27 hozzászólás a “Wolverine forgatás” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a film, nagyon szeretem az X-Men történeteket, úgyhogy remléem jó lesz.

    human, arról nem tudni valamit, hogy a Magneto film mikorra fog elkészülni? Azt hallottam, hogy 2009-2010 tájékán.

  2. Kíváncsi leszek a Rozsomák filmbéli eredettörténetére és értelmezésére, hiszen legalább 80 évesnek kellene lennie Logannek (hiszen részt vett a II. világháborúban). Utat az Ultimate univerzumnak!

  3. Magneto is készül, méghozzá David S. Goyer írja és rendezi. A forgatókönyv már kész van, most épp a költségek osztása történik. A premier pontos dátuma egyenlőre ismeretlen, úgy tűnik, hogy jövőre már meg is nézhetjük.

  4. jessssz.. úgy látszik tényleg komolyan veszik az origin storyt… még egy kis 1880-as éveket kell flashback-elni és minden passzentos lesz… amit várok (és ne értsen senki félre nem fog felbukkanni csak álom), hogy a II. vh-s részben feltűnik Steve Rogers :)

  5. SzilviBarack:
    a 2. részben mondtak neki valami olyasmit amiből arra lehetett következtetni, hogy nem úgy öregszik mint az emberek. Gondolom ezt a gondolatmenetet viszik tovább

  6. Brumi: az érdekes lenne, hiszen ezt már forgatják és májusban nézhetjük, azt még el sme kezdték és egy évben ellövik a kettő xmen filmet? Az h a forgatóköny kész van az semmit nem jelent szerintem, csomó mindenen ülnek simán éveket a stúdiók, főleg h nem aktuál korban játszódik.

  7. SzilviBarack, Rozsomák sokkal öregebb, mint látszik… Igen, harcolt a második világháborúban (elvileg Amerika Kapitánnyal együtt… remélem, benne lesz). Igen, harcolt az első világháborúban is. És igen, simán túl fogja élni az egész X-Ment nagy valószínűséggel :-)

  8. SzilviBarack,kiskelgyo:
    nem,nem,nem. Ezeknek a filmeknek az alapszabályait ne az előző filmekben keressétek.Az összes a képregényekben van.Hála a Marvel-nak persze,nagyon jól kapjuk vissza ezeket a karaktereket és történetek a filmvásznon,de tudni kell hogy sosem “az előző filmben említették h így meg úgy” felfogás a helyes.A Rozsomák sztori lényege: önregeneráló génjei vannak a mutációja végett.(pont)Ebből lehet következtetni hogy nagyon lassan vagy 1általán nem öregszik. Azt hogy hány éves pedig azért nem tudjuk mert tulajdonságának köszönhetően olyan fájdalmakat is áttud élni,amit az agya már nembír és emiatt (többször is) amnéziát kapott.(pl:adamantium beültetéses eset).Ajánlom mindenkinek a képregényeket,lehet találni neten bőven….

  9. Human: Bőven kijöhet jövőre, hiszen még frissen lenne érdemes meglovagolni a Wolverine által keltett hisztériát (ha lesz egyáltalán ilyen). Fél év eltérés nem olyan sok, őszi moziszezonban érkezhet. Persze ez mind csak tipp. :)

  10. igaz h marvel tervek szerint a 2010 az övék lesz, de ha bejön májusban a wolverine, akkor lehet a következő májusra tartják a következő durranásuk.

  11. cey, ha már itt a marvelt emlegeted, akkor utánanézhettél volna:) wolverine james howlett néven látta meg a napvilágot a kanadai albertában a 19. század végén (a forrás a marvel-honlap, ahol le van írva az egész története, tessék szépen elolvasni)

  12. Amerika Kapitányával is összefuthatna végülis :D Úgy is divat most a szuperhős cameo (Incredible Hulkban Tony Stark)

  13. Mózes,
    1etértek olvassa el mindenki…de minek kellett volna utánanéznem? nem állítottam semmi valótlant…

  14. Frissen meglovagolni a Rozsomák hisztériát?

    Rozsomák körül évek óta hisztéria van, ő volt a legelső Marvel karakter akivel annyi Spin-off képregény volt és annyit mellékszerepelt hogy egyszerűen képtelenség ennyiszer, ennyi helyen lenni egyszerre de még egymás után is. :D
    Most hogy volt Vasember film mostmár Stark báttyó kis kezd ilyen lenni de még mindíg sehol nincs a jó öreg mutánstól.

  15. Várom már ezt a filmet, és a reményeimhez hűen a II.Világ háborus Amerika Kapitánya cuccot is beletették .. :) Most már inkább lássuk Vérfürdöt ( Deadpool) és a többi kanadai “mutánst” :)

  16. Pá Dee: Az X-Men Origins franchise-ra gondoltam, nem konkrétan Rozsomákra, mivel Magneto után szeretnének újabb karaktereknek egy-egy filmet szentelni.

  17. Sztem a Rozsomák sztorik inkább csak a Rozsomák fanoknak érdekesek. Én olvasgattam a képregényt róla, de aztán meguntam elég hamar az origins-t. Az eljövendő múlt végnapjai sokkal jobban tetszett, amit a 3. részbe részben be is tettek. Az ugye arról szól hogy a jövőben a nagy robotocskák kicsinálták az xmenek jórészét és páran maradtak csak a csapatból és a mutánsokat egyfolytában körözik a robotok. Érdekes kis jövőkép, ott pl. Rozsi meghal. De pl. volt a Punishernek is asszem egy olyan része, amikor az Xmeneket vadászta és ott is megölte a Logant, asszem úgy hogy agyonrázta.Eredetileg ugye a Wolverine-nek csontból voltak a karmai, meg talán valami betegsége is volt, amibe belehalt volna, ha nincs a gyógyítóképessége. Abban viszont nem értek egyett, hogy az ilyen béna szuperhősökből mint a daredevil meg a szellemlovas, minek csináltak filmet. Ez a kettő rémségesen gagyira sikerült sztem. Meg még a punisher is csak elég sok szódával ment el. Nem beszélve arról, hogy a Pókember 2-3 -at hogy elrontották, pedig a siker érdekében ellőtték Venomot is a 3-ba.

  18. a rozsomákok szartrapáltak (hofi után szabadon)

    brekicc, imádom az ilyen háttérinfókat, Mystique-ről tudsz mondani valamit? ő a kedvencem :D

  19. Mystique-ről nemsokat tudok, sztem ő külön képregényben nem is nagyon jelent meg talán, csak csoportban, de erről nem nyilatkoznék, mert nem ismerem olyan mélységeiben a karaktert.

  20. brianaspirin, itt van neked egy kis mystique:
    a Testvériség nevű szervezet tagja volt, amit Magneto vezetett, de megfordult az x-men csapatban is
    vicces, hogy ő Kurt Wagner aka. Árnyék (miért vették ki az X3-ból???) anyja és Anna Marie aka. Vadóc nevelőanyja (ezek asszem a filmekből nem jöttek át:))
    összejött pl a filmekből sajnos teljesen hiányzó Gambittel
    a képességei ugyanazok mint a filmben, plusz akármekkorára tudja növelni testméretét, lassan öregszik, nagyon gyorsan gyógyul és immunis az összes droggal és méreggel szemben
    sajnos nem emlékszem arra hogy hívták a régi magyar x-menekben, de biztos, hogy nem mystiquenek. vki tudja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.