The Electric State-előzetes: a Russo tesók megcsinálták

Szinte mindent, ami miatt a képregény különleges volt, azt kiöltek belőle, hiszen még az esztétikát sem sikerült érdemben kiragadni nekik.

Ez lenne a hivatalos magyar leírás mostanra: az Elektronikus állam az 1990-es évek alternatív változatában játszódik. Egy robotfelkelést követően egy árva tinédzser felkerekedik, hogy megkeresse az öccsét egy rajzfilm ihlette robot, egy csempész és annak haverja társaságában.

Az előzetes feliratos, kiemelt premierjük ugye, és igen, valószínűleg rohadt nézett lesz, Statillion óra megtekintést tesz majd össze a Netflixen.

7 hozzászólás a “The Electric State-előzetes: a Russo tesók megcsinálták” bejegyzéshez

  1. Tizit meg sem ismertem hirtelen. Deszpaszító meg manapság kb minden filmet elvállal ami szembe jön? Amúgy egész érdekesnek tűnik…

  2. Engem megvettek. Nem ismerem a képregényt, de amit a trailerben láttam az tetszett.
    Az elején én is úgy voltam, hogy honnan ismerős ez a csaj..

  3. Egyáltalán nem tűnik rossznak, de azért csak óvatosan… Szeretnék pozitívan csalódni.

  4. Ez nekem bejön. Mint adaptáció lehet (biztos) hogy nem jó, de mint film még simán lehet élvezhető. Az előzetes jó volt.

  5. nagy esély van rá, hogy meg fogom nézni, mert érdekel, a világa tetszik, bár csak nyomokban tartalmazza a könyv(ek) esztétikáját (az egész filmet látatlanban egyelőre finomabban fogalmazok, mint human), de a szereplőgárda totális miscasting szerintem, az élükön Millie Bobby Brown full sminkbe rakott és tökéletesen tiszta arcával minden élethelyzetben… miközben kvázi gyalog átszeljük a fél világot, ne csak a robotokon legyen már kosz, mégiscsak egyfajta posztapokaliptikus környezetben vagyunk, könyörgöm

    szóval egyelőre kicsit túl steril, amit látok… túl marveles, hogy úgy mondjam

  6. Érdekesnek találtam, hogy nem írták ki Simon Stålenhag nevét, meg sem említették, de a Russo tesóékét a filmjeikkel csupa nagybetűkkel persze igen. Tulajdonképpen végignézve a trailert, majd a képeket a linkre kattintva (köszi human), talán jobb is, hogy e világ megálmodóját nem említik egy lapon ezzel a filmmel. Nem annyira rossz ez a trailer egyébként, sőt…de a mozgóképből baromira hiányzik az a nagybetűs egyedi hangulat, amit pár régebbi kép simán hoz.
    Hazudni viszont nem akarok: meg fogom nézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.