Venom: The Last Dance-előzete

Tom Hardy még utoljára szimbiótázik kicsit, amikor utóbbi szülőbolygója megtalálja a Földet. Legalábbis a lenti előzetes ezzel indít.

Tényleg ennyi a konfliktus. Eddie már antihős, írtja a gonoszokat nem túl legális módon, de elkezdi üldözni a kormány… hogy felkészüljenek valahogy a Venom-szerű lények inváziójára. Októberben nézzük. Nézzük?

human
írta
2024. 06. 03. 16:15
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Venom: The Last Dance-előzete” bejegyzéshez

  1. Igazából nem tűnik rossznak amolyan átlagosnak mint az 1. rész. Azért a lovas jelenetre még én is felkaptam a fejem. A rendezőnőci meg eléggé 50-50 esélyes mert voltak jó filmjei is, mindhárom film írógárdájában benne volt de olyan filmet is csinált mint a Szürke 50 árnyalata, szóval. A casting az mondjuk nagyon erős.

  2. Hát ez vmi ortó nagy faszságnak tűnik, és látványra is eléggé… khm. Ugyanakkor: Symbiote Horse!!!!

  3. Az mondjuk pozitívum, hogy kivételesen nem valami rap zene van a trailerben :)

  4. A második annyira borzasztó volt, hogy csak valami óriási húzással tudnának rávenni hogy érdekeljen a következő rész…
    Hát ez nem volt az…

  5. erdekelt volna, ha a pletyka szerint ott lett volna andrew
    igy majd megnezem talan egyszer, vagy egyszer se ahogy az utolso 5 marvel filmmel tortent
    fokent az a nagy csalodas, hogy befostak es nem is a mcu barban volt. ahh…

  6. Számomra minden képregényfilm már max itthon nézős csak, illetve néhány itthon se (pl. The Marvels), Deadpool-t sem támogatom, úgyis meglesz a milliárdja nélkülem is, csodát nem várok attól sem (Marvel univerzumot nem menti meg az tuti), ettől meg pláne. Ennek a második része a totálisan semmilyen és felejthető, csalódás kategóriába tartozott, ez (az utolsó?) talán feljebb húzza majd az összképet, bár őszintén szólva ezen az előzetesen sem mosolyogtam, sőt nem igazán éreztem semmit.

  7. Eddig ez néz ki a legjobbnak a három közül. A második részt előzetese miatt még itthon sem néztem meg, pedig valahol Venom egy picit az én gyermekem is.

    Amúgy nem tudom mik a jövőbeli terveik a karakterrel, de vicces, hogy régebben az, hogy bekerüljön az MCU-ba elképzelhetetlen volt (nem csak jogi okok miatt). Mára viszont annyit csökkent annak a színvonala, hogy Venom jelenléte már emelne rajta.

  8. hát nem én vagyok a célközönség, a másodikat is félbehagytam és ata sem jutott eszembe elővenni folytatni, ezt a trailert is azért néztem meg merthogy sok szó esik arról a lóról (mondjuk a totálokon azért az animációja nem valami erős).
    Viszont Juno Templet abban a fehér köpenyben mint tudóst meglátva egyszerűen nem tudott nem az örök etalonnak számító Denise Richards mint Bond atomtudós eszembe jutni :))
    (amúgy kedveltem a Ted Lassoban (főleg az első évadban, persze hát amúgy is az volt a legjobb)

  9. Az lepett meg, hogy Mordo itt is szerepel, de varázsló helyett sima katona.

  10. Nem tudom Hardy mit látott ebben az első résznél, de méginkább utána. Ha Harrelsonnal és Carnaggal nem tudtak összehozni egy jó filmet, ettől nem tudom mit várunk. Várunk bármit is? Az MCU kapcsolódást akkor teljesen elengedték? Már az alapján, hogy Ejiofor játszik benne. Mondjuk ő is kb elvállal mindent is.

  11. Llew:

    A pénzt látta, az első jól ment, és asszem elég nagy beleszólása van a filmben.

  12. Hardy szereti ezt a karaktert már az első rész óta. Valamiért odáig van az Eddie-Venom párosért.

  13. Ez borzalmas, igaz, így legalább varrás mentén illeszkedik az első két részhez. A lovas jeleneten felnevettem.

  14. Elég tré, hogy végül még sem a main timeline-on maradt Venom (Mordo színésze itt tuti nem őt játsza), reménykedtem pedig pár jó poénon az MCU brigáddal. Trailer elején az egyik tetkós csávó meg a House-ból az Alzheimeres koma, akármikor meglátom mindig az a fura alakítása ugrik be.
    A szimbilóta viszont adja. :D

  15. Az első Penge óta két Marvel filmet nem láttam és nem is fogok megnézni soha, ezek a Marvels és a Madame Web, na ehhez a díszes társasághoz csatlakozik nálam ez a film is. Már a másodikat is csak Carnage miatt néztem meg, persze borzalom volt, ezt ha fizetnének sem, épp elégszer húztam fel magam az első két részen.

  16. Érdekes multiverzumos film lesz. Ugye Mordo itt katona, de arról a pultrol szedi fel a szimbiotat, ami az MCU Pókember univerzumban van, ahol nincs venom és ő varázsló. Illetve mit keres a kis buszban a gyík, aki pedig Andrew Garfield univerzumban szerepel. Illetve a Villainrol nem tudunk semmit, de talán Knull lesz az előzetes alapján, ami viszont Thanos/Kang kategória és egyedül Venom kevés hozza…En kíváncsian várom.

  17. Eddie.Venom párost szeretem, csak amit köré kanyarintanak… az lehetne jobb..furcsa érzés fogott el, de egy Nolan köntösben azért megnéztem volna:D:D
    Mindenesetre én otthon bevállalom:D és ez a sokadik alkalom, hogy szidhatom az eszetlen dobolást, várom a pillanatot, hogy leszoknak róla… Annyira zs kategóriába teszi az egészet, holott nekem a látvánnyal különösebben [az elvártakhoz képest] semmi bajom nincs.

  18. a Sony akkor sem lehetne inkompetensebb, ha direkt akarna (még nagyobb) hülyét csinálni magából.

    az első rész hibáit a második nem javította ki, még lejjebb ment a szakadékba, erre mit reagálunk -> emeljük a fenyegetés szintjét, itt már az egész bolygó veszélyben van és nyilván be kell hozni egy alternatívát arra, hogy sokkal több ellenfél lehessen, mivel a szimbióta így gyakorlatilag bárkivel és bármivel összeállhat. és látatlanban az első kettő rész gyerekbetegségeit tovább cipeli magával, így mégis mire számítanak?

    nincs benne pénzem, meg sem nézem valószínűleg, időm sem megy el rá, szóval nekem személyesen nem fáj, de ha körbenézünk hogyan halódik a mozis ipar, az ilyenek után egyre kevésbé lepődsz meg. nem azt mondom, hogy csináljanak egy új Logant, de amikor a Wolverine, meg az X-men franchise ezer sebből vérzett, egy okos húzással milyen szép anyagi, kritikai sikert lehetett kerekíteni egy akkor már körberöhögött univerzumból. csak kicsit gondolkodni kéne itt is, és nem csuklóból a bejáratott faszsághoz visszanyúlni, mert amit a Venommal, Morbiussal, Madame Webbel és valószínűleg a Kravennel is művelnek, az a produkciós munka legalja. és még mindig nem veszik észre magukat.

  19. abelh:

    Szerintem tökéletesen leszarja a Sony. Úgy nézem, a Venom 1 és 2 is anyagi siker volt, úgyhogy üzleti szempontból mi érdekük lenne bármit is változtatni rajta? Csak a rajongók próbálnak valami homályos MCU-mélységet számon kérni rajta, de ez lényegében egy laza akció-vígjáték középszer. Ha úgy vesszük, önazonos, mert sosem ígért többet, mint amit nyújtott.

  20. azért gondolom nem örültek, hogy a carnage bár siker, de 350 millával kevesebbet hozott, mint az első rész.

  21. Engem baromira zavar, h Chiwetel Ejiofor (Mordo) benne van ebben a filmben, mert egyelőre ez úgy tűnik, h nem multiverzumos, kreatív csavar, hanem simán csak castolták… ezért nem fog a Sony soha sehová se jutni a Pókember franchise filmekkel, amit nem a Marvel Studiossal csinál >>> egyszerűen nincs meg bennük hozzá a minimális igényesség se…
    Itthon jó lesz, ha nagyon unatkozok majd.

  22. human:

    Lehet, de annyira nagyon szomorúak sem lehettek, mert láthatóan semmiféle fejlesztést nem csináltak. Hardy fizetése nőtt, a film egy rendezői debüt, tehát rizikósabb, és az egészből süt a “whatever, jó lesz ez így” hozzáállás. Megfejik, amíg tudják, aztán nincs itt semmi látnivaló.

  23. human:

    Jogos :D Egyébként sokkal érdekesebb az egyenletben Chiwetel Ejiofor, hogy vajon az ő fizetési csekkje mekkora lehet, és hogy mekkora eltékozolt tehetség, hogy sorra ilyen filmeket vállal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.