Heti mozi bemutatók: február 28.

Na emberek, a héten kapunk 2 Oscar díjas There Will be Blood-ot, ami bizony elég nyomasztó. Nekem vagy 3-4 napig kísértett és nem azért mert szar. A filmről a kritikához kommenteljetek. Aztán kapunk még víjgátékot, western körnezetbe pakolt Brad Pittet, és..

  • Az ellenségem ellensége (Mon meilleur ennemi) – Francia dokumentumfilm.
  • Ellenséges vágyak (Lust, Caution) – Ang Lee rendezte 18 éven felülieknek szóló erotikus thriller.
  • Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) – 160 perces, western környezetbe helyezett nem westerfilm? Ez azért nézős lesz.
  • Mindenképpen talán (Definitely, Maybe) – A How I Met Your Motherre hasonlító Ryan Reynolds film. Ezt persze 1 héttel az amerikai bemutató után nézhetjük, Jesse Jamesre meg vártunk, csak vártunk, már a HD warez kísértett minket, de a türelem kitartott…
  • Vérző olaj (There Will be Blood) – Hát ez, Daniel Day-Lewis egyszerűen mindent ural benne.
  • Winx Club – A mozifilm: Az elveszett királyság titka (Winx Club: the Secret of the Lost Kingdome) – Olasz animációs film? Nem győzött meg, de nem is engem kell hogy meggyőzzön, hiszen minden korosztálynak nézhető, azaz teljesen gyerekfilm.

És ha ennyi néznivaló nem lenne elég, akkor a No Country For Old Men-t is vetítik már premier előtt. Összesen 4 alkalommal.

MŰVÉSZ Szombat-Vasárnap (március 1-2.), 17:45
PALACE MAMMUT Szombat-Vasárnap (március 1-2.), 20:15

Azt hinném, hogy egy tekercs van pesten. Egy kópia van, és részletekben viszik át.

human
írta
2008. 02. 28. 15:11
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: február 28.” bejegyzéshez

  1. Jesse James-t mindenképp ajánlom:). Szerintem iszonyatosan jó film és én kifejezetten bírom Casey Affleck(remélem jól írtam) hangját:). Kicsit talán vontatott a film, de nekem nagyon bejött.
    Üdv.

  2. a winx club szigorúan tíz év alatti lány korosztálynak ajánlható.
    a lányaim állandóan a sorozatot nézik… bele vannak bolondulva teljesen.
    majd csak belököm őket a terembe, addig én kint várok.

  3. “Azt hinném, hogy egy tekercs van pesten, de mivel a film hosszabb, nem érnének át vele a Mammut beli vetítésre a Művészből. Szerintem.”

    kópia, mármint. ami több tekercs, így simán tudják utaztatni villamossal. volt, hogy három mozi közt nyomták anno és tekercsenként:)

  4. Aszem 20 perces egy tekercs.

    Vérző olaj és Nem vénnek való vidék betervezve, ma még Rambot kell pótolnom:)

  5. tényleg, így már logikus. Lemegy az első tekercs a gyakornok meg ül is fel a villamosra, végtére is 1 vonalon vannak

  6. ja, aztán milyen poénos lenne, hogy egyszer csak félbeszakad a film, mert a tekercses ember nem ért oda a dugó miatt :D

  7. én a definitely-t vártam (nem azért mert azt hittem egy oasis dokfilm lesz)… reynolds jó volt amikor dagadtnak volt maszkrozva is. Arról a filmről is itt a buzin olvastam. (Ez humannak történő puncsolás volt)

  8. Jesse James végét hihetetlen, hogy mennyire vártam már. Na persze nem azért mert annyira jó. Ellenkezőleg. Nagyon gyenge szvsz.

  9. Egy két plusz infó: A két mozi közti kópiautaztatást “pendli”-nek hívjuk. A Nem vénnek való vidékből az országban összesen 12 kópia van. Március 6-tól játsszák a Palace Mammut, Westend, MOM Park, Duna Plaza, Lurdy Ház és Kossuth mozikban is, tehát nem hinném, hogy most hétvégén pendlizniük kéne.

    Amúgy átérne a film, ha szükség lenne rá. Egy tekercs kb fél órás, a két előadás között másfél óra különbség van, egy órás, összeragasztott tekercseket szoktak ilyenkor vinni, amit csak fel kell “dobni” a vetítőgépre. Ha a film 17:45-kor kezdődik, az első tekercs lejön 18:45-kor, így 1,5 óra van átérni vele a városon és ugyanez vonatkozik a második tekercsre is, tehát nem hinném, hogy egy dugó be tudna zavarni.

  10. “tehát nem hinném, hogy egy dugó be tudna zavarni.”
    ahogy ezt már megállapítottuk. a többi infóért kösz.

  11. Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford – 160 perc volt ? fel se tűnt :) Amúgy most ez a divat, laza két és fél óra, hosszú semmibe merengő snittel. Várom már az első, olyan filmet, ahol az egész film csak egy jelenet, vágás nélkül. Tuti Oscar. Amúgy hova tűnnek a jó filmzenék ?

  12. jesse james: első cd után töröltem… kb75 percig birtam
    nem történt semmi, és undorito érthetetlen angollal beszélnek benne….
    sérti a fület

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.