Antal Nimród odavág

Megvan a múltkori hír, miszerint lesz Predators címmel egy abba az univerzumba illeszkedő film? Nos, úgy néz ki a múlt heti pletyka mégis igaznak bizonyult, miszerint Antal Nimród rendezi, ezt legalábbis a film producere erősítette meg, maga Rodriguez. VacancyArmored → Predators → csillagos ég

human
írta
2009. 07. 02. 13:54
megjelenés
42
hozzászolás


42 hozzászólás a “Antal Nimród odavág” bejegyzéshez

  1. Predators → Elienek megtepazott hirnevenek a visszaszerzese → Dzson Meklen megtepazott hirnevenek a visszaszerzese → Indian Janos megtepazott hirnevenek a visszaszerzese…

  2. raadasul Rodriguez latta az Armored-et, es Tarantinohoz hasonlitgatja szineszvezetes teren :)

  3. A castingon és a forgatókönyvön múlik minden. A Nimród ügyes gyerek, ha van miből dolgoznia…

  4. bízzunk a legjobbakban. szerintem is inkább a forgatókönyvön úszhat el a film.

  5. Nem úgy van, hogy 7, vagy “valamennyi-ennyi” rendező között vacilálnak és Antal Nimród eléggé az elején van a listának?
    Azaz én olvastam ilyesmit is.

  6. Hűha, ez igencsak nagy dobás lenne. Merjünk nagyot álmondni: második magyar Oscar!!!

  7. @Cooper: imdb-n a NewsDesk-nél (stáblista felett) ott van, hogy jóvá lett hagyva Nimród a direktori székre

  8. ernyő
    az ain’t it cool news interjut keszitett rodriguezzel, es o mondta, hogy nimrod a befuto

    bp
    elvileg a forgatokonyv rodriguez egyik vazlatabol keszul, meg amugy is rodriguez felugyeli a dolgokat, szoval en bizok a jo castingban, meg a forgatokonyvben

  9. btw, annyira szeretnem mar latni, h antal nimrod
    1. sikeres rendezo lesz, es
    2. a sikert (es az ebbol kovetkezo anyagi biztonsagot) kihasznalva csinal nehany kevesbe kommersz, szerzoi filmet, amilyen a kontroll volt.

  10. nagyon drukkolok neki, remélem, befut halivúdban és összedob néhány ütős filmet.

  11. nem értem, ha ez a legfirseseb hír akkor miért a múlthetit erőltetitek? most lett megerősítve, ezért írtam meg.

    friss híreknél meg az imdb stáblistára semmit nem kell adni továbbra sem, főleg hogy oda ordas nagy baromságokat is betöltenek néha a userek, elég csak Samuel L. Jackson a Lost 2. évadban-fiaskóra gondolni.

  12. talán mert ha egy korábbi pletyka szintű hír megerősítéséről írsz, akkor nem ártana egy forrást is odabiggyeszteni.

  13. Marshallnak jobban örültem volna, még ha a Doomsday-ből ki is derült, hogy az akciójelenetekhez nem nagyon ért, a “szarrávágom, aztjóvan” módszert követi. Antalt tisztességes iparosnak tartom, amolyan producerbábnak, nincs semmi egyedisége, a Kontroll nézhető volt, a Vacancy fosszar, az Armored középszernek tűnik.
    Mindenesetre itt a lehetőség, kívánom, hogy basszon oda.

    Ez a “x rendező látta y filmjét, és a gatyájába élvezett tőle” dumát meg azóta imádom, amióta Kevin Smith ódákat zengett arról a kurva Sztárvórsz Episode III-ról.

  14. Ezért volt kérdés részemről…soz’. Személy szerint csak arról akartam érdeklődni, hogy mennyire 100%.

  15. Zsír. Már csak egy normális főszereplő kell!

    Kevin Levrone lenne a tökéletes választás…

  16. én nagyon szurkolok neki, azonban a Vacancy szerintem erősen közepes volt csak.

  17. Hát nem tudom, örülnék ha ismét lenne befutott magyar rendező Hollywoodban csak nem hiszem, hogy az új Predatort pont Nimrodnak kéne rendeznie. Mert a Kontroll jó volt (elvileg nekem egyszer nézős 2szora annyira nem tetszett)a Vacancyt sokan lehúzzák, az Armored meg maximum az előzetes alapján egy tisztséges iparos munka lesz.

  18. rodriguez szerint karakterkozpontu akciofilm lesz, szoval remelem, h vmi bena izomtornyok helyett igazi szineszeket valasztanak ki

  19. A Predator egy olyan franchise, amivel nagyot lehet dobbantani, es ha rosszul sul el, akkor sem bukta,
    mert sok rajongo kritikaktol fuggetlenul megnezi.

    azert majd a koltsegvetes sokat elarul a Nimrodba
    fektetet bizalomrol.

  20. Remélem egy jó forgatókönyvet kap és egy remek, a Predator univerzumba passzoló filmet tud összedobni a srác. Csak ne pg-12 vagy mi a fene legyen a besorolása, hanem minimum R.

  21. lehet hogy itt kishazánkban szeretik a rendezőt, meg istenitik, de külföldön nem igazán szeretik, angol nyelvő portáloko nem igazán örülnek ennek a válsztásnak a hozzászólók

  22. jimmy
    jo, de azok kozul kevesen lattak a Kontroll-t, es a Vacany alapjan itelik meg, raadasul ott sem a rendezest nezik, hanem az egesz filmet :P

  23. Én azon kevesek közé tartozom, akiknek nem tetszett a Kontroll, sőt egyenesen rühelltem. A másik kettőt meg még nem láttam, bár az Armored a trailer első 10 másodperce alapján fog kapni egy esélyt.

  24. “IMDB-n még mindig Neil Marshall fogja rendezni…”

    istenem, írd át. attól, hogy egy olvasó beír oda egy random pletykát, még nem lesz igaz.

  25. Kontroll kedvenc film, hajra Nimrod

    Ha tudjatok, nezzetek meg a ket kisfilmjet, a Bohocvadaszatot es a Biztositast. Az utobbi ugyan leul a kozepen, amikor a Mucsi megallas nelkul karomkodik, de kulonben nagyon jo, nagyon beteg

    Mar csak a Padosnak kene operatorkodnie

  26. A Kontroll-ban volt valami nyomasztó amit szívesen éreznék a Predatorsban újra. Én őszintén abban reménykedem, hogy ha csinálni fogja, akkor nem csak egy hentesfilm fog kijönni…

  27. ez egy jó hír, reméljük nem lesz nagy a kabát Nimródnak. sajnos a Vacency nem lett meggyőző számomra, az egy kötelező mutatvány volt szerintem, itt azért komolyabbat kell majd domborítani. kicsit árnyalódhat a kép, ha jó láttuk az új filmjét, ezt az Armored-et. önmagában annak is ürólük, hogy lesz új Predator, az csak hab a tortén, hogy hazánk fiának köze lesz hozzá, asszem ez Nimródnak is kitörési pont lehet.

  28. “rodriguez szerint karakterkozpontu akciofilm lesz, szoval remelem, h vmi bena izomtornyok helyett igazi szineszeket valasztanak ki”

    STARRING ZOLTAN MUCSI AS MAJOR ALAN ‘DUTCH’ SCHAEFER

  29. Kiskis
    azert nem kell tulozni, szerintem az elso szempont legyen az, hogy az illeto jo szinesz legyen, aztan max kigyurja magat

  30. nimród nem volt véletlen választás, biztos vagyok benne, h a B-filmes rajongása miatt lett ő, sokat dumált rodriguezzel, kiderült, h kb. rajongó, bobby meg elhitte, h így meg tudja csinálni. biztos h nem a kontrollt v a vacancyt látva jött lázba rodriguez, képtelenség. max. annyit tett hozzá, h igen, azért a hangulatokhoz ért antal. az meg h nincs egyénisége.. hát nem tudom, pl. a kontroll sem volt egy szükségfilm, bár koppintott, de senki nem erőszakolta rá, h csinálja meg. pláne így, és az meg kétséges volt eléggé, h be fog jönni (így vagy úgy). szóval mi az ördögért csinálna vki egy eléggé végiggondolt ifilmet iparosként? szóval sztem kontroll alapján simán van spiritusza (teszem hozzá, nekem sem kedvencem a film sőt).

  31. egyesek semminek nem tudnak örülni?..
    remélem, hogy nimród előtt hosszú és sikeres út áll a filmes szakmában.

  32. Azért ne legyünk olyan naívak, hogy akinek nem tetszett a Vacancy az azért van mert Nimród szar rendező. Vajmi kevés beleszólása volt a szkriptbe és sok döntésbe (amerikai)elsőfilmes rendezőként. Be kellett bizonyítania hogy képes egy “sima” iparos filmet is csinálni, még ha megkötik a kezét akkor is. Átment a vizsgán most jön az Armored.
    A predators-ra kiváncsi leszek, bár Swarci nélkül érdekes lesz számomra. Valahogy a folytatások emiatt nem is hoztak lázba…(na jó Danny Glover azért odabasz a második részben:D)

  33. Amúgy épp a héten néztünk meg a két filmet barátnőmmel és mindketten úgy véltük, hogy még egy Földön játszódó rész nem biztos, hogy sikeres lenne. Persze a rókabőr effektus anyagilag lehet, hogy megérné, de mint film… valami extrém sztorival előállhatnának. Mammutnak meg jogos a felvetése :)

  34. Valamikor a nagyon régen (még a Desperadós időkben) olvastam egy interjút Rodriguzzel, miszerint ő rendezte volna a Predator 3-at. Meg is irta a forgatókönyvet, valami gladiátor szerűt, ami a predatorok bolygóján játszódott volna, csakhogy olyan drága lett volna kivitelezni, hogy a stúdió elvetette a dogot. Szerintem ezt a forgatókönyvet vették most elő, és kicsit áttpofozzák. Nemtudom hallott e valaki erről?

  35. na kíváncsi leszek még arra hogy látványilag mit csinálnak, a jó kis maszkok helyett mennyi lesz a cgi meg hogy a predátorok fejmérete és a wristblades hosszának aránya nem szalad e el, lásd avp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.