Blockbuster Watch: Hulk smash!

Incredible Hulk bevételi adatokKár, hogy valójában nem smash, csak egy korrekt bevétel. Még nincs kinn a teljesen pontos adat, de a becsült az a péntek-vasárnap időszakra 54,5 millió dollár. Az előző Hulk 62,1-gyel nyitott, de aztán tovatűnt az érdeklődés a nézők részről. Na de, a régi adathoz viszonyítva, alig 5 éves filmet rebootoltak, és így egész jónak számít a bevétel. Kicsit aggasztó a péntekről szombatra bekövetkező esés, de ha jól veszem ki, a happening nagyobb eséssel bírt.

Azért az Incredible Hulk nyerte a hétvégét, a második a Panda, aki lapátolja a pénzt az eddigi 2 hete alatt, a harmadik pedig a Happening lett. Erről jönnek a kritikák, közepes, imdbn is már csak 6,2-n áll, szóval megérte 1 hét eltéréssel bemtuatni, én már nem tudom elmegyek-e rá.

Hú, és nem akartma külön írást, de ide mindenképp belinkelem ezt a sztorit, ami leírja a Norton vs. Marvel meccset, és hogy miért nem kapott írói kreditet Norton. Kíváncsi vagyok, hogy a folytatásra, vagy legalább az Avengers mozira vissza tudják majd csábítani?

5 hozzászólás a “Blockbuster Watch: Hulk smash!” bejegyzéshez

  1. Esetleg valaki eltudná magyarázni röviden mi is van ebben(Norton vs. Marvel meccs) kicsit érteni angol,de az kevés hozzá.

  2. először nemet mondott – azzal etették hogy kreatívan belefolyhat a dolgoba – igent mondott, írt fogatókönyvbe kurva sokat, leforgatták a filmet – Marvel majdnem az összes jelenetet kivágta, amit Norton írt, így a moziverzióban semmi nem marat a víziójából – a WGA megnézte a filmet, összehaosnlította a forgatókönyvvel, és azt modnta h Nortonnak nem jár kredit, mert semmit nem tett hozzá – Norton ideges, de nyomja a Hulk kampányt mint egy profi.

    A folytatás meg a jövő zenéje…

  3. Mostmar aztan qrva kivancsi vagyok arra a DVDre Norton jeleneteivel…Orulok, hogy Nortonbol nem jott elo a hisztis sztar es ahogy a cikk iroja is emliti, nem vonult a problemaival a media ele. Nagyon erdekesek az ilyen hattercikkek, ha lesz ra mod, linkelj be minel tobb ilyet human! Koszi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.