Quantum of Solace az új Bond film címe

Craig, BondAmíg vadast vacsoráztam, a Sony hivatalosan is bejelentette az új címet, meg pár infót a filmről. Ugye tudjuk, hogy ki lesz a szépséges párja, amint épp bosszúra szomjazik majdnem legkedvencebb ügynökünk (Bourne-t én már jobban bírom, bocs). Persze a csajnak is van némi leszámolnivalója, így ezen hadjárata közben botlik Bond-ba, vagy hogy mondjam. Legalábbis így olvasom. Persze most is világot járunk, meg minden.

Amúgy Olga azt is nyilatkozta, hogy bár még nem forgattak vele egy jelenetet sem, de nagyon készül, fegyveres és közelharc tréning, ilyesmi. Meg ilyet szólt, hogy This girl is going to kick ass

A sajtótájékoztatón már mutattak egy percet, amint épp tarzanként lendül kötélen Bond, egy robbanás után Olaszországban.

11 hozzászólás a “Quantum of Solace az új Bond film címe” bejegyzéshez

  1. “A Vigasz mennyisége”? Vagy “A megnyugvás tömege”. :D Mindegy. Casino Royal-ig különösebben nem vártam a Bond-filmeket, de láttam mindet asszem, és azt tartom a legjobbnak, szóval várom ezt is.

  2. Daniel Craig életet lehelt a haldokló Bond sorozatba. Amíg ő játsza a 007-est tuti megvettek minden Bond mozira.

  3. Mitől is haldoklott? És mitől is volt olyan nagyon jó az utolsó? Attól tartok én vmi mást láttam akkor…

  4. “Mitől is haldoklott?”
    például a Világ nem elég szánalmas fináléjától, meg a Halj meg máskor láthatatlan kocsijától. így elsőre mondjuk ezektől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.