Heti mozibemutatók: június 6.

Ti mire mentek? Én már megint beteg vagyok, szóval szopok. Bár a Bad Boyst szerintem még így is kihagynám.

  • The Watchers (A figyelők) – Shyamalan lánya egy furcsa filmmel jött, amiben mindent a szemnek.
  • Je verrai toujours vos visages (Az arcuk mindig előttem lesz) – francia dráma amiben erőszaktevők és áldozataik találkoznak egy traumafeldolgozó csoportban.
  • Bad Boys – Ride or Die (Bad Boys – Mindent vagy többet) – továbbra is, mit ér Bayhem nélkül a Bad Boys.

human
írta
2024. 06. 07. 01:43
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 6.” bejegyzéshez

  1. A Bad Boys nagy elonye, hogy nem hosszu. Nem rosszabb egyebkent, mint a 3. Eleg ures volt a mozi, nem lesz kasszasiker.

  2. The Watchers a kritikusok szerint pocsék és kidolgozatlan. Majd a nézői véleményekre kíváncsi leszek, de nem gondolom azt, hogy merőben eltérőek lesznek, pedig örültem volna, ha a Shyamalan lány visszahozta volna kicsit az apja (nagyon) régi fényét…

  3. A Bad Boys 4-et senkinek nem ajánlom, borzasztóan klisés, és meglepően humortalan lett, nálam eddig az év legrosszabb filmje, de ha lesz kidumáló róla, a többit majd ott irom le.

  4. Bad boys tegnapra volt betervezve, de nem jutottam el rá. Majd jövő héten pótolom. Tuti mozi.

  5. A figyelők szimpi nekem, de legutolsó Shyamalan élmény után nem rohanok rá. Majd az első kritikák után max. Marad a streaming nekem is, meg újra nézem a Berserket.

  6. A The Watchers már az előzetes alapján pocséknak tűnt, a Bad Boysszal viszont most elbizonytalanodtam. Holnap terveztem megnézni, és bár tisztában vagyok vele, hogy szar lesz (3. rész + előzetesek…), a kommentek most eltántorítottak :/

  7. Mondjuk nem vágom hogy miért nem Bay tolta le a negyedik részt. Több mint 2 éve nem hallani felőle, bőven lehet ideje, biztos van az a kokó mennyiség amivel ennyire kiüthette magát hogy semmin se dolgozik jelenleg sem :).

  8. Idén már nincs olyan film ami érdekeljen szóval csak az oldal kommentszekcióira megyek :D

  9. Kicsit off: A Gyűrűk Ura trilógia (4K bővített változatban) újra mozikba került kint a héten. Várható, hogy itthon is műsorra tűzik? Szokott lenni néha néha egy egy moziban de jegyet venni mind a háromra szinte esélytelen ):

  10. most volt januárban több itthoni moziban is a 4K bővített fullos trilógia, le is maradtam róla. nem gondolnám, hogy most pár hónappal később újra levetítenék, semmi nyoma.

  11. Nem tudom, lesz-e kritika, a Bad Boys négyet végül szombaton megnéztem. A harmadiknál szerintem jobb, de még így is nagyon gyenge – mint egy sorozatepizód, ultra gagyi “poénokkal”, faék sztorival és gyenge akciókkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.