A második Hulk trailer

Míg moziban az új Indy trailert láttam nagyvásznon, addig a netre befutott az új Hulk bemutató. Továbbra sem a nyár legjobb szuperhősös filmjének tűnik, sőt, ránézésre még a közelében sincs. Reméljük meglepődés lesz a vége.

Applenél HD változat.

30 hozzászólás a “A második Hulk trailer” bejegyzéshez

 1. nem tűnik ez rossznak
  csak remélem nem a végén a finálé fele van elsütve a trailer-ben, mert úgy maga a film nem fog akkorát ütni…

 2. Király lesz ez. jókis újragondolása a story-nak. Tuti nézős lesz.

 3. Sztem sem rossz ez!Hulk jobban néz ki-jó persze lehetne jobb-de a rossztól nagyon messze van.Ütős lesz ez is.
  Az IRon Man-es kritika hol van-kiváncsi vagyok a véleményedre. :)

 4. a hozzászólók között először felteszem a kezem, és bemondom a tutit: nekem ez nem jött be, vérgagyi az egész, a nyári szuperhősfilmek között abszolút az utolsó helyen van (kb F4 szerű vackot sejtet ez a trailer), ez moziban totál felejtős

  az előző Hulk habár az effektekben nem domborított nagyot (igazából ez se) ott viszont volt valami plussz, ami kiemelte a tucatfilmek közül, a történet, a karakterek, ez itt viszon nem igaz, ez van

 5. Hisz ez inkább jónak néz ki. Legalábbis az előző trailerhez képest és előző filmhez képest.
  Nekem az első film is bejött, csak az a hülye split screen ne lett volna benne.

 6. Nem tudom ki csinálta ennek a filmnek a CGI munkáit, de ugyanúgy súlytalan gumiembereknek tűnnek a vásznon, mint az első részben…

 7. SAjna én nagyon várom, de ezek a gumis Hulk képek nagyon elkeserítenek… de hát reménykedem hogy lesz ez még jobb is. Mondjuk a trailer alapján a történeten sem fogom elveszteni a fonalat…

 8. Hulk nagyon szamitogepes:(
  Viszont az uvegfolyosos jelenttol libaboros lettem:)

 9. Várom!
  Edward Norton miatt is!
  Inkább ez, mint a szétspoilerezett Iron Man.. :/
  Szegény Downey…pedig mozinézős az is!
  Stílusosan: VIP terem, Arena Plaza, pezsgő:)

  Pisketivel egyetértek: folyosós jelent light libabőr:)

 10. “Stílusosan: VIP terem, Arena Plaza, pezsgő:)”

  ez lenne a stílusos? :) te tudod…

 11. nemtom, én kiváncsi vagyok erre a darabra is… nekem Norton neve egyfajta garancia, hogy ha a cgi gyenge is, legalább komoly színész játszik a filmben. (mondjuk az itt emlegetett Robert Downey Jr. a Kiss Kiss Bang Bang óta nagy kedvenc…)

 12. HD-ben, azért odaver, de majd meglátjuk. Az első rész kifejezetten a szánalmas kategória volt.

 13. nos, a verdiktem: eyecandy vizuális orgazmus, nulla történet. kiklónoznak zöldikéből egy másik biomonstert, amit majd meg kell állítania? legypzi, kormány örül, megbocsájtanak zöldinek, és happy end. nagyon b kategória.
  tele vannak ilyen sztorikkal a pc-s játékok. pff.

 14. ha jót akartok ne állítsátok meg a videt 2:14-nél:) vízesés, hulk, szerelem…hányni kell…

 15. Üdv!
  Maga a film én is úgy látom, h nem lesz egy “többszörmegkellnéznemhogyértsem” darab, a cgi effektek sem valószínű, h akkorát fognak ütni, de a szereplőgárda(Norton, Tyler, Roth) azért pusztít, a fentebb említett üvegfolyosós jelenet pedig valóban figyelmet felkeltő volt. Szóval előfordulhat, h egy izomhangulatos filmet hoznak itt össze, gyengus történet és effektek mellett. Az meg azért valamit csak ér na :)

 16. A Hulk sosem a sztorijával emelkedett ki. Reméljük Norton tényleg ad valami jó kis színészi hátteret a filmnek és emellett jól sikerültek lesznek az akciójelenetek is. Az elsőben nekem tetszettek az akciók! :P Bár itt tényleg kicsit ratyibbnak tűnik az egész.

  Sztem Iron Man eléggé gyenge, bár a szuperhős jól csillog. :) Kicsit túlzottan is.

 17. Hééé sejk, a Helsingben tényleg nem volt szép CGI, de az a film úgy volt jó!
  És pont azt akartam írni amit Brekicc, hogy a Hulk sosem a sztoriról volt híres. Sem képregény sem film…se sorozat…szóval ha arra alapoznak egy másfél órás filmet, hogy a végén 2 monstrum iszonyatosan lerombolja a várost :D AKKOR LÁSSUK! :) Ezután a trailer után mást már nem várok…csak félek azt sem kapom meg… :(
  De az alakításokra sztem sem lesz panasz!

 18. Akkor ez most restart vagy folytatás; nekem nagyon úgy tűnik, h az utóbbi, de valamiért az rémlik, h restartról lett volna szó.

 19. eléggé incredible hogy megnézzem ezt a filmet.
  kár norton tehetségét ilyen szarokra pazarolnia.

 20. Nekem első blikkre nagyon tetszetősnek tűnik.Főleg Norton miatt, bár maga hulk nem néz ki túl jól.Ezt a filmet Norton és egy viszonylag jó sztori mentheti meg.De én mindenképpen megnézem.

 21. Az előző előzetes is csak addig volt jó, amíg Nortont mutatták. Amikor jött Hulk meg az a másik, hááát nemtom. Ki csinálta ezt a gagyi cgi-t? Ne legyen igazam, de ez bukta lesz, de ez csak az én véleményem.
  U.I.: Meg mi ez a Bourne-os háztetőugrálás?

 22. dimitrij: Tony Stark “alkesz”-nőcsábász figurájához (ehhez a filmhez), szerintem ez a stílusos, igen: Arena Plaza, pezsgősterem.

 23. Köszönöm a gyors felvilágosítást, akkor már csak reménykedni kell, hogy túlszárnyalja elődjét.Nem lesz nehéz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.