Kraven the Hunter és az új előzetese esete

Most eltekintve attól, hogy a szlogen mennyire hülyeség, hiszen sokan eredetileg is gonosznak születnek, azért durva, hogy milyen sok utómunka kellett ennek a Pókember nélküli Pókember univerzumos filmnek a Sonynál. Elvileg itt is voltak utóforgatások.

Mondjuk az első előzetes kinézete után számomra hihetetlen volt, hogy ez drága képregényfilm elvileg, annyira videófilmes volt az egész. Na ezen javítottak picit! De vicces, hogy a “Ifa teherautós” verekedést itt hagyták a régi minőségben.

Az biztos, hogy a vadászlegendás film most kicsit jobban néz ki, itt van egy Póki gonosz eredete. Komolyan, gondolom kéne írni a sztorit, de annyira nem számíthat itt. Feltűnik Rhino man, ez fontos? Amikor Kravent láttam képregényben még fiatalon, ott cool volt, de csak egy lábjegyzet a Pókember történetekben.

Na de itt a videó, Johnny Cash dallal, mivel Kraven maga az Ítélet napja… szerintük.

22 hozzászólás a “Kraven the Hunter és az új előzetese esete” bejegyzéshez

  1. Azért több volt ő lábjegyzetnél, bár szerencsére nem úgy járt, mint Venom, hogy a szimbióta már szinte mindenkire rámászott, talán May nénire még nem, szóval Kravennek meghagyták a tartását, úgymond.

    Ami az előzetest illeti, a régi képregényekben kiköpött Josh Brolin, de Aaron Taylor Johnson is kifejezetten jónak tűnik. A képi világ viszont nagyon steril, néha alig lehet látni valamit.

  2. Ezeknek a filmeknek pokember nelkul tovabbra sincs ertelmuk. De Vodon meg fogom nezni valamikor mosogatas kozben.

  3. Gáz.

    Gáz az, aki pénzt adott ennek a megvalósítására, gáz az, aki elvállalta, hogy szerepel benne és gáz az, aki majd a mozikban erre pénzt ad.

  4. Szóval ahelyett, hogy egy Pókemberrel vezetnék be ezeket a karaktereket, inkább két Póki gonoszt raknak össze egymás ellen úgy, hogy Kraven valami antihős legyen. Grat. Pókember nélkül ezeknek a filmeknek semmi értelmük sincs. Majd otthon meglesem, ha kijön, de moziba tuti nem megyek ezért. Valszeg hamar kijön, tuti bukó lesz.

  5. Nagyon a Sony se bízhat benne, annyira telepakolták ezt az előzetest mindennel. Kb minden akció jelenetből villantottak valamennyit és sok véres jelenet is van itt, nagyon hangsúlyozzák, hogy ez most R lesz. De a családbarát Venom és Morbius után már olyan mindegy. Kuka az egész univerzum.

  6. Én bízom benne hogy egy jó kis popcorn mozit kapunk, nagy elvárásaim nincsenek így hátha kellemeset csalódok…

    Mondjuk a madam web után kicsit azért tartok a filmtől.

  7. Senki sem születik gonosznak, a gyilkosok sem. A környezeti hatások, nagy részben a gyerekkorban történtek azok amik vkit “gonosszá” tesznek.

  8. @Szafaládé

    Ez sajnos nem igaz. A genetikai hajlam már régóta bizonyított tény. Valaki pedig egyenesen szociopatának születik.

    Mindig is voltak és lesznek ilyen emberek.

  9. Ja, cool volt Kraven a kis balettcipőjével meg leopárdos sztreccsnacijával :) Nem volt ő lábjegyzet sokáig, a 80-as évek végefele sírba tette a falmászót és ellopta a személyazonosságát hetekig (ezek voltak Peter nászhetei amúgy), és ez a dolog többször is kísértette Pókembert évtizedekig, mert a faszi simán fejbelőtte magát ezután a győzelem után, aztán még a marvel is magyarázkodhatott, hogy ez nem egy normális ember racionális tette volt, a szülők féltek, hogy ennek hatására majd tömegesen öngyilkosok lesznek a gyerekek. Elég nagy impactja volt emiatt Kravennek, akár a Zöld manós drogos sztorinak.
    A filmben ha jól emlékszem az előző trailerből, megharapja egy rádioaktív oroszlán, a Rínót meg egy radioaktív rinocérosz?

  10. ha majd felkerül valamelyik streaming szolgáltatóra, megnézem, mert bejön Aaron. De csakis azért.

  11. “A filmben ha jól emlékszem az előző trailerből, megharapja egy rádioaktív oroszlán, a Rínót meg egy radioaktív rinocérosz?”

    WTF? Hahahahahaha

  12. Talán megnézem amikor lecsenget a mozikban. De csak a végén lévő Rinó és Kraven csata érdekel.

  13. human:
    akkor nem kommentelek ide többet. 🤣
    Bálint:
    nem jön be minden szar film, az eddigi sony féle pókember nélküli filmek sem, a fast saga sem és The Rock filmjei sem, csak hogy erős példákat hozzak.
    ettől függetlenül jobban néz ki szerintem ez trailer alapján mint az eddigi sony pókfilmek, de had ne kelljen magyarázkodnom. én se várok ettől sokat na.

  14. Ez már most érdekesebb mint a Madame Webb! Annál biztos jobb lesz. Szerintem a Morbius szintet is eléri. A Venomot meg azzal csészék el, hogy nem lett 18-as karikás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.