Újabb Hunger Games előzményfilm: Sunrise on the Reaping

Suzanne Collins még egy Hunger Games előzménykönyvet ír (jövőre jelenik meg), és persze ennek kapcsán jött a filmes bejelentés is a Lionsgate-től, miszerint persze, hogy adaptálják. 2026 végén mozikba is küldik.

Ez már Haymitch Abernathy (a filmekben Woody Harrelson alakította az idős változatot, a képen balra) élet-halál játéka lesz a középpontjában.

10 hozzászólás a “Újabb Hunger Games előzményfilm: Sunrise on the Reaping” bejegyzéshez

  1. Remélem, a készítők a főszereplő fiatalítását a “Woody Harrelson egy még nagyobb parókában” iskolával hidalják át.

  2. Az a film brutál lesz, ha jól emlékszem vissza a sztorira, ez volt az 50. játék, így extrának azt találták ki, hogy minden körzetből 2-2 férfi és nő indul a szokásos 1-1 helyett, így tehát kétszer annyi halál lesz, már ha nem változtat az író a sztorin

  3. Soha nem értettem, hogy ezen az ezredik vadászidény klónon mit esznek az emberek. Könyvben még csak-csak működött, hogy ezúttal distopiával spékeljük meg, de a filmek bárgyóak lettek.

  4. Austin Butlert Haymitchnek!!! :D

    én bírom, nekem kicsit olyan guilty pleasure, mint a 12. évadnyi american horror story:D:D

  5. Jézus f*sza. Alapvetően egy rettentő ostoba az egész viadalosdi logikája, bár gondolom a karaktereket szerette a célközönség, nem a sztorit. Köszönöm, abból a szappanoperából elég volt, a előzmény meg még inkább bebizonyította, hogy van lentebb, ha görcsösen kapaszkodnak a kis pénznyomdájukba.

  6. Semmi gond nem volt az előzménnyel. Meglepően jól összerakták, nekem még jobban is tetszett, mint a Mockingjay 1-2. Ha tartják magukat a komorabb hangulathoz és hűek lesznek a könyvhöz, akkor nincs gond. Jöhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.