Clone Wars gonosz, és poszter

Mára virradóra jött hivatalos Clone Wars poszter, meg a gonoszról is egy kép. És ami még hír, hogy a sneak peak után végre holnap este (odakinn, szal nálunk éjjel) jön majd a hivatalos trailer végre rendes minőségben. Kamerás változatban már megnézhettük ezt is, ezért említem a rendes minőséget.

Tehát akkor a cgi-film gonosza:

A menetrend ugye az, hogy augusztusban lesz moziban egy nagyobb Clone Wars film, aztán folytaták majd sorozat formában a történetet.

És akkor végül a poszter.

human
írta
2008. 05. 07. 17:49
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Clone Wars gonosz, és poszter” bejegyzéshez

  1. Hát ha már CGI-t akartak mindenáron akkor csinálhatták volna Final Fantasy színvonalon. Vagy Blizzard videó szinten. Mert ez így szvsz gagyi. Ettől függetlenül azért belenézek majd.

  2. Ez volt a mesesorozat főgonosza is… érdekes, ot már láttuk a halálát, most ez annak a kronológiájába h fog illeszkedni?

  3. jó, nekem tetszik. ennek a főgenyának ugyan olyan a kardjainak a markolata, mint Doku grófnaknak, nem? :) ez valami sith cucc, vagy ilyesmi?

  4. És ebbe mi a jó? a stoy már tudható mi ujdonság lehet benne? Anakin nemlessz rosz? vagy mi? a többi csak rizsa…időkitültés..

  5. dimitrij: Ez a csajszi Assaj Ventress, Dooku, a jó oldalról a hatalomért a rosszra csábult tanítványa.

  6. Én viszont azt kérdezném meg, hogy Magyarhonba is jön majd a mozikba a bevezető nagyfilm? Erről lehet tudni valamit, vagy ez is csak amcsi privilégium?

  7. OMG a sok SW fikázó…amihez nem éretek, ahhoz inkább NE szóljatok! Köszi! Akinek nem inge…

  8. Nem fika, de…
    Szerintem sokan jobban örültek volna -velem együtt – egy Timothy Zahn féle ‘harmadik’ trilógiának (Sötét Erők Ébredése etc) Final Fantasy színvonalon…
    Nodeaz nem gyerekfilm, aztán abból nem lehet sorozatot csinálni…és ugye még ott van a ‘mörcsöndájzing’.
    Lucasbácsi, pénzesbácsi, rokont is kétforintért…

  9. nem akarlak megsérteni, de ezt már kitárgyaltuk szinte minden clonewars hírnél, szal absz nem spanyolviasz :)

  10. Hamár az összes Clove Warsos hírhez jönnek a kommentek, hogy így nem tetszik, meg pénzlehúzás, meg tudjuk a sztori. Akkor én minden Clone Wars hírhez beírom, hogy nekem tetszik. A sztorira, meg annyi, hogy nem az cél érdekes hanem az út amin oda érkezünk. Reméljük így lesz.

  11. “Szerintem sokan jobban örültek volna -velem együtt – egy Timothy Zahn féle ‘harmadik’ trilógiának (Sötét Erők Ébredése etc) Final Fantasy színvonalon…”

    pont ezt írtam a kamerás tréler posztjában… le is lettem szídva, hogy itt filmekről, és nem könyvekről van szó. :)

  12. Miért nem lehetet volna Grievous tábornokot berakni. A filmben is nagyon jelegtelen szerep jutott neki ,pedig érdekes karakter volt a ,,rajzfilm-mini-sorozatban”.

  13. ez így ebbe a formában nagy kalap szar lesz. gusztustalan az egész mintha vmi fabábuk lennének, így elkúrni….

  14. ha lenne pontos idő beírtuk volna. Egyelőre október van a tervükben, de hát ebben bízni nem sok értelme lenne jelenleg.

  15. A lényeg h a rajzfilmnél sokkal átfogóbb, részletesebb lesz. És ha már a figuráknál tartunk nekem meg az nem teccett. Am Ventress nem halt meg mikor lezuhant a rajzfilmben.(kb a háború vége előtt 1 hónappal anakin ölte meg coruscanton) Grievous tábornok benne lesz. És mondom ha még nem tudnátok ez csak a FILM előzetes, ami a sorozat első 3 részét öleli magába. Ez kb a klón háborúk első 2 hónapja. Az egész háború meg több mint 3 év és minden rész kb 1 hónapot foglal magába. A Tv-ben még folytatni fogják bőviben. És majd akkor ugassatok ha megjelenik… nah köszöntem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.