Heti mozi bemutatók: február 7

Micsoda hét emberek, micsoda hét. Kattintva elérhető amiről már van kritika. Egy biztos, én rambora megyek még ma. Vagy legkésőbb holnap, addig tartogassátok a kommenteketet vagy valami. 4 filmből 2-3-mat látni kell? Ezaz!

  • Fűrész 4 (Saw IV) – visszatér Jigsaw, egy újabb véres rejtvényre. A Kritikában bővebben. Páran most örülhetnek, hogy mégis eljutott mozikba, pedig küzdöttek a hamvatos lelketeket védők. Mondjuk jegyet én tuti csak személyit látva adnék el, viszont aki belefér a korhatárba, az hadd nézze már a felnőttfilmet.
  • John Rambo (Rambo) – még egy felnőtteknek szóló film, olyan véres bodycounttal, hogy féltem előre a popcornom. Kritika mint mondtam nemsokára. (a zárójelben van az eredeti cím.)
  • Cukrosnéni (I Want Candy) – romantikus noir helyett felnőttfilmforgatás Carmen Electrával? Tudom, már rég van dvd-n, inkább korongról megnézős.
  • Charlie Wilson háborúja (Charlie Wilson’s War) – Aaron Sorkin megdobta egy jó forgatókönyvvel Tom Hanks-et és Philip Seymour Hoffman-t, és egy elég jó komédia kerekedik belőle, komolyabb üzenettel.
human
írta
2008. 02. 07. 06:14
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: február 7” bejegyzéshez

  1. Ez amúgy vicc! Mármint a SAW 4 X besorolása! Nem Fűrész fun vagyok (az első két rész bejött, de ezek már siralmasak) ezt azért leszögezném. Szóval viccesnek tartom h az AVP 2 a szereplőgárda 95 százalélkának különféle módon való elhalálozásával is csupán 16-os karikát kapott. Miért? Ezt miért nem dobták X-be? Robbanó fejek, kibelezett kismamák. Ez sztem épp oly gáz. Nem értem mit csinál a Film Intézetben az a sok-sok pszichológus. (Saw-okat néznek napestig.) :D
    Egyébként meg felesleges a karikázósdi. Én egy multiplexben dolgozom és még a 6 évesnek se mondhatom h ” Te figyelj, nem igazán neked való ez a AVP.” Se a pénztárba, se a jegykezelésnél… akkor mit ér ez? A neten mindent leszed akinek van gépe… a 18-as WARNolás meg legalább jobban felhívja a figyelmüket h mit töltsenek.

  2. Charlie Wilsont láttam prömier előtti vetítésen: egész korrekt, van benne jó pár kellemes poén. P.S. Hoffman hozza nagyrészüket természetesen :). Sajna szinkronnal nyomták, mint mindenhol (kivéve persze MOM). – Javaslom mindenkinek inkább felirattal (bár így sem volt olyan rossz).

  3. Hű! John Rambo ott van a szeren rendesen! Nulla történet, maximum vérontás, ahogy mindenki várta. Brutál jó volt! :D

  4. Ma néztem meg én is a Rambo filmet. Végre láttam egy jó akciót, már évek óta nem volt ilyen fasza eksönmúvi a mozikban. Bővebb hozzászólást majd a kritikánál írok.

  5. Nah megnéztem ezt-azt ma. Pl a Charlie Wilson háborúját és bejött! De azért sajnálom h csak szinkronosba van nálunk, de jó volt, csak ajánlani tudom! :)

    A Cukrosnéni meg brutál, itt-ott nekem belassult, de néha meg nagyon jól sültek el sorra a poénok! Kellemes kis délutáni SEX matiné! :D

    A Saw 4 no comment a 3. rész óta számomra, láttam, de nem is tetszett. A Rambótól meg tartok, nagyon… talán a jó kritikák után megmerem nézni. Attól félek h csak a szétpalsztikázott fején fogok végig kuncogni. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.