24 hozzászólás a “Beöltözik Superman” bejegyzéshez

  1. Nem a leg előnyösebb kép lett Henry első fotója sokkal jobb volt. Hátha mozgásban jobb lesz a filmben nem dobtam hatást tőle. Miért ezt a New 52 agyon dizájnolt ruház kellett követnie?? Valami letisztult sokkal jobb lett volna. Ha jól látom lesz bugyogója is

  2. Amúgy tényleg olyan, mintha lenne kívül hordott bugyogó. Engem onnantól elvesztettek. Azt még le tudtam nyelni, hogy Cavillt kukázták és jön egy reboot mindenestül, de innentől már nem tudom komolyan venni ezt az egészet. Jön mondjuk tényleg Brainiac és egy piros kisgatyában röpködő fazon menti meg az embereket. Mehh. :D

  3. Süci, nyugi! Majd leszedik róla azt a gatyát, mint Henry-ről a bajuszt! :D :D :D

  4. 52-es kinézet. Jó. Ez a film úgy is képregény olvasóknak készül nem azoknak a konzum ***** akik azon rugóznak, hogy most mért nem követik a régi design az új verzió. Csak jelzem, hogy megbukott az előző (kettő, jól számolóm?!?) művészi irány és jobb visszatérni az eredeti koncepcióhoz ami a képregényekben működik. Most már jöhet egy rendes történet is mögé.
    James Gunn-ban nagyon bízok, hogy képes feléleszteni ezt a DC-t.

  5. Mit sírtak bmeg.. Szart se tudni még a filmről.. James Gunn meg vagy vagy.

  6. A háttérben meg Son Goku éa Dermesztő harcolnak? Ha már Goku eredettörténete tul.képp Superman-ének a koppintása…

  7. Süci, az alsógatyát én leszarom, ha maga a film jó lesz. Gunn filmje ez, nem csodálkozom, hogy megtartotta a boxert.

  8. Kérdem én aki a gatyás Superman-en kifakad az Cavill-én kívül találkozott bárhol a karakterrel korábban? Viszont a kép maga tényleg elég előnytelen, valahogy gagyi hatása van.

  9. A képregényekben sincs már régóta, hosszú-hosszú évek óta kívül hordott alsógatya, mert egyszerűen röhejes és idejét múlt. Tudom, mert olvastam eleget. New 52-ban sem volt, a Rebirth-ben sem. Nyilván vannak különszámok meg egyéb sorozatok a fősor mellett, ahol néha van, de összességében elhagyták már ezt.
    Remélem tetézik még azzal, hogy fecske lesz és nem boxer jellegű. 😁

  10. totoro

    A lába és a keze között jól látható, ha ránagyítasz.
    Amúgy engem nem fog zavarni, ha jó lesz a film. Nem ezen múlik. A színész csávó jól kigyúrta magát, a jelmez is rendbe van. Imádtam Cavill-t a szerepben, de most már nem sírom vissza.

  11. millió felnőtt férfi ember ,azt sasolja látszik-e két pixelen az bugyi.. csak az a szomorú hogy egy férfi képén vizslatjátok. vannak gondok

  12. Csak szerintem néz ki úgy, mintha Billy Eichner épp beöltözne Supermannek a Comic Conra?

    Baromi vastagnak tűnik a gúnya anyaga, emlékeim szerint korábban nem gyűrődött ennyire

    In Gunn We Trust *fingers crossing*

  13. kijön egy új képregényfilmről az első ruhás futó, hardcore képregény fan:

    “ez a ruha először a Superman vs Rézfaszú bagoly 2012.04.05-én 12 óra 14 perckor megjelent számában volt látható. És Clark Kent akkor ivott először nyilvánosan laktózmentes tejet, úgyhogy ez jó lesz. aki mást gondol, az mind hülye, mert én olvastam”

    sokadszorra: tök mindegy melyik képregényhez nyúlnak vissza, melyik történetszálhoz, nem attól lesz jó egy film. ez egy film, nem egy képregény, más a hatásmechanizmusa és amúgy sem csak az olvasóknak készül, mert akkor nem érné meg. persze ne rohangáljon egy rohadt nagy dildóval a homlokán, de kit érdekel hol van az alsógatyája.

  14. “millió felnőtt férfi ember ,azt sasolja látszik-e két pixelen az bugyi.. ”

    nemtom, aki nem színvak az rögtön látja, de ha gondolod így is értelmezheted :D

  15. Süci: te valami nagyon nagy comic fan lehetsz, ha felsem tűnt eddig hogy már évek óta hivatalosan is visszatért az alsógatya.

  16. Nekem is a Dragonball összecsapásokra emlékeztető jelenség tűnt fel.

    Rohadt öreg vagyok én már ahhoz, hogy felizgasson a néhány évente újracastingolt, remakelt, rebootolt karakterek fantasztikus kalandja. Ha sikeres lesz, akkor marad a srác még 2-3 film erejéig, ha nem, akkor jön egy új “kreatív” vonal egy új színésszel.

    Mintha kocsi reklámokat néznék a tv-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.