Amerika már nézi: Forgetting Sarah Marshall

Nekünk egy hetet kell még várni rá, de azt már kibírjuk. Enyhén szólva is várom ezt a vígjátékot, és nem főleg Krisen miatt, hanem mert bízom benne, hogy tényleg fasza film.

A tovább mögött például megnézhető egy 2 perces részlet belőle, amiben még a 30 Rock-os Kenneth is feltűnik. Bónusznak meg yummien nézhettek, a filmben Kristen mellett szereplő másik nőről, Mila Kunisról képeket.

9 hozzászólás a “Amerika már nézi: Forgetting Sarah Marshall” bejegyzéshez

  1. “I like her hair. I wonder if her carpet matches her pubes!”
    …én is megnézném a vörös szőnyegét!

  2. Usaboxoffice pénteki eredmények szerint Jet Li és Jackie legyalázta ezt a filmet, ami szerintem fura, de majd talán valaki elmagyarázza, hogy miért is nem az :)
    (+400 vászon?)

  3. Aréna plaza VIP már játsza a hétvégén! nem rossz film egyszer nézhető, akinek bejött a felkoppintva az ebben sem fog csalódni.

  4. csak minek kellett szinkronizálni? :(
    pedig úgy szerettem volna moziban nézni…….. :/

  5. Félek a filmtől: Kristen miatt főleg,mer tnem tartottam sohasem nagyra és félek, hogy elrontja, másrészt a szánalmas Paul Raddtól és Jonah Hilltől…ááá…nem lettek volna jobbak más színészek?

  6. Hat igen, nagyritkasan jarok moziba, es en is ott neztem volna, egeszen addig, mig 10 perce meg nem lattam, hogy szinkronos :( (a mom parkban meg sub nincs :( ) Tudom, tul sok bajom van :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.