Végső állomás 2 (Final Destination 2)

Nem is tudom mit lehetne hozzátenni az első rész elírásához. Ezúttal egy tömegbalesetet úsznak meg, de méghozzá milyet. Grat mindenkinek aki annak az elkészítésében közreműködött, mert egyszerűen baromira durva lett. Szinte érzed a becsapódásokat, hihetetlen profi munka. A baleset után meg jön a halál, hogy a szerencséseket azért mégiscsak lenullázza, ha már megúszták az eredeti tervét.

Végső állomás 2

Amúgy meg a történet és a dialógusok nagyon bugyutára sikeredtek, a sok magyarázgatással. Lehet nem tudtam jól leírni mert kicsit lezsibbasztott a sokfröcsögő vér, de baromi gagyi volt a sztori. Ezt pedig megfejelték a sok sorozatban sem főszereplőt játszó arccal, jó recept mi? Ami kárpótol ezekért az a több akció és vér meg halál mint az előző részben. Nos igen, persze folytatás, mi máson dobjanak, mint az előbb említett összetevőkön. Morbid humor itt is rulez, meg mennyire szemét már pár halál.

Azért próbálták összekötni a két részt, hogy értelmes egészt alkossanak meg összefüggjenek valamennyire, de picit nyögvenyelős lett. A durvább halálok és effektek miatt ugyanannyi pontot adok neki, mint az elsőnek, azaz 6/10. A sztori szarabb, a durvulás pedig több. Ennyi, maradt az elég szórakoztató kategóriában azért.

7 hozzászólás a “Végső állomás 2 (Final Destination 2)” bejegyzéshez

  1. Nekem az nagyon bejött hogy összekapcsolták a szereplőket az előző rész “akcióival”.

  2. én nem bírom az ilyen gagyi tin-horrorokat, de ez 1 baszott jó film, legfőképp azért, mert ötletesek a halálok meg én olyan jól szórakoztam rajta, szét röhögtem magam, naggyon komoly. röviden ennyi

  3. van egy jó Robot Chicken epizód, amiben a Final Destination “trükkös” halálait figurázzák ki :) na azt nézze inkább mindenki, én nagyon rákattantam. :D

  4. szerintem a végső állomás 1. és a 2. a legjobb film a világon.!. főleg a z 1. [:

  5. sziasztok.nekem a három a kedvencem.sok horrorfilmet láttam már,de a végső állomás 3 volt a csúcs.pedig mégcsak jövőre leszek 11.

    további jó filmezést

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.