Terence Howard volt a k*cs*g?

Az EW-nél megjelent egy cikk erről az Iron Man 2-beli Howard – Cheadle váltásról. Röviden összefoglalva annyi, hogy mivel az Ironmanben ő volt a legelső nagyobb név akit leszerződtettek, ezért hiába volt pici a szerepe, több pénzt zsebelt mint Downey.

A második részben ezért csökkentettek is a szerepén már a forgatókönyv fázisban (ez azt jelentette volna, hogy no war machine?) és a csökkentett szerephez illő összeggel megkeresték Howardot. Az nem derül ki, ki hagyta a fenébe az egészet először, de ez a megnyesett összeg nem aratott sikert, mint látjuk. Remélem a váltással, és Cheadle esetleg kisebb gázsijával, tutira lesz War Machine, mert badassnek tűnik az a gép. A címben picit ferdítettem, de azért nagyon úgy tűnik, hogy nem a Marvel gondolt egyet aztán cserélte, hanem megakadt a folyamat valahol.

human
írta
2008. 11. 04. 13:34
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Terence Howard volt a k*cs*g?” bejegyzéshez

  1. Én ezt most nem értem. Cheadle nem nagyobb név, mint Howard? Most akkor Cheadle kevesebb pénzért vállalta, és ezért visszaírták a nagyobb szerepet, vagy mi van?

  2. a visszaírás csak tipp, ezért kezdődik remélemmel a mondat. Az biztos, hoyg Howard ha csökkentett szerepe lett volna, mellékszerpelői, akkor nehezen lett volna akármi komolyabb. Ez a tény, ez van ott angolul.

    Hogy Cheadle mennyiért és mire írt alá az meg majd kiderül. Szerintem elég érthető a poszt, átolvashattad volna kétszer.

  3. Adna egy kis ízt ha War Machine végre szerephez jutna, marha kiváncsi vagyok, hogy fordítanák.

  4. Ez érdekes, és tuti, hogy van vmi még a háttérben ezzel a cserével kapcsolatban. Howard honoráriuma meg lol. Valóban azért kapott volna nagy kesst, mert ő volt az első “nagy nevű” egyén? A csökkentett szerep meg alapból halott dolog.

  5. Okés, hogy mákja volt első részben pénzügyileg, de egy ilyen fáintos film folytatásából kiszállni? Azt gondolta mint mellékszereplő akkora nagy befolyása lesz majd a filmbe?!? Hiszen könnyen találni másik “testvért” aki él-hal egy menő filmbeli szereplésért. Pff…
    WarMachine jöhet, azzal csak nyerhetnek, de a főgonosszal kellesz nagyon vigyázni, az forró talaj!

  6. human
    oké, én olvasta figyelmetlenül, az a rész, hogy “Cheadle nem nagyobb név, mint Howard?” még mindig áll. Ha igen, akkor meglepődtem, mert Cheadlet szerintem több helyen lehetett látni, mint Howardot.

  7. Nekem sem rémlenek a Howard nevével fémjelzett kasszasikerek. Segítene valaki? + hogy ki mennyit kapott, ha ő nagyobb lóvét kapott mint a főszereplő Downey és Bridges?

  8. ezt a Howardot kifejezetten rühellem, így ennek a hírnek az okok elemzése nélkül is csak örülni tudtam. viszont azt kifejezetten felháborítónak találom, hogy komolyabb gázsit kapott, mint Downey…

  9. LOL, tényleg felháborító, hogy korunk legnagyobb színesbőrű színészének gázsija megfejelte a drogból visszakapaszkodni próbáló, a színészi tehetség legapróbb jeleit nem mutató RD pénzmagját.

  10. ivanandras: az, hogy korunk legnagyobb színesbőrű színésze lenne, az vitatott. Emellett RDJ-é volt az oroszlánmunka, nincs szinte egy jelenet sem nélküle, plusz a páncél és az utólagos CG munka. Több meló, magasabb gázsi. Csak nem.
    Miután bizonyított, egyenesen röhelyes, hogy még mindig több pénzt akar Howard.

    Szerintem.

  11. lol hogy downeytól pont ezt a filmet akarja valaki elvitatni, meg hogy tehetségtelen, amikor az iron man Downey nélkül nehezen lehetett volna ilyen minőségű, míg Howard nélkül simán.

  12. ivanandras: gondolom nem lattad a filmet… RD viszi a hatan az egeszet, mig “korunk legnagyobb színesbőrű színésze” kb. netto 3-4 felejtheto percet tartozkodik a vaszonon/kepernyon.

    Amugy ezt a “korunk legnagyobb színesbőrű színésze” dolgot is vitatnam, pl Forest Withaker szerintem 100x tehetsegesebb.

  13. “..korunk legnagyobb színesbőrű színészének..”

    micsoda? :) ez finoman szólva is szubjektív…

    szerintem korunk legnagyobb színesbőrű színész Morgan Freeman. a nem túl rövid listán Howard előtt még rengetegen állnak, pl. az éppen őt váltó Cheadle is. ez az egyik fele.

    a másik ez:
    “színészi tehetség legapróbb jeleit nem mutató RD ”

    újabb szubjektív vélemény. kevéssé tűnsz objektívnak ilyen indulatokkal. :) egyébként épp a drogos múltja miatt játszotta jól Downey a “tékozló fiút”… hogy más jól sikerült szerepeit ne említsem.

  14. No egy átgondolatlan komment után, hogy átment a dolog off-ba.

    A korunk legjobb színesbőrű színésze ügyébe beszállok én is. Forest Withaker mellé sorolható még Samual L. Jackson ő is sokkal de sokkal több mint Howard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.