AniBatman site (Batman: Gotham Knight)

A múltkor volt a videó az Animatrix mintájára készülő Batman történetekről. Hát most felkerült a webre a hivatalos site, és feldobtak egy új videót, teletömve eddig nem látott jelenetekkel, és valami brutál jól néz ki!

Ez az új videó rövidebb, lényegretörőbb mint a múltkori, szóval immáron nem csak hardcore rajongóknak ajánlott:

Jólesz ez!

Batman: Gotham Knight részlet

Mellesleg a siteon hallható zene marhajó. Itt is van külön.

13 hozzászólás a “AniBatman site (Batman: Gotham Knight)” bejegyzéshez

  1. Ez kell nekem. Már az animatrix is levett a lábamról, pedig nem nagyon rajongok az animékért, de ennek ott kell lennie a polcon.

  2. Nagyon jó!
    Egyetlen problémám az ellenfelekkel van. Ha ez is olyan két részt összekötő anime sorozat mint, az animatrix volt akkor mi a fenét kerse benne az a sok “szörny”. A Batman Beginsben pont az volt a jó, hogy el lehetett képzelni egy mai nagyvárosban. Bemutatták, hogy a ketyerék, meg a város is létezhetne. Erre itt jönnek az ember nagyságú denevérek (vagy mik), meg az óriások.

  3. Llew: A hatalmas denevér szerintem Kirk Langstrom (ő fejlesztett ki egy szérumot, amivel átváltozott), tetteiért Batmant gyanúsították.
    Batman-világban játszódik, nem időrendben, ezért élhet még Scarecrow.

  4. Aurus:
    A Batman rajzfilmben is volt valami ember-denevér figura. Ez oké is. Csak nekem valahogy fura összehozni, hogy a film arra megy rá elhitesse Batmannak lenni csak pénz és erőnlét kérdése lenne a mi való világunkban is. Aztán két ilyen szemléletű film közé meg betesznek egy szérumos átváltozós alakokkal teli animet. Persze lehet ez csak az én hülyeségem. De Batmanben számomra pont az a lényeg, hogy ő “csak” egy ember. Nem mutáns, pókcsípett, idegen, meg stb. És az ellenfelei is – többnyire – “emberek”.

  5. Llew: Elsősorban nekem is ez tetszik – a történet hihetősége, emberi oldala -, és persze egyéb tulajdonságai, amit a videóben is említenek.
    Én is jobban szeretem, ha ellenfelei képességei is hihetőek (értsd, emberek), ugyanakkor a videóban látott Killer Croc is valamiféle mutáns (és még sorolhatnám a további hasonló karaktert is).
    Szóval nem kioktatni akartalak, csak magyarázni.

  6. Végre Nyugaton is kezdenek rájönni, hogy rajzfilmeket nem csak gyerekeknek lehet csinálni.
    A grafika gyönyörűen kidolgozottnak ígérkezik, már alig várom, hogy láthassam.
    Mostanában ijesztő, hogy az amerikai stúdiók mennyire nyitnak a japán animációs stúdiók felé (lásd.: Disney és pár neves japán studió koop.-ja.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.