Az oldal támogatása

Bár egy sales-es tuti a kezemre csapna, egyrészt mert felül nem úgy fogalmaztam és nem tettem felkiáltójelet, hogy akcióra hívás legyen belőle, másrészt mert nem ezzel kell kezdeni: tartalmilag semmi nem változik. Az oldalt biztosan csinálom tovább, semmi már meglévő dolgot nem akarok fizetős kapu mögé tenni.

Egyszerűen csak annyi van, hogy jó lenne, ha ez a hobbiszerűség teljesen állná magát, és talán még hozna is valamit mellé. Ha belefér luxuskiadásként, akkor az eddigi és ez utáni évekért bedobhatnál kicsit havonta a perselybe, ha nem, az sem baj nyilván. Tehetnék úgy, hogy kávé ára, de igazából nem csillagbucksban iszogatok minden nap, hanem itthon, így szerencsére nem 1200+áfa forint egy pohárral a nedű.

Patreon támogató oldal!

human
írta
2024. 07. 04. 11:00
megjelenés
41
hozzászolás


41 hozzászólás a “Az oldal támogatása” bejegyzéshez

  1. sajnos teljes önszabotáció a jelenlegi név már, hiszen mindent gépek néznek kontextus nélkül, amik, nos nem igazán vannak oda a szóért. De még nem most.

  2. nem rossz ötletek amúgy, de az már olyan sufnituningos hangulat, ezt tisztábbnak érzem.

  3. Eh, ez túlzott eufemizálás nekem a kommunikáció halála.
    Az lehetséges amúgy hogy több mint 15 éve olvaslak human?

  4. nem ezt az emailcímet használtad mindig, de A Prófétától kommentet 2017-ben látok legkorábban egy gyors keresés alapján.

    amúgy mire érted? direkt nem a buzi szót finomítottam, hanem más jelentésű szóval jövök végül. a filmjunkie jobban finomítás lett volna sztem.

  5. Podcastet nem támasztjátok fel esetleg újra? Van még úgy kb. 3 évnyi backlogom, de ettől függetlenül szerettem.

  6. erről nem tudok nyilatkozni. Midpoint podcast jön a héten, de nem hiszem, hogy arra gondolsz.

  7. nem, mintha mindenképpen rá akarnék licitálni Prófétára, de szerintem, mióta létezik az oldal, azóta olvasom, de ritkán kommentelek, anno pedig még annyira se

    viszont pont ezért őszintén csodálom a kitartásodat, Human, és csodálkozom, hogy ez nem történt meg előbb, sales-es hozzáállás ide, vagy oda, irtó jó melód lehet, ha még ez is belefér mellette (viccelek, a két szó köztudottan kizárja egymást), meg egyébként is “pénz beszél, kutyasz*r táncol”, ahogy Danny DeVito mondta az Ikrekben, szóval csak így tovább ;)

    a filmbuz.ie domain viszont nálam a nap kommentje, egyből a Jay és Néma Bob visszavág mozibuzi.com-ja jutott eszembe róla :D

  8. Ha emlékeim nem csalnak, 18 éve (!) év olvasom napi szinten a blogod (a régi felhasználó nevemet már nyugdíjaztam), és tulajdonképpen csak innen tájékozódom filmes témában, szóval részemről nem kérdés a támogatás. Respect az eddigi munkádért.

  9. Ó, nehogymár megszűnjön a Filmbuzi név! Ez a név már két évtizedes hagyomány! :(

  10. Én is csodálkozom, hogy ennek bedobása nem jóval korábban történt meg.

  11. Beállítottam az előfizetést. Gondolkodtam már Telexen, 444-en, Partizánon, de aki igazán megérdemli, az te vagy human. Én büszkén vallom magam filmbuzinak, tőled tájékozódom az új filmekről, nem is tudom elképzelni a magyar internetet nélküled. Köszönjük az eddigi munkádat, és így tovább. To infinity and beyond! 💪

  12. természetesen gondolkodás nélkül megy az előfizu (pár nap múlva, még nem, éves SZJA my beloved, bööö) de a néven majd agyalj egy kicsit azért. a FB-on megláttam most, hogy “filmekcsutkán”, majdnem leiratkoztam mert azt hittem, valaki ellopta az oldalt.

    aztán persze tökmindegy, akinek a filmbuzi megfelelt nem tudom hány éve, annak a cinemahomo is jó lenne szerintem. :DDD

  13. Ha már itt egymásra licitálunk,szerintem én is olvasom a blogod vagy 10 éve már és talán nevet sem változtattam! :P
    A támogatást hogyansmint lehet eljuttatni?

  14. ha valaki nagyon kíváncsi mondja a nevet amit kikeressek és megmondom a dátumokat. kivéve a freeblog korszakot, mert ott sérült az adatbázis és sok komment csak számkóddal van név helyett.

  15. Pontosan nem tudom miota olvasom, de a legkorabbi emlekem hogy az Inception film utan, haza erve
    Egybol az itteni kritika alatti hozzaszolasokat bongesztem hogy ez meg is WTF??? Volt(jo ertelemben)?, Es mar akkor minimum 1-2 eve csak ide jartam filmek utani infoert. Szoval reszemrol is meg van a 15+ ev. 😃 Nagyon sajnalnam a nev valtoztatast. En is a klasszik Mozibuzi.com utan asszocialok az oldalra! 😂 Reszemrol is menni fog a tamogatas!

  16. En asszem 2007-tol olvasom, a Clockwork Orange volt az elso poszt amit olvastam. De kommentelni szerintem joval kesobb kezdtem. Ezt a nevet es emailt hasznalom mar amiota csak kommentelek, bar az email mar reg megszunt sajnos, de beirom a continuity miatt, hogy latszodjon, en vagyok.

  17. Én kb 10 éve lehetek itt, de már fogalmam sincs, és a nevemet is kevertem időközben Hádész/Hades alakok között.

  18. Buzi vagyok… Filmbuzi.. :) Köszi a rengeteg munkàdat Embe.. Izè Human.. :)

  19. megkésve, @human

    más emaileket is használtam, na meg amikor először szembejött az oldal nekem, akkor otthon még gépem sem volt:)

    funfact: A Jay és Némabob visszavág után a haverommal kiváncsiak voltunk, hogy létezik-e olyan, hogy mozibuzi.com. Ő váltig állította, hogy igen – gyors gugli után lett meg az oldal. De akkor még nagyon kölök voltam.

    Az eufemizmusra, meg úgy értem, hogy mamár nem lehet simán buzizni, mert mindenki kiakad. Nyílván nem arra értem, hogy a melegeket basztassák, hanem hogy már a filmbuzi kifejezésre is van aki felhúzza a szemöldökét (saját tapasztalat). Erre értettem.

  20. Ajj, de miért patreon? Gyalázat az a cég sajnos. Na, majd meglátom mit tehetek (nem enged be ugyanis az accountomba).

  21. Parszor kommenteltem csak de kurva rég 10+ éve biztosan napui szinten követem a híreket, nem is nagyon olvasok más filmes oldalt, youtubon igen ott sok mindenkit, de az mas formátum. Király amit csinálsz, tetszik nagyon a stílusod, respekt és köszönöm.

  22. KB 15-18 éve majdnem napi szinten olvaslak és az oldalad nagyban hozzájárult a filmekhez való hozzáállásomhoz, ízlésemhez.
    Thank you for your service.

  23. Ha valamelyik oldal, akkor ez megérdemli a támogatás. Napi hírek, egyszerűen, kattintásvadász címek nélkül. Több mint 10 éve látogatom rendszeresen a filmbuzit. Remélem megmaradhat a név. Nem érdekel, hogy megváltozott a világ.
    Így tovább, és tisztelet a kitartásért, valamit a jó tartalmakért!

  24. Fogalmam sincs mióta olvasom az oldalt, szinte napi rendszerességgel, sőt, sokszor naponta többször is rákattintok, beleértve sokszor sorozatjunkie-t is. Annyira emlékszem, hogy 13 éve mikor Angliába költöztem, akkor már úgy tartottam meg ezt a napi látogatást az oldalra mint egy szokást. Kommentelni viszont csak néhány hónapja kezdtem el, egyszerűen nem szerettem “arctalan” emberekkel véleményt megosztani, akkor sem, ha nagyon sokszor sokakkal egyezett itt a véleményünk. Te ezt ennyi éven át komolyan csak hobbiból csináltad? Te fizeted magadnak a mozijegyeket, utazást, stb. és emellett időt és farádtságot nem sajnáltál a kritikákra, illetve kommentekre való válaszadással se? Megjelentek ugyan pár éve a hirdetések az oldalon, de gondolom azok sokat nem hoznak be mindezt finanszírozni. Ha ezt te tényleg nagyrészt hobbiként csináltad, akkor minden tiszteletem a tiéd, és meg fogom nézni, hogy hogyan és mivel tudlak támogatni. Itt és most egyelőre csak köszönetet akarok mondani és minden elismerésem, mert olyan “egyszerű, de nagyszerű” oldalt hoztál létre mint ez (és sorozatjunkie?), ami – legalábbis számomra – a legjobb film/sorozat kritikai oldal. Le a kalappal és köszi!
    Ui.: na és most ennyi jó szó után menjünk vissza vitatkozni a kommentek section-be 😀

  25. Na erre Én is kíváncsi lennék. Én olyan 2008-at tippelek, amióta itt vagyok, kb napi szinten.
    Btw teljesen jogos a patreon.

  26. Erre én is kíváncsi lennék :D szerintem másik e-maillel közel 15 éve, de lehet akkor még nem kommenteltem

  27. Én is szeretném megköszönni minden munkát és kitartást, amit az oldalba teszel. Ahogy Zolsan is mondta, egyszerű, de nagyszerű és semmi felesleges maszlag. Ugyan kommentelni ritkán szoktam, de olvasni a tartalmaidat ködös emlékeimben már egyetem kezdetén, valahol gimi végén kezdhettem ~2011 vagy 2012. De komment alapján szerintem az első talán a Disney féle Strange World lehetett 2 éve, de ha tévedtem örömmel veszem a statisztikai javítást ;)

  28. És tényleg baszki, ezer éve… Devox pedig már nem 18, úgyhogy kénytelen voltam elhagyni :D

    Köszi a nosztalgiát és ment a donate!

  29. No, ha a 444-et kipróbáltam 2 hónapra, pedig csak pár éve van, akkor nehogymá’ pont az az oldal ne kapojon némi hozzájárulást, amit a legrégebb óta olvasok rendszeresen!
    (btw, én jómagamnak 2007-2008-ra tippelek, de elfogadom, ha megnézed az e-mail címem, human :)

    Csak pár db olyan könyvjelzőm van a böngészőben, amit név nélkül mentettem el, pár híroldal mellett az egyetlen egyéb témájú az ez az oldal.
    Részemről remélem még sokáig megmarad a kedved ehhez, pont ez a mélység, formátum és rendszeresség az, amit szívesen fogyasztanék továbbra is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.