Megjött a Beverly Hills Cop: Axel F rendes előzetese

Eddie Mruphy visszatér a legendás szerepeben. A poszter alatt feliratos előzetes, mert kiemelt Netflix-premier a nyáron.

Ez alapján… félve jegyzem meg, hogy lehet jó lesz?

A hivatalos leírás: Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hills utcáit járja. Miután a lánya élete veszélybe kerül, Foley és a lánya (Taylour Paige) összefog egy új partnerrel (Joseph Gordon-Levitt), valamint a régi barátokkal, Billy Rosewooddal (Judge Reinhold) és John Taggarttal (John Ashton), hogy leleplezzenek egy összeesküvést.

Felirat nélkül:

11 hozzászólás a “Megjött a Beverly Hills Cop: Axel F rendes előzetese” bejegyzéshez

  1. Erre kíváncsi vagyok. Mostanság már elvből nem kattintok rá Netflixen az olyan filmekre, amin ott a piros N betű. Lehet ezzel kivételt teszek?

  2. Nejem bejövős és várós. Story nem nagyon számít, ha lesznek jó gegek és egysorosak, akkor már megéri. Amúgy fura hallani a magyar szinkronban, hogy Dörner György hangja mennyivel öregesebb lett mint maga Eddie Murphy.

  3. Csak ne a Baconről derüljön ki, hogy sáros főhadnagyként irányítja a hàttérben a rosszfiúkat… ha ennél eredetibb lesz, màr értékelni tudom majd.

  4. Még Bogomil jöhetne és teljes a boldogság. Az éjszakaikon kívül nekem nagyon hozza az első két rész hangulatát, látványba se tudok belekötni, azt pedig remélem, hogy a fizika sem lesz elszállva (autó lógós jelenet). Joseph Gordon-Levitt karakterétől féltem, hogy a sablon pimasz-öreg poénos ficsúr lesz, egyelőre ezzel kapcsolatban is megnyugodtam.
    Idén a legvárósabb film, jó kis reunionnak tűnik, kár, hogy nem megy a mozikban.

    Azon röhögtem egyet, mikor mutogatják a régi filmek képeit és 1994-nél Axel vág egy fejet + onnan már nem is mutatják az albumot. Pedig a lánya valószínűleg a 3. rész vidámparkos csajtól van.

  5. öö, ez a legsimább tipp sztem az előzetes alapján :) ettől tartani nincs sok értelme, felesleges negatív érzelmek, ellenben kellemes meglepetés, ha mégsem ez lesz.

  6. Most is az van, nagyon várom mint az Amerikából jöttük második részét… aztán hogy mit kapunk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.