IF Ryan Reynolds is a star…

Megjött Reynolds családi komédiája, az IF, és a nézők… nem annyira rohantak rá? Bár elvileg elfogadhatóan nyitott, ha jól értem az elemzéseket. Mondjuk tippre a családoknak nem sok minden van mozikban még mindig, szóval nagy lábnyoma lehet a filmnek, jól hozhat sok héten át, bár Garfield ebbe belepiszkít a jövő héten. De majd közösen hasítanak.

A lényeg, hogy az IF végül 35 millióval kezdett, és behúzta az első helyet magának a hétvégén odakinn. Ez Clifford the Big Red Dog magasság bevételileg, és elmarad Reynolds sikereitől, mint a Free Guy és a Pokémon, bár ez utóbbi kicsit visszás emlegetés, hiszen az sokkal nagyobb brandre épült.

A The Strangers: Chapter 1 közben 11,8 millióval nyitott, hiszen horrornak jelenleg mindig van hely. Elvileg 8,5 millióból készült ez a rész, szóval sikernek tűnik, hiszen egy 60%-os eséssel is meglesz a kellő szorzó, és akkor még csak a 2. hét végén járunk.

Közben a Kingdom of the Palnet of the Apes 56%-ot esett, 25,4 milliót hozott. Ezzel Amerikában már átlépte a 100 milliót a film, és világszinten pedig 236-nál jár. A 25,4 több, mint amit a War of the Planet hozott a 2. hétvégéjén, szóval jól tartja magát, aki várja a folytatását, az lassan már megnyugodhat.

Ellenben már a blockbuster szezonban vagyunk, és egyelőre semmi sem hasít igazán.

2 hozzászólás a “IF Ryan Reynolds is a star…” bejegyzéshez

  1. Na igen, elég messze van már az egy milliárdos bevétel, pár éve még elég gyakran átlépték azt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.