Csak a testeden át! (Over Her Dead Body)

Nem ringattam magam kétes reményekbe, tudtam mire számíthatok amikor beültem erre a filmre. Nincs kecmec, ez bizony a romantikus kategóriába tartozik teljesen, és humorból nagyon kevés van benne. Ezt csak amolyan figyelmeztetésként mondom azoknak, akikben Paul Rudd neve a nevetéssel van még összekötve. Mondjuk a többségnek egy I Could Never be Your Woman után már nincsenek illúziói.

Csak a testeden át! a két női főszereplő

A sötét hangulatú bevezető után rögtön tisztázni szeretném, hogy a 27 idegen igen romantikus szörnyűséghez képest ez a darab egész szórakoztató volt. Egyrészt Lake Bell, mint női főszereplő, és mint nem annyira tökéletes, amolyan szomszédlány típus. Aztán ott volt Jason Biggs, akihez a film 3 nagyobb poénja közül az egyik tartozott. Komolyan, igaz, hogy 14 percet kellett várnom egy tényleg jó poénra, de ott sikerült végre megnevettetniük, és ezt művelte a “Pitebaszó”, hogy a Jay and Silent Bob filmet idézzem. Aztán még ott volt Paul Rudd is, de valójában semmi kiemelkedőt nem alkotott.

A történet annyi, hogy a Paul által játszott karakter menyasszonyát agyonüti az esküvőjük napján egy jégszobor. Egy évvel később még mindig nem tud rendes párkapcsolatba kezdeni, ezért a testvére elrángatja egy szép médiumhoz, hogy az majd beszél a menyasszonnyal, aki végre elengedi. Szó-szót követ, egymásba habarodnak, ekkor tér vissza tényleg a volt kedves szellemme, és elkezd küzdeni a kapcsolatuk ellen.

Igazából annyira sokat nem akarnék írni róla, de Eva Longoria anti-alakítása mellett nem mehetek el szó nélkül. Simán egy elfogadhatóbb romantikus valami lehetne ez a film, ha Longoria kisasszony nem húzná le a francba a katasztrófa színészetével. Elhiszem, hogy a sorozatban jó yadda-yadda, de itt minden pillanatban amikor feltűnt a vásznon akkor megakasztotta a film menetét. Nem kicsit ő a legnagyobb negatívum ebben.

Csak a testeden át! értékelés

Egy 4/10-et adnék neki, de akinek a barátnője vagy a pasija nagyon nem akar az Iron Manre vagy a Forgetting Sarah Marshallre menni, annak talán bevállalható a csajosfilm fronton. De a ők is inkább a mai premier Jackpotos, mosogatóba hugyozósat fogják választani. Ez a film azért nem annyira alpári mint amaz.

7 hozzászólás a “Csak a testeden át! (Over Her Dead Body)” bejegyzéshez

  1. Én kétszer röhögtem: a mustáros jeleneten, meg Biggs vetkőzésén. (Bár ott gondolom inkább meg akarták mutatni, hogy kondizik a srác, és nem a pitét rakja már…)

  2. “a 26 dresses sokkal jobb”

    egyetértek. mésfélszer, kétszer.

    ez 2/10, amaz simán vagy 3/10, de talán 4/10 is.

  3. “ez 2/10, amaz simán vagy 3/10, de talán 4/10 is.” inkább fordítva :)

    közben meg a 27 dresses dvd volt a legnépszerűbb a múlt héten. damn.

  4. nekem nagyon tetszett…Biggs pedig még mindig nagyon jó pasi,és sajnálom őt a végén,hogy nem sikerült neki öszejönni Ashley-vel.de nagyon nagyon jóó volt!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.