5 hozzászólás a “Az Indiana Jones and the Great Circle játék új előzetese” bejegyzéshez

  1. Az eddigi két videó alapján több köze van Indiana Joneshoz, mint az legutóbbi két filmnek. Ha tippelnem kéne, akkor egy Unchartedet fogunk kapni (jó értelemben), csak más korban és fpsként. Troy Baker néhol jól elkapja Ford hangszínét, de néhol eléggé semmilyen.

  2. Ez a robothangozás Troy Bakerre nekem is kicsit fáj, mégis nem csak a legkeresettebb, de az egyik legjobb voice actor is (Fordot nyilván nem fogja 100%-ban hozni, de azért elég jó munkát végez egy-egy hangsúlyban és lelkes vagy cinikus megnyilvánulásban). Engem jobban zavar a úl deepfake hatású Ford mimika, mintha a Disney-s 5. rész elejének munkáját illesztették volna videojátékba, részemről felesleges.
    Maga a játék hangulatosnak tűnik, főleg mert filmen és itt is hiányoznak a hasonló kalandsztorik, de eddig gyanúsan keveset látunk gameplayt, remélem az nem lesz ennyire titkolnivaló, főleg a modern Wolfenstein játékok cégétől (ott is a cinematic átvezetők voltak a csúcs, de nagyon jól elkapták az old school FPS hangulatot is)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.