Death Race csata

Jaja, remake Stathammal, és már kész is van. Itt a filmből a második, de tulajdonképpen az első komolyabb fotó, hála az Empire magazinnak. Már csak a rendező személye fölött kéne valahogy szemet hunyunk, de nehéz, hiszen Paul W.S. Anderson hozta nekünk az AVP1-et például.

Death Race 2nd pic

A filmet augusztus 22-én, a trailert pedig a Wanted előtt mutatják be odakinn.

human
írta
2008. 05. 28. 11:49
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Death Race csata” bejegyzéshez

  1. huh azok a régi szép idők,a kedvencem mikor nagy sebességgel neki hajtottam valaminek ami keskeny volt és ketté szakadt a kocsim,nah de a lényeget sem lehet elfelejteni,a jó kis emberelkaszálósfutamokat.

  2. imdb szerint: “Rated R for strong violence and language.” hát reméljük a legjobbakat =)

  3. az a jobboldali verda egész pofás. így elsőre valami kései 77-78-as muscle car-ra tippelek, persze jócskán átdolgozva, amolyan mad max-utánérzésben.

  4. Statham jó felkapott lett mostanában, megnéztem az IMDB-n és 4 filmje készül, ebből 3 folytatás, meg ez… nem semmi (najó a Duracell nyuszis Crank az nem egy nyerő elgondolás de a többi jónak tűnik)

  5. vávává ácsi ácsi ácsi
    ez akkor most kajakra a carmageddon megfilmesítése?
    és ha remake akkor már volt ilyen?

  6. mellesleg ezt az autót lángszórózást sosem értettem. annyira nyilvánvaló, hogy szinte semmi kárt nem tesz az autóban (hacsak nem perceken keresztül folyamatosan okádják rá a lángot amire általában nem nagyon van lehetőség főként mivel nem áll egyhelyben) és mégis annyira szeretik. persze látványos meg olcsó és a körülényekhez képest biztonságos is, de annyira áthatja a gagyiság életérzése, hogy nagyon

  7. “annyira áthatja a gagyiság életérzése, hogy nagyon”

    de szépen mondtad. :)

  8. Miért kellene ehhez a filmhez veretesebb név mint ez a Paul w.s. Anderson ?

  9. brianaspirin: az eredeti 1975-ös, Stallone van benne, meg David Carradine, egyszer érdemes megnézni, ha másért nem, a poén kedvéért :) (ezzel asszem a Carmageddonos kérdésre is válaszoltam)

  10. “az eredeti 1975-ös, Stallone van benne, meg David Carradine”

    sose hallottam róla… már az is vicces Car-radinenek van közös filmje Sly-jal. :) a cím ugyan az?

  11. Paul W.S. Anderson rendezi meg írja, aki nálam Uwe Bollal van egy szinten, mindkét illető filmjeit messziről, naagyon messziről elkerülöm.

  12. Anderson csinálta a ’90-es évek 1ik legjobb mainstream horrorját – Event Horizon – az vagy csak véletlen volt, vagy tud még vmit… reménykedjünk…

  13. Az eredeti címe Death Race 2000. Egész kellemes kis film egyébként. És igen, részben az ihlette a Carmageddont: az emberek elütéséért pontok járnak, és néhány kocsit is lemásoltak a játékhoz.

    Reméljük jó lesz, ha már egyszer nem kapunk egy fasza, mai grafikával ellátott 4. részt a játékból…

  14. Human, azért Anderson-nak éppen az AVP 1 a legszarabb filmje /az is többek között a PG-13 miatt/, azért jó kis agyatlan filmeket szokott ő csinálni. Resident Evil, Mortal Kombat másfél órás kikapcsolódásra tökéletesen jók voltak. Event Horizon meg egyik kedvenc horrorfilmem. Egy ilyen címhez pont ő a megfelelő ember.

  15. ahha, akkor most már értem a film és játék kapcsolatát, kösz a felvilágosítást
    reméljük jó lesz, nekem van igényem az ilyesmire
    thumbs up

  16. Az eredetit Stalloneval gyerekkoromban lattam, VHSen, alamotyogos szinkronnal. Igazi gyongyszem volt, evekkel kesobb elvittem egyetemi koleszba, volt olyan ember, aki seggreszegen se tudta megnezni.

  17. “..volt olyan ember, aki seggreszegen se tudta megnezni..”

    nemtom, seggrészegen filmet nézni… abban mi a jó? :)

  18. Az eredeti Death Race 2000ben azt bírtam hogy tele volt ironikus társadalom fikázó poénokkal és a halálok is elég elborultak voltak (meg azért a maga beteg módján viccesek is) és nem tudom hogy ezt Andersonnak hogy sikerül visszaadnia. Tény hogy az Event Horizon nekem is egyik kedvenc filmem de amit a Residenttel csinált hát…

    Ja és dimitrij Nézd meg az Ace Ventura mindkét részét egy üveg vodka után és megtudod :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.