Kis Vuk képek

Próbálok pozitív lenni, komolyan, de amikor ezeket a baltával faragott rókákat nézem (vagy a követ vuk mancsa alatt) akkor marha nehéz. A film ötletgazdája, Gát György ilyet nyilatkozott az oriogónak: “Valami olyat kell csinálni, ami megfelel a mai kornak, de minőségben nem marad el az eredetitől. Ez egy hihetetlen nagy dilemma.” Kiragadott mondat, de kopp. A nemzetközi forgalmazást nem is értem. Ide is jöhetett volna még valami karcos megjegyzés, de inkább hagyom. Azt mondom, hogy kíváncsi leszek.

Kis Vuk baltával faragva

Még pár kép az origó galériában. Hogy is mondják, innen már csak pozitívan lehet csalódni? Főleg ha sikerült valami nagyon jó történetet írni hozzá.

human
írta
2007. 11. 25. 12:04
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Kis Vuk képek” bejegyzéshez

  1. Ez nagyon gáz lessz szerintem pláne láttam a bemutatót és hát ez igen felejtős kis film lessz ! miért kell az eredetit igy elszúrni?

  2. henrik irén mondta: “Gát szerint ez a történet már nem érdekli a gyerekeket, azt mondta, hogy mobiltelefon kell bele, meg internet.”
    ez elgondolkodtató, mindkét nézőpontból.

  3. A GK-nak tudtommal egy 3d-s része volt, pont a harmadik, ami szerintem ’99-es játékhoz képest egész jól nézett ki.

    Szerintem a Macskafogó 2 hozni fogja az első rész színvonalát, már a bemutató is nagyon jó lett. Vuk-nál is maradhatott volna a 2d, és nem hiszem, hogy minden gyereknek a mobil, meg az internet kell. Egy biztos, mozizás helyett inkább berakom az igazi Vuk-ot, mint, hogy ezt a formedvényt nézzem meg.

  4. “Főleg ha sikerült valami nagyon jó történetet írni hozzá”

    Vadászok törnek az erdőre, egyedül a helyi vadőr tolókocsihoz kötött fia és az ő nagyothalló kutyája próbálja megállítani a vadorzókat. A környék azonban nemcsak puskaropogástól hangos, egy vándorcirkusz is a közeli réten ver sátrat. A Trilibusz cirkusszal különös, hóbortos állatsereglet is érkezik, akiket Balfék és Jobbfék gondoz – ám a társulat igazi feje a direktor félelmetes felesége, a titokzatos múltú Arcadonna. Amikor Kis Vuk, a bátor növendékróka körülszaglászik a lakókocsik körül, az egyik plakáton a saját, rég nem látott apját ismeri fel. Gondolkodás nélkül a kiszabadítására siet. A támadás eredménye azonban csupán a teljes káosz.
    Vuknak most egyszerre kell megmentenie a családját, kiszabadítania a cirkuszban raboskodó állatokat és elűznie az egyre bátrabban pufogtató vadászokat. Egy fiatal és tapasztalatlan róka számára már a küldetés harmada is lehetetlen: Vuk azonban nem gondolkodik sokat, belevág élete legnagyobb kalandjába. Néhány segítőkész gyerek, pár bolondos négylábú és sok bátorság segítségével bármi megtörténhet.

  5. Cell: akkor rosszul fogalmaztam, a párbeszédek, jelenetek menthetik meg a filmet. Mint a Surfs Up is az apróságok miatt lesz fasza

    Even: ez tény, de ha egy 2007-es filmről egy játék grafja ugrik be, az nem jó, azért te is elismerheted.

  6. Human!

    Ezt egész egyszerűen semmi sem mentheti meg.
    Inkább mindenki nézze meg az Egon és Döncit, na úgy kell kérem 3D-s animációs filmet csinálni és ráadásul az is magyar.

  7. én is egon és döncire szavazok (http://egonesdonci.hu/), azt páran egy egri házban hozták össze, és tessék megnézni, itt meg a nagy gát györgy producer keze is benne van a dologban, és mintha nem láttak volna még animációs filmet, az eszem megáll…

  8. Jéééééééééézusom! Hát nem szeretem az előitéleteket de ez borzasztó! legalábbis szerintem/megnéztem többi képet is és csak rosszab/ Arcadonna? Ilyen nevekkel sztem utoljára a Xénia lázban találkoztunk:D. Szerintem ez irdatlan gáz. Egon és Dönci. Abból is láttam pár részletet /vmeik csatornán volt róla szó mostanában/ és arra azt mondom hogy na ez igen.Pedig szerintem kevesebb emberrel és erőforrással gazdálkodtak…

  9. Van egy magyar cgi blog, ahol a témával aktívan foglalkozók elég érdekeseket írtak erről a “produkcióról”
    Tipikus ‘az állami támogatást zsebretesszük, aztán összegányolunk ócsóér’ valami szart oszt jóvan’ projekt.

  10. köszönöm szépen, szerintem nem érdemlem meg azt a pofont! Inkább azok akik ilyeneket irnak olyan filmről amit még nem is láttak.

    üdv: az egyik alkotó

  11. Huhh, lesznek itt még érdekes dolgok a két utolsó kommentből kiindulva, rögtön pofozkodással indítani nem jó ómen :)

    Inkább egy kicsit a képről: eleinte azt akartam írni, hogy minek animációs filmet csinálni, amíg nincsen rá elég pénz, mert szerintem a hardcore Vuk-fanok annyira azért nincsenek kiéhezve.
    De persze a poszter, és az animáció minősége ellenére is kisülhet belőle valami jó (ld. Pirosszka), csak erre nincs sok esély (hiszen – az eddig kikerült infók alapján – pont azt vesztette el az új Vuk, amit a régiben szerettünk, és eddig nem látni, mi újat rakott a dologhoz), de persze a remény hal meg utoljára.

  12. nem vagyok jós, de azt azért erősen lehet sejteni, hogy erre a filmre annyi rossz kritika fog érkezni, hogy összepisáljátok magatokat. szóval jobb ha összeszeditek magatokat.

  13. A világítással meg a rendereléssel nagy gond van szerintem.
    Ilyen árnyékok ’92-ben amiga500-on még elmentek, de manapság nagyon gagyin néz ki. A színek is túl harsányak. Na mindegy ettől még lehet jó a film (de félek, hogy nem lesz sajnos).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.