A Fall Guy nem váltja meg a boxofficet

Megjött a Bullet Train rendezőjének új filmje, és SPOILER, kevesebbet hozott annál. Kell egy kis zen.

A Fall Guyban két elvileg sztár volt a főszereplő, de gyakorlatilag az akciók, a románc, és a kaszkadőrmutatványok segítségével is csak 27,7 millióig jutott. 125-be került, és az összesített bevételt nézve is csak 64,5 fért bele. Összehasonlításnak a 86-ba kerülő Bullet Train 30 millióval nyitott és 238-ig ment el a végére. Ha a Fall Guynak annyi összejönne véletlenül, még akkor is csak a nullszaldó közelében járhatnak talán. Ez bizony buktának tűnik, és ugye jön a Majmos blockbuster ellenfél már a héten.

Mellette nyitott még a Tarot horrorfilm is, ami látszólag bizonyítja, hogy kevés pénzből lehet önteni a horrort a mozikba, mert 8-a került és most kevesebb, mint 1 hét alatt már 10 millió fölött a világon a bevétele. Ennek így haszon a vége.

Ami még érdekes lehet, hogy a Challengers csak 49%-ot esett, 7,6 milliót hozott. Ezen kívül még van itt valami Star Wars Ep. I: The Phantom Menace, ami viszont behúzott egy 8,7 milliót a May The 4thnak hála.

3 hozzászólás a “A Fall Guy nem váltja meg a boxofficet” bejegyzéshez

  1. nem tudom, mármint körbejártak a színészek de az az olcsó része. igazán csak new yorki olvasó tudna mondani bármit, hogy poszterekkel mennyire volt tele a város.

    nekem youtube adban nem jött szembe, talán redditen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.