Olyan filmek magyar címe amikre mindenképp megyünk

Persze ha nem jön ki előbb dvdripben. Többnyire megállja az ember a ts-ek megtekintését, de ha valamire kíváncsi és jön dvdripben… Szóval azt be kéne előzni a bemutatással.

A címek pedig:

  • A Jumper a Hipervándor keresztséget kapta mire eldöntték hogy vászonra vele itthon is majd.
  • A Shoot’Em Up-nak pedig a Golyózápor címmel kell beérni.
human
írta
2007. 10. 18. 21:39
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Olyan filmek magyar címe amikre mindenképp megyünk” bejegyzéshez

  1. A golyózápor még csak-csak, de ez a hipervándor tényleg gáz :)

    BTW: a dvdrip igencsak csábító tud lenni az már egyszer biztos ^^

  2. mondjuk per pill nekem is beállt a kreatív agyféltekém de a Hipervándor hát… mintha egy ZS sci-fi kalandfilm vagy a Van Damme féle Kalandor 2. része
    arch. gyakorlaton nekem is benyomtak egy lehetséges választ ma JUMP vagy JMP vagy DZSÁMP voltak a lehetőségékeg és pont erre a filmre gondoltam.. komolyan a hipervándornál már a Dzsámper is jobb lett volna.. :)

    Egyébként lehet tudni, hogy általában hányan és kik alkotják a brainstorming magját a magyar címek/alcímek kitalálásában? Elképzelek egy bizottságot ami minden hónapban összeül megnézik mik lesznek a kövi filmek és így a “Blockbusterek vagy le se fordítsuk vagy szószerint a többi mehet a levesbe adjuk oda az ált. 2-os Tónikának majd ő kitalál frappánsakat”

    borzalom….

  3. Nehéz lett volna egy szerűen azt mondani hogy “Ugrás”?
    Komolyan. Tényleg ennyire rettenetesen el kell szabni mindent? Konkrétan, hogy a jófrancba jutnak ilyenek az eszükbe? Én ha újászületek se tudok ekkora baromságot mondani! Ecsém….

  4. hipervándor XD

    Erre így nem fogok merni jegyet venni. Én ezt a szót nem fogom kiejteni a számon az 100%.

    “csokolom arra a h betus filmre kernek 2 jegyet ^^”

  5. Kéne írni a forgalmazónak címjavaslatot, mer ez így télleg elég gáz. Kinn a Rambo 4-nél működött ez h a stúdió megváltoztatta Rambo to hell and back-re, aztán nagy felháborodást keltett a cím, és visszaváltoztatták John Rambo-ra. Kinn ez működik, de nálunk… ki tudja.

  6. Golyozapor, oke kis popcornnal es a kolaba kevert viszkivel elmegy… de emberek! hipervandor??? miert mikor minek hogy merre kik? Mi volt a bibi az “ugras”-sal?

    en is ilyen allast akarok: baromsagokat kitalalni eleg fontos dolgokhoz ugy, hogy soha senki nem fogja megtudni a nevem, miszerint szemelyesen en dontottem ezt el, csak a bank, aki a csekket bevaltja nekem.

  7. Yeeepppie-kay-yeaaah!!!
    Bár egy ilyen fletty címmel jön,DE JÖN a Shoot ’em up!Kíváncsi vagyok milyen szinkronhangokkal próbálják meg majd agyoncsapni ezt a bődületesen karaj mozit.Tuti megnézem (újra) moziban (is;)) inglisül.
    Én a Hipervándornak örülök,mint majom a fél tökének.Barátnőm nagy HéLyTe KisTestem rajongó,(böeeeee) remélem valami Fantasztikus Négyes színvonal lesz belőle,és akkor ropogósra fog égni a másodlagos nemi jellegek nélküli Drót Vödör;)!Az igazat megvallva azért mélyen belül remélem,mégiscsak egy jó kis mozi lesz belőle-már csak S.L.J miatt is,bár a “Kígyók a fedélzeten” után majdnem kidobtam a szatyorból Julest…..

  8. A Jumpert meg még jó hogy nem “Pulcsinak”,”Blúznak” vagy “Blézernek” fordították,bár a harmadiknak kétségtelenül van egy kis szcifis felhangja!

    “csokolom arra a h betus filmre kernek 2 jegyet ^^”–>Nagyon nagy gr7!!!!!XD

  9. En most azon akadtam ki, hogy a Bourne 3 az csak most van a mozikban… Augusztus ota kint van r5-ben.

  10. “En most azon akadtam ki, hogy a Bourne 3 az csak most van a mozikban…”

    úúúú! egy film az amerikai premiert követő 3. hónapba kerül moziba, úúú.

    valóban kiakasztó. nyilván fiatal lehetsz, régen a 3 hónapért megcsókolhattunk minden csókolhatót.

    amúgy meg nyilván kiakasztó, mert a bourne kábé a 120. film idén, ami max 3 hónappal a premier után jöhetett.

  11. Tényleg még jó, h nem nyersfordítás, mert beközöltek valami “Teleportáló pizsama, vagy Csodaköntös” címet el is pusztulok :)))

  12. Ha utálom a magyar címét egy filmnek, akkor az angol címét szoktam mondani…. szerencsére az esetek többségében értik a pénztárosok

  13. winnie: pedig ezt lehet útálni, mindenki énzt akar keresni. Szerintem így nem sírhat senki, ha a Bourne nem váltja be az elvárásokat, mivel ültek a bemutatón

  14. méég címtippek :
    Jumper – teleportemeber, tér idő kontinuum ugró, több mint testvándorló
    Shoot’Em Up – lövésre fel, lőj ha tudsz!, állj vagy lő a papám!

  15. A “Golyózápor” címet már a moziünnep alatt jeleztem.

    A Jumper címe meg … hagyjuk.

  16. Winnie, bazze, az miért van, hogy Human itt hihetetlenül kedves, a junkie-n meg qrva flegma, Nálad meg épp fordítva pompázik a kedélyállapot, személyiség?:-)

  17. Winkie kimondta a megoldást. A gyökér magyar filmcímeket meg se tom jegyezni. Néha probléma is, mertha valaki magyar cimeket emleget nekem, akkor csak pislogok, hogy az nemtom mi:)
    De ez a hipervándor…több mint lol

  18. winnie: nem, nem vagyok annyira fiatal :) Csak nem ertem, ha mondjuk pl Bulgariaban be tudtak mutatni augusztus 17-en, akkor nalunk miert csak oktoberben…

    http://www.imdb.com/title/tt0440963/releaseinfo

    Mondjuk ez meg mindig jobb, mint az 1-2 eves csuszasok.

    Csak egyszeruen nem ertem a logikat. Igy persze hogy mindenki letolti inkabb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.