Heti mozi bemutatók: január 17

Az American Gangster kritika még ma délután jön, az ahhoz kapcsolódó kommenteket lehetőleg tartogassátok addig. Viszont aki volt Black Sheep-en nyertesként, az számoljon be. Nagyon rosszakat olvasni a filmről.

  • Amerikai gengszter (American Gangster) – Ridley Scott vezényelte gengszterfilm.
  • A bárányok harapnak (Black Sheep) – A bárányok az emberek ellen.
  • Szappanopera (En Soap) – valami nemi átalakítóműtét meg ilyesmi? leszbi love?
  • Szerelem és egyéb katasztrófák (Love and Other Disasters) – szingli csajt játszik Britanny Murphy, de feltűnik egy új pasi. Nem érdekes, majd talán dvd-n megnézzük. IMDB komment, lol, “Value your life time. Do not waste for with this movie.”

A dokufilmeket nem soroltam fel, aki a műfaj rajongója az úgyis megtalálja őket.

human
írta
2008. 01. 17. 07:35
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: január 17” bejegyzéshez

  1. Black Sheep igazi trash-film, ha ezt eszben tartjuk, akkor egesz szorakoztato (leginkabb a Planet Terrorhoz tudnam hasonlitani), bar meg mufajan belul sem mondanam annyira jonak. Viszont moziban en tuti nem neznem meg, ez tipikusan a videotekak also-kozepso polcaira keszult film, ami jo egy unalmas szombat delutanra mondjuk, de mint mozifilm egyaltalan nem allja meg a helyet. Szerintem.

  2. A Black Sheep tényleg trash film, viszont nem vették benne viccesre a figurát, és ez nem tesz jót neki. Én legalábbis nem röhögtem.

  3. Ha 15 évvel ezelőtt láttátok volna gyerekfejjel, akkor biztos máshogy állnátok hozzá – hiába no, az ember öregszik és bizonyos fajta mozik már nincsenek olyan hatással rá. Én ennek ellenére jókat tudok mosolygni azokon a filmeken, amikért anno annyira odavoltam.

  4. nem, én ma is szeretem az új trasheket, régen is szerettem őket, de a black sheep szimplán gyenge, erőltetett, ez nem korfüggő, régi filmek között is voltak számomra gyengék ugyanúgy (pl. én sosem szerettem a bad taste-t, pedig hogy éltetik mások)

  5. Szerintem teljesen jó kis baromság. Normális paródia, nem Horrorra akadva-féle összeollózás.

    Tényleg nem percenkéntnevettetős, de legalább nem erőltetett. Lehet, hogy kifacsarodott az ízlésem, de jókat röhögtem…

  6. vérbárányos film kifejezetten fiatalító volt, mivel a gyerekfejjel látott idióta horrorok világát adta vissza:) nem kell tőle nagyot várni, sztem az ötlet is eredeti volt (végre nem egy remake, ami pedig manapság már igen ritka a horrorok világában).

    nem kell bántani, na.

    én pl. nagyon tudtam röhögni rajta:)

  7. hát nem tudom..én láttam még régebben a love and other disasters-t és nekem nagyon tetszett:) egyik kedvenc film:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.