19 hozzászólás a ““A sárgászöld lötty megvan, de a kenyeret hol tartják?”” bejegyzéshez

  1. Egek, Tim Roth de megöregedett. Hol van már Mr. Naracs, Pumpkin és a 4 szoba bellboy-ja, Ted…

  2. Ez a film a CGIon múlik. LEhetnek itt a legjobb színészek, alakítások, ha a Hulk gagyin néz ki…vége.Én reménykedek, hogy még erősen munkálkodnak rajta!

  3. az uccsó srác eléggé hasonlít a ponyvaregényes éttermes rablóra, nemde?

  4. Visual effects by:

    Gentle Giant Studios
    Giant Studios (motion capture technology provided by)
    Hydraulx
    Image Engine Design (visual effects)
    Lola Visual Effects (visual effects)
    Rhythm and Hues (visual effects)

    Ezek közül eddig csak a Rhythm and Hues-ről hallottam. Ők csinálták a Serenity effektjeit, amik szerintem tök jók lettek, szóval nemtom mi lehet ez a nagy visszaesés.

  5. Szerintem az Ang Lee féle verzió bőven elég volt mindenkinek… még mindig nem értem minek kell ezt a Hulk-ot „újrázni”

  6. Hát… Laxa azért kell mindent újrázni, mert már kifogytak az ötletekből… :D És könnyebb valami meglévőt újraforgatni, mint valami sokkal jobbat és újat kitalálni :) Nameg olcsóbb is legtöbbször :D

  7. NEkem valahogy bejön ez az új Hulk trailerek alapján.A CGI meg annyi,hogy persze lehetne jobb,de visszanéztem direket a régi Hulkot az Ang Lee-félét és az ehhez képest animációs mese.Óriási külömbség van!

  8. Én azt olvastam valahol, hogy a trailerben látható Hulk render nem a végleges, és hogy ennél sokkal jobb lesz. Remélem, hogy nem kacsa…

  9. én is visszanéztem a 2003-as hulkot, és háááát akkor se estem hasra a CGI-től, és most 5 évvel később se

    és bár nem feltétlen ez a legfontosabb szempont, dehát Liv Tyler bizony a közelébe se ér Jennifer Connelly-nek, legalábbis az én véleményem szerint :)

  10. Az a baj, hogy el vagyunk kényeztetve! Szüleink álmodni se mertek hogy majd Hollywood így nyomja ki a filmeket magából a CGIről meg még nem is hallottak, ti meg nem örültök egy Hulknak, amit sztem nem lehet kis munka megcsinálni, mert már egy 2 éves filmben jobb volt a szörny vagy az űrjárgány?
    Nem mondom, hogy én várom ezt a filmet, mert sosem voltam egy nagy Hulkrajongó, de akkor is, sztem nem lesz az rossz!

  11. Edward Norton és Tim Roth kedvenc szinészeim közé tartoznak, emiatt nagyon várom filmet, ilyen szinészekkel már csak jobb lehet az első résznél!

  12. Szerintem nem lesz gond a filmmel.Még ha a cgi szar is lesz.Ed Norton a hátán elvisz majd az egészet.

  13. Ti Roth megöregedett? nekem inkább az a benyomásom, hogy valami minden hájjal megkent katonát (zsoldost, veteránt) játszik, és azért ilyen a feje… :) bízom az alakításában, meg a Norton gyerkében is, az utóbbinak túl sok szar filmjére nem emlékszem. egy dolog aggaszt, Liv Tyler az utolsó előtti képen másfélszer akkora, mint Ed… :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.