Bejelentve a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery

Új rejtély és új színészek, csak a Benoit Blancot alakító Daniel Craig marad Rian Johnson írása és rendezése alatt.

I love everything about whodunnits, but one of the things I love most is how malleable the genre is. There’s a whole tonal spectrum from Carr to Christie, and getting to explore that range is one of the most exciting things about making Benoit Blanc movies.

Johnson

Van egy teaser videó is, de ugye még semmit sem tudni, szóval csak animáltan a fenti cím.

13 hozzászólás a “Bejelentve a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery” bejegyzéshez

  1. Azon ritka esetek egyike, amikor az első rész az egyik kedvesebb film élményem, a második meg… szerintem felháborítóan rossz.

    Hihetetlen, hogy egy ilyen jól összerakott első rész után hogy adhat ki valaki a kezéből ilyen minősíthetetlen filmet, mint az üveghagyma.

    Botrányosan rossz folytatás.

  2. 1: Egyetértek, a második film olyan agyatlan baromság volt hogy whodunnit-nak se nevezném.

    Ahhoz hogy egy olyan csavart le lehessen nyomni mint hogy miért üveg az a bizonyos hagyma, kidolgozattabnak kellett volna lennie a sztorinak a legtöbb kriminél, nem ennyivel elnagyoltabbnak. Gagyi volt de végtelenül, ezek után ezt sem tudom várni.

  3. Csatlakozom az előttem lévők írásához. Ugyanezt írtam volna. Az első nagyon jó volt.Egy dolognak örülök viszont, hogy a második legalább nem moziban kerület bemutatásra.

  4. Szerintem nagyon jó volt a második is…Nem tudom mi bajotok.
    Ezek a filmek az okai hogy nem tudom teljes szívemből utálni ezt az embert az utolsó jedik miatt, csak fél szívemből. Látszik hogy nagyon jó filmet tud készíteni saját ötletből, kár hogy a SW közelébe engedték…
    Én otthon örömmel megnézem majd ezt!

  5. “csak a Benoit Blancot alakító Daniel Craig marad”
    Még Hugh Grant sem tér vissza?

  6. nem mondanám minősíthetetlennek a hagymócát, csak egyszerüen túl magasra tette a lécet az elsővel. Akármikor elkapom, nem kapcsolok el. Szóval hiába nem sikerült jól, ettől én még szeretettel várom a folytatást. Elvileg Civil Warból a kiscsaj (Cailee Spaeny) is csatlakozott a gárdához. Őt is tökre megkedveltem

  7. 4:
    Csak egy példa (spoiler nyilván)
    Poirot és Columbo történetekben többször is “megtrollkodják” az elkövetőt azzal hogy a bizonyítékot meglóbálják az orruk előtt, azok a szerencsétlenek gyorsan megprobaljak azt elpusztitani, mire kiderul hogy másolat, viszont lettek új tanúk a bünösségre, bukta.

    Na itt, Rian remekműbében a nyomozó és a főszereplő ketten tényleg annyira hülyék hogy az egyetlen bizonyítékot belenyomják a tettes arcába. (ami ráadásul hogy bizonyíték egyáltalán? Tényleg ne lehetne lemasolni egy random, bezárt étterem szalvétáját? Miért kellett megtartani az elkovetonek és a villa közepén tartani? ) gyakorlatilag úgy lyukadunk ki ott hogy a full idióta fogonosz “véletlenül” tökéletes büntettet követett el. Erőltetett, értelmetlen, rémes.

    Ugyanilyen problémák vannak az összes fordulattal, mindenki teljesen fogyaték, dolgok nem következnek egymásból, ami némileg probléma egy kriminél.

    Az első egyébként vicces módon nekem is nagy kedvencem, de a 2 köpedelem.

  8. Ilyen részletekre már nem emlékszem sajnos, de valószínűleg igazatok van.
    Nekem a csajjal kapcsolatos revelációval volt valami óriási óriási logikai gondom, de arra se emlékszem :D
    De ettől még szórakoztató volt a film. Now you see me jut eszembe, az is egy baromság ha komolyan veszed, de egy matinénak meg nagyon szórakoztató.
    Vicces párhuzam hogy annak is a 3. része készülődik ugye.

  9. 8.:
    A Now you see me jo párhuzam mert azt is leginkább a buveszek utaljak a szakmaiság hiánya miatt. :D
    (könyörgöm, legyen az új rész címe hogy Now you don’t)

    Egyébként én remélem hogy ez a harmadik Knives out jó lesz, csak már várni nem tudom, pedig az elsőt sokszor láttam.

    A direct to Netflix sajnos a direct to VHS modern változata lett.

  10. Az első egy darabig hangulatos, a kettő borzalmas, de bármelyik Columbot előbb újranézem, mint ezeket. Ebben közrejátszik, hogy Craig szerintem egy rettenet ripacs színész, másrészt ehhez a témához ez a képi világ nem illett.

  11. mi lesz a star wars trilógiájával? jól sejtem, hogy hivatalosan soha nem fogják lefújni? abban biznak higy az emberek elfelejtik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.