Új Jumpr trailer, és fasza

Azta k*rva. Ez még mindig valami nagyon fasza wtf akciófilmnek néz ki, csak a zenét vették túl komolykodóra. Most pedig vegyetek egy mély lélegzetet, és irány az apple oldal a HD trailerért (akinek nincs erős gépe, annak is van nézhető azért nyilván). Az előző trailer azért itt van, ha valaki még nem látta.

Jumpr

human
írta
2007. 12. 08. 10:24
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Új Jumpr trailer, és fasza” bejegyzéshez

  1. nyilván nem nézem meg a trailert.

    de most tényleg, miért nem a moziban vagy a tévé előtt várjátok meg, hogy rátok zuhanjon a totális megepetés-pakk?

    kíváncsi leszek, hogyan fog hatni a film úgy, hogy at sem tudom, hogy miről szól.

  2. fébehagyod a felénél a ts-t, hogy máshogy jönne be. ;)

    mindenki más, de komolyan, nem tom miért kéne várnunk ha kiváncsiak vagyunk. ugyanúgy lepontozol csomó filmet mint az aki mind a 3 trailert látta előtte.

  3. Human: feltettem a trailert freevlogra, link is volt csak moderálni kell azt a hozzászolást:)

    én sem tudnám kivárni anélkül, hogy ne lássak belöle vmi részletett.

  4. off: Trailereket nézni jó. Mert általában ebből már kiderűl számomra, hogy akarom e megnézni vagy sem. Ettől még garancia, hogy a film tényleg jó is…
    Mivel Tv-t nem nézek, így ott nem kpaok trailert, moziban meg nem biztos, hogy pont arra a filmre megyek el, ami elött bemutatnák az engem éreklő trailert.
    Pl. ott a speed Racer, amit motiban 90%, hogy nem nézek meg önszántamból. Ha meg csak annyit tudnék a filmről, hogy Mátrix készítőinek új filmje, még lehet elmennék.
    Na mind1, nem vagyunk egyformák, még ez a jó.

    on: Ezt azért várom.

  5. Bocsánat, kimaradt egy szó eből a mondatból: Ettől még SEMMI garancia, hogy a film tényleg jó is…

  6. “3. Human Insect, ekkor: 2007. 12. 08. 11:17
    fébehagyod a felénél a ts-t, hogy máshogy jönne be. ;)

    mindenki más, de komolyan, nem tom miért kéne várnunk ha kiváncsiak vagyunk. ugyanúgy lepontozol csomó filmet mint az aki mind a 3 trailert látta előtte.”

    ez mekkora igazság. :PPPPPPPPP

    nagyon várom már. utoljára a mátrix volt ami egyire érdekelt. az meg nem ma volt.

  7. “mindenki más, de komolyan, nem tom miért kéne várnunk ha kiváncsiak vagyunk. ugyanúgy lepontozol csomó filmet mint az aki mind a 3 trailert látta előtte.”

    nem a lepontozás miatt írom. de még a rossz filmekben (ez a többség, gondolom) is megvan az, hogy nem tudod miről szól.

    az invisible volt jó példa. elkezdődött és baromira nem tudtam, hogy ez most tinidráma vagy valami scifi lesz. ha tudom, hogy miről szól előre, akkor nem csak gyengének tartom,hanem még el is unom magam:)

  8. “Na mind1, nem vagyunk egyformák, még ez a jó.”

    ez így van, de nem is ezért kérdeztem. nem tudom, de kónyvbe sem olvasok bele, hogy miről fog szólni:)

    “off: Trailereket nézni jó.”

    ez így van. imádok trailereket nézni, gyűjtöm is őket.

    “Mert általában ebből már kiderűl számomra, hogy akarom e megnézni vagy sem. Ettől még garancia, hogy a film tényleg jó is…”

    ha nem néznék meg úgyis majdnem mindent, akkor sem trailerből döntenék, hanem mások véleményéből – akik néznek trailert:D

    ld. jumper. baromira érdekel. nem tudom, hogy miről szól? kit hat meg? de látom, hogy mindenki beizgult:) naná, hogy érdekel. kommersz vagyok.

    amúgy általában a logline-ból el lehet dönteni, hogy érdekeli-e az embert a film.

    “Pl. ott a speed Racer, amit motiban 90%, hogy nem nézek meg önszántamból. Ha meg csak annyit tudnék a filmről, hogy Mátrix készítőinek új filmje, még lehet elmennék.”

    én megláttam egy képet és a többit már nem is akartam:) tuti nézős.

    de amúgy ez teljesen igaz. ha az ember moziban gondolkodik és havi 3-4 filmben, akkor muszáj valahogy válogatni, bár én még így is sztoripárti vagyok.

  9. OFF: valahogy mindig “sajnálom” aztán a fene nagy szívemmel, aki a kedvenc filmjét úgy látta anno, hogy tudta miről szól el sem lehet képzelni, hogy milyen lett volna, ha “out of the blue” jön a film.

    nekem spec moziban leírhatatlan élmény volt, amikor a lé meg a lola a 20. percben újrakezdődött. ha tudom előre, akkor közel sem ütött volna ekkora, talán nem is lett volna megvevős.

    vagy a memento. minden idők legnagyobb álleesése volt, amikor az első percben kiderült, hogy visszafele fog menni minden. ez tipikus nem spoiler dolog, de ha tudom előre, akkor csak rohadtul érdekelni kezd, viszont így…, így amikor kiderült elkezdtek kocsányon lógni a szemeim.

    tényleg semmi logika nincs a fentiekben?

  10. van benne logika, de marhára felfogtuk szerintem elsőre is, és marhára nem vonatkozik az átlagnézőkre szerintem. Nekünk is van film ami ütött, mert semmit nem tudtunk. Ennek ellenére te is biztosan tudsz részleteket a jumperről, már csak a k*cseszett cím alapján is, nyilván nem pocsojákat ugrik át :) szal úgyis tudsz ezt meg azt róla, mert a munkád miatt biztos olvasol, vagy a boxoffice jelentésnél ott egy félmondat, vagy valami.

    De amúgy a te logikádban teljesen benne van, hogy te minden moziba kerülő nagyobb filmet megnézel.. azaz a trailerek tényleg nem érted vannak. Teljesen extrém eset!

    Átlagnézőt simán rávehet egy trailer, hogy kíváncsi legyen. Jumpr pl pont ilyen. Láttam az első trailert, és hogy úgy mondjam a “gimmik” miatt meg kell nézni a filmet.

    Sorozatoknál nem zavar hogy a traileren kívül csomó mindent tudsz előre? Upfronts, mindről lehet tudni, mi lesz az alap. Mementó rövid leírása: “Memento chronicles two separate stories of Leonard (Guy Pearce), a ex-insurance investigator who can no longer build new memories, as he attempts to find the murderer of his wife, which is the last thing he remembers. One story line movies forward in time while the other tells the story backwards revealing more each time.” Ennyit egy soriról is tudni :P

    A könnyen elérhető trailerek világában is van varázs a filmekben, szerintem.

  11. “tényleg semmi logika nincs a fentiekben?”

    abszolút logikus okfejtés. egyszer talán kipróbálom, de túlságosan is kíváncsi vagyok ahhoz, h ne nézzek trailert. ennek ellenére megértem az álláspontodat.

  12. csak nálam van olyan gond a HD verziókkal,hogy nem hallani a szöveget?minden más hang jó,de nem hallani,hogy mit mond Sam bácsi és a többiek

  13. A trailer elég szájtátós, eddig is vártam a filmet, de ezek után még előrébb került a rangsorban.

    Trailer avagy sem témához is hozzászólva. Én speciel imádom a trailereket, sőt gyűjtöm is őket, megnézek minden szembejövő előzetest. Nagyon ritkán találkozok spoileres dolgokkal, de ha meg mégis, akkor elég gyorsan törlődik a cache-ből, mert mire odajutok, hogy megnézem a filmet moziban vagy DVD-n, addigra már láttam ezer másikat, amik jobban érdekelnek. De van benne valami, amit winnie mond. A “fogalmam sincs, hogy miről szól, max pár sort vagy 1-2 kritikát olvastam róla”-filmek sokkal nagyobb hatást tudnak elérni és nem ritkán még az átlagostól is magasabb pontszámot kapnak. Idén például a Bridges to Terabithia, a Stardust, a La Sconosciuta (Az ismeretlen) és az Egon és Dönci okoztak hatalmas meglepetést. A Terabithia és a Stardust majdnem kimaradtak moziban, mert valami ostoba Narnia-klónra gondoltam látatlanban és az olyat meg nagyon nem szeretem, aztán a moziból kijövet csak ámultam, hogy mennyire jól sikerültek. Tornatore új filmjét valamiért figyelmen kívül hagytam (nem is értem miért, mert a Cinema Paradiso és a The Legend of 1900 megunhatatlan mesterművek), aztán gondoltam egyet és beültem rá anélkül, hogy akár a történetről is lett volna valami fogalmam. Soha nem öreltem még ennyire, hogy egyáltalán nem voltam képben, mert bármilyen információ súlyosan károsította volna a filmélményt, így pedig idei top 5-ben is bőven ott van. Az Egon és Dönci-t is elkerültem volna az előzetes alapján, ott csak a 4 perces kisfilm tudott rávenni, hogy meg kell nézni minél előbb és szintén az év legnagyobb élményei között tartom számon. A 300 trailerét viszont hónapokon keresztül megnéztem mindennap, persze a neten lévő filmrészleteket sem hagytam ki, aztán amikor a premierre került a sor, akkor hatalmas csalódással keltem fel a székből, hogy ettől azért sokkal jobbra számítottam.
    Magával a trailerekkel nincs baj (ha nem spoileresek), viszont van amikor elég félrevezetőek és a végső produktumhoz nem sok közük van, no ekkor van nagy gáz. Én is inkább mások véleményére támaszkodom, ha túl sokan mondják valamiről, hogy jó, akkor abban csak lehet valami (bár a Hot Fuzz ettől még egy kalap…). Mondjuk, a másik irányba ez nem igaz, ha valamit mindenfelé lehúznak, de engem érdekel, akkor úgyis megnézem. Egyszóval a hype rossz, a trailerek meg jók. :)

  14. Hát ez tényleg állatkirály lesz :D Amúgy is általába’ bele vok betegedve az ilyen superpower-es filmekbe. :))

  15. Hát nem tudom, a trailer nézés v. sem vitáról… Lehet, h én vagyok spur, de nem szeretek kiadni x pénzt egy olyan mozira, amiről nem tudok semmit – lehet, h kurvára bejön, de mi van ha nem (nálam ez több volt anno)? Én a moziban nézendő filmek terén szeretek biztosra menni(felületes tartalom+trailer, esetleg rendező) és csak azokat megnézni ami nagyon érdekel+látványos, a többire marad a mozicsatornák-torrent-dvd megoldás. De ott viszont volt néhány nagyon nagy élmény, amit winnie említett, igaz a legritkább esetben moziban. Szóval én trailerpárti vagyok, igaz sokkal több filmet nézek meg, mint trailert – de ez a Jumper nagyon ütős lett, a társa/ellenfele a balettos srác, a Billy Elliotból jeee:D

  16. Az egyik ilyen ütős film, amiről semmit nem tudtam és lenyomott, az a Dead Mans Shoes volt – asszem Human ajánlására

  17. Én a Titanicon meg kisebb filmfesztiválokon szoktam kisérletezgetni, így akadtam rá a Princess című überbrutál dán animére és a Someone Else című keserédes angol vígjátékra, mindkettő nagy kedvenc lett. De hasonló módon szoktam belefutni az év legrosszabb filmjébe is, már 3 éve zsinórban a Titanicon találkozom ezekkel a “remekművekkel”.

  18. Trailereket nézni jó. Olyan mint amikor megcsókolsz egy csajt és alig várod, hogy többet is kapj belőle :)

    Egyébként a Jumper már a teaser trailer óta az egyik “mindenképp megnézem moziban” filmek között van nálam. Felfokozott izgalommal lestem végig ezt a bemutatót és csak megerősíteni tudom, hogy ez egy nagyon látványos kis akció lesz. Persze ettől még rossz film is lehet, de van egy olyan érzésem, hogy nem fogunk unatkozni alatta…

  19. Hali nemtudja véletlen valaki, h mi a címe a zenének ami a 2. trailer alatt megy? Elég faszás. A film tuti moziban nézős és ott áll leesős lesz:D

  20. A trailer után egy tipikus tini-superhős-faszság kezd körvonalazódni előttem olyan “színészóriásokkal”, mint Christensen és Bilson, akik eddig csak a tehetségtelenségüket bizonyították. A játékidő felét-háromnegyedét megint a “képességem van-mihez kezdjek vele” című nyálas-vigyorgós közhelysablon fogja elvinni. Aztán az utolsó tíz percben gyilkolnak. Broáf

  21. Nem értem milyen spoiler. Tökéletesen agyatlan akciófilm lesz, viszont a látvány miatt ajánlott moziban nézni.
    Vegyük már észre újra, hogy még mindig Hayden Christensen a főszereplő.

  22. “nem a lepontozás miatt írom. de még a rossz filmekben (ez a többség, gondolom)”

    ? ez szimplán hülyeség

  23. Inkább Alfred Bester Tigris! Tigris! c. scifijéből készítenének egy jó eksönmúvit, amiből a jauntolás öteltét lopták ehhez a filmhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.