fotós.” bejegyzéshez

  1. Kate Winslet marha öreg erre a szerepre, Miller nem volt 50 éves a 2. világháború idején.
    Csinálhattak volna inkább egy filmet Robert Caparól, persze ő csak egy régivágású fehér fickó, ami most elítélendő.

  2. A Civil Warban Kirsten Dunst karakterét róla nevezték el Lee-nek.

    @kriptaőr
    Vagy túl fiatal. Ez egy biopic, ha nem vetted volna észre.
    Winslet sincs még 50 éves, meg nem is néz ki annyinak, egy jó sminkkel amúgy se mondanád meg hány éves.

  3. Atyám… ha már feltétlen sértődött irigy férfit akarunk játszani, legalább ne a világ egyik legismertebb és legünnepeltebb fotósa lenne kontrasztként idecitálva. :D Szegény, szerencsétlen, elfeledett Robert Capáról csak múzeumokat neveznek el, szobrokat állítanak neki, és könyv is már jó’ két éve nem jelent meg róla. Erre jön ez a nő a zseniális fotóival meg az érdekes életével, és idepofátlankodik, elveszi a helyet egy “régivágású fehér fickóktól.” :D

  4. Oké akkor 48,5 éves jelenleg, csak a kedvedért rákerestem. Nyilván a biopic-et a fiatal korára és a 2. vh éveire hegyezik ki, és Miller akkor még fiatal volt és szép. Ne kelljen már egy öreg tyúkot bámulni helyette.

  5. Mindig meglepődöm, hogy mennyi nőgyűlölő komment van ezen az oldalon. Nőként mérhetetlenül szomorúnak tartom ezt.

    Ha esetleg valakit érdekel, szeretném megosztani, hogy ezt a filmet Kate Winsletnek 8 évbe telt tető alá hozni. Nem kapott elegendő támogatást a férfi executive-októl, akik lekicsinyelték a vízióját, ezért két hétig saját zsebből fizette a teljes stábot. A forgatáson emellett meg is sérült a háta, és alig tudott felállni, de sérülten is folytatta a munkát. Nyilvánvalóan elég fontosnak tartotta ezt a nőt és a történetét ahhoz, hogy minden hátráltató tényező ellenére kitartson, és elkészítse ezt a filmet.

    Egyébként a project maga úgy indult, hogy az az operatőr, akivel Winslet az Eternal Sunshine-ban is együtt dolgozott, olvasott egy könyvet Millerről, és nagyon hasonlónak látta őt Winslethez. Kettejük szerelemprojectje ez a film, mert őt kérte fel Winslet a rendezői szerepre.

    Lehet, hogy vannak nézők, akiket jobban érdekel egy híres színősznő által, sok áldozat árán megformált figura esszenciája, emberi mivolta, és kisugárzása, mint a pontos kora. Mivel a film sok időn keresztül követi Lee életét, ugyan miért elfogadottabb, ha egy fiatal színésznő kelti életre, akit öregnek maszkíroznak, mint esetleg fordítva? Ez az “öreg tyúk” egyébként (szerintem) most is gyönyörű, de ha esetleg nem így volna, akkor is biztos vagyok benne, hogy nála többet senki sem tudott volna ebbe a filmbe beleölni.

  6. Willow: Legkevésbé sem szántam nőgyűlölőnek a hozzászólást, ha egy kiöregedett akciósztár rohangál meg ugrabugrál az ugyanolyan visszatetsző.

    Kate Winslet az egyik kedvenc színésznőm, de ez a szerep sehogy sem klappol hozzá. Ha tényleg olyan fontos volt számára ez a projekt, 8 év elteltével átengedhette volna a főszerepet egy fiatalabbnak, ő pedig alakíthatná mondjuk a korosodó Miller-t.

  7. “Oké akkor 48,5 éves jelenleg, csak a kedvedért rákerestem”

    2022-ben forgatták. Tehát máris ott járunk, hogy csak 46. Egy jó sminkkel -10 év az semmi. A színészek meg amúgy is általában kevesebbnek néznek ki, mint egy átlagember. Rákerestem Millerre, nem néz ki fiatalabbnak. Te se mondtad volna meg látatlanban.

    “ő pedig alakíthatná mondjuk a korosodó Miller-t.”

    Azt is ő alakítja. Nem nézted meg a trailert?

  8. Ez a film max azért lehet még érdekes, mert Andy Samberg drámai szerepet játszik végre.
    A nő/bőrszín kommentekről meg annyit, hogy ha ez most megvolt, jön ezután szerintem a Robert Cápa film is nemsokára.

  9. ez egy fajsulyos szerep es hq okvetlen a koron kell rugozni, akkor Winslet meg abban a korban van, amikor ez belefer.

    egyebkent mondjon barki egy olyan mai jaratos nevu szinesznot, akinek ilyen genuine karizmaja es screen presence-e van (elnezest a magyartalansagert), ami pl ehhez, v ehhez hasonlo szerephez szukseges

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.