A Complete Unkown-előzetes: Chalamet hozza Bob Dylant?

James Mangold életrajzi filmmel jön most is, hiszen az Indiana Jones után visszatér a Ford v Ferrari és Walk The Line vonalra, most Bob Dylan életének egy részét bemutatva.

Timothée Chalamet lubcikol a szerepben? Vagy csak elbír vele? Főleg, hogy pont az egyik legfogyaszthatóbb zenei korszaka lesz itt Dylannek.

Feltűnnek még: Edward Norton, Elle Fanning, Monica Barbaro, Boyd Holbrook, Norbert Leo Butz, Dan Fogler, Scoot McNairy.

7 hozzászólás a “A Complete Unkown-előzetes: Chalamet hozza Bob Dylant?” bejegyzéshez

  1. Ez hasonlóan jónak tűnik, mint a Walk the Line. Ugyanaz a rendező, ugyanaz az operatőr, ugyanaz a kor, máris nézném.

    Egyébként nem csak jövőre jön ki? Kicsit korainak tűnik ez az előzetes.

  2. Ennek a forgatásáról lehetett olvasni, hogy Chalamet és Mangold milyen bunkó módon viselkedett a stábbal. Kicsit elveszi a kedvét az embernek.
    😕

  3. Ez várós és jónak néz ki, szerettem a két másik említett filmet, ha csak azok színvonalát hozza, akkor nekem jöhet simán.
    Ui.: vannak írott és íratlan szabályok minden munkahelyen, majd azt ők lerendezik egymás között (a stáb), hogy ki hogyan viselkedett stb, nekem nem veszi el ez a kedvem. Ennyiből elvehetné a kedvem egy éttermi ételtől, hogy azon meditálok mennyit ordítozhatott egymással a főnök meg a szakács, mire az az étel úgy, ahogy van az étlapra került. A vendéget ez nem érdekli, csak a végeredmény, amit felszolgálnak neki. Én itt néző vagyok, nem HR-es, a végeredményt ítélem.makd meg, a többi az ő dolguk.

  4. Igényesnek tűnik, jók a színészek, engem meg nem érdekel, mert a zenész biopicek a kriptonitom. Az külön tragikus hogy Edward Nortont a 2 évente egy filmes ritmusából pont erre sikerült leigazolni, és még szét is maszkolják. Ha ő vagy Chalamet ezután pont erre kapják meg az Oscart (vagy Fanning, ha már Walk the Line), nagyon dühös leszek az akadémiára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.