A sziklák szeme 2 trailer (Hills Have Eyes 2)

Na most, hogy A sziklák szeme első részről ejtettem pár szót, lássuk a második rész trailerét. Ezúttal kiképzett katonák lesznek a mutánsok ellenfelei. Ami miatt elkap a trailer az a dal, ami bemászik a videó második felében. Amúgy úgy néz ki több vér meg minden, több áldozat. Ilyesmi, anynira em tűnik izgalmasnak. Az apple weboldalán megnézhető A sziklák szeme 2 trailer.

A dal előadója mellesleg Devendra Banhart a szám címe pedig Insect Eyes (a weblapon is ez szól). Végül egy kis hangulatkép.

A sziklák szeme 2 promóképdarab (HIlls Have Eyes 2)

14 hozzászólás a “A sziklák szeme 2 trailer (Hills Have Eyes 2)” bejegyzéshez

  1. a HHE 2 teasere és trailere iszonyat jó. a film nem lesz ilyen, nyilván, lehet, hogy nem is kéne megnéznem.

    az első rész trailere is atomjó volt szerintem a california dreaming-gel, plusz a sok sorozatos arccal, hisz ott volt claire a lostból, stottlemeyer a monkból és BAZZ, maga will traveler is:) a film, hát, “jó, jó, de…” kategória, mert hullámzott egy kicsit.

    de a trailer piszok jó.

  2. nekem első se jött be, ez a sivatagos feelin’ sosem jött be valahogy, sztem ezt meg sem nézem. a trélerek tényleg jók, eltalálták a muzsikát alatta, de sztem ennyi… szvsz:)

  3. Az elsőt azt tényleg a trailer miatt néztem meg, de ez valahogy nem tetszik. Gondolom a korhatárbesorolás miatt is, de “töketlen” a trailer, a teaser hangulatának a közelében sincs.

  4. Gyomorforgató már maga a képi világa, a vértócsák, a mutánsok, a levágott testrészek, kibelezett emberek, nem beszélve a zenéjéről amitől az embernek azonnal feláll a hátán a szőr!!!!(csak erős idegzetüek nézzék meg!!!!)

  5. Sziasztok!Nekem egy kérésem lenne.Ha valaki esetleg le tudná nekem fordítani a film végén azt a pár mondatot,megköszönöm.zsububu@freemail.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.