18 hozzászólás a “A második Love Guru trailer, amiben még kevesebbet fednek fel” bejegyzéshez

  1. Az a baj h akkora baromságnak tűnik, hogy muszáj lesz megnéznem…na nem moziban, de akkor is… :) Meg hát JA! :)

  2. Igazából már egyik Austin Powers filmről sem emlékszem, hogy miről szólt, nálam is nézős, akár moziban. Jobbnak tűnik, mint a Zohan vagy a Get smart.

  3. :) Annyire tényleg nem vicces, inkább csak karakterpromo, de ahogy a végén a repülő/guroló szönyeggel beparkol miközben az bíííp-el, hát ott nagyon vigyorogtam.

  4. nna, csak nem ez lesz az új borat? : DDD
    jó, persze, h nem, de azért kicsit olyan.

  5. Aki szereti az Austin Pávelsz filmeket, azoknak biztos tetszeni fog ez is, nem intellektuáis humor, de valami eszméletlen, nekem nagyon bejön az ilyesmi. :D

  6. hát esküszöm nekem bejön a trailer:) olyan tipikus Mike Myers-humor, akinek az ő filmjei szoktak tetszeni, azoknak ez is fog, akiknek nem, azoknak ez sem fog. az utóbbiak majd jessica alba miatt nézik xD
    meg azt jól láttam hogy a színes csávó az a conrad a weedsből? mert akkor miatta is nézzük;)

  7. Agybomlás ezerrel!
    :)

    Igaz hogy annyira nem észeldobós poénok vannak benne, de még mindig viccesebb mint az Epic Movie, Superhero Movie és hasonszőrű társai.

  8. Nekem bejött vigyorogtam, nem is keveset.Szerettem az austin Powers filmeket is, ugyhogy ezzel sem lesz bajom.

  9. mike myers utoljára a wayne világa 1-ben volt eredeti, az utána következő filmjei mind gyatrábbak, és igénytelenebbek.

  10. Tényleg akkora baromságnak tűnik, hogy meg kell nézni :)

    Egyébként nekem az alacsony szobás jelenet nagyon tetszett, ott rendesen röhögtem :)

  11. Nekem szórakoztató filmnek tűnik, bár a trailere tényleg nem volt tele túl sok jó poénnal. Az a rész viszont, amiből kispeti is idézett, nekem nagyon tetszett. =D Ja és a zeneválasztás is tetszik a trailerhez. (Wild Cherry)

  12. Kicsit bugyutának és erőltetettnek hat, de egy keddi filmes estén biztos megnézzük. Én se fetrengtem a nevetéstől, de azért a kellő mosoly ott virított az arcomon (pl. elefánt + kalitka, repülő után szabadon tolató szőnyeg).

  13. Kész!

    Mondjuk én Wayne Világán nőttem fel, szóval a szerelem régi, és persze , hogy ez is tetszik. Nekem nagyon vicces ez is. Amúgy annó a Powers első része is hatalmas bukás volt itthon a mozikban, sőt, ki tudja, talán mindegyik. De azért, mindenki tudja ezeket a vicceket..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.