Max Payne forgatási képek

Épp tegnap kérdezte valaki, hogy vannak-e újabb képek. Akkor még nem voltak a neten, de mára felkerült pár, így gyorsan meg is osztom.

human
írta
2008. 06. 18. 22:10
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Max Payne forgatási képek” bejegyzéshez

  1. Istenkém csak el ne baltázzák, mert akkor mérges leszek!
    A Bullet Time-ot remélem bevetik, egy-két lövöldözés jelentnél.:)

  2. Szerintem Max Payneből nem tudnak jól kijönni a készítők, ha beleteszik a bulet timeot az lesz a baj, ha nem akkor az. Játék és film két külön médium, nem osztom hogy egy jó játékból muszáj filmet csinálni.
    Ugyanez igaz kéregényekre is, lásd Wanted.

  3. SZerintem elég hangulatos, tükrőzik a fények és díszletek a játék hangulatát, nekem eddig bejövős.

  4. Az eddigi képek teljes mértékben bizakodásra adtak okot, mondjuk nekem személy szerint Marky Mark miatt is nézős lesz, ezekkel a képekkel meg csak egy baj van: most nem esik a hó:P

  5. Pá Dee!
    Valahol osztom a véleményedet. A Max Payne-nek pc-n volt nagyon hangulata. Véleményem szerint akkor működik egy ilyen film, ha mernek rajta nem túl sokat, de eleget változtatni. Csak ebben az esetben meg mi a végeredmény? Egy zsaru aki bosszút áll a családjáért. Ilyen filmen viszont számtalan volt már… Pl: Megtorló…

  6. Hát jah a bulet time ami megalapozta az egész játék hangulatát. Persze azt is tegyük hozzá, h a story is érdekes volt. Mindenesetre tuti nézős lesz akár jó akár nem jó, legalább lesz miről beszélni.

  7. Sziasztok!
    Szerintem Tomb Raider film elég jó lett,de azt gondolom,igazán az tudta élvezni,aki játszott a játékkal. Véleményem szerint a Max Payne-nel is ez lesz a helyzet. Aki nyomta PC-n,annak nagy flash lesz,a többieknek csak tucatfilm…
    …bár a Resident Evil filmek nálam messze alulmúlták a játékot. Jó zombi-filmet csinálni kemény dió. Mégis van 3 része,szóval akkor megéri a készítőknak,de a játék hangulatának a nyomába se ér..:(

  8. “Szerintem Tomb Raider film elég jó lett,de azt gondolom,igazán az tudta élvezni,aki játszott a játékkal.”

    akkor nem lett jó. egyik játékfilm legnagyobb hibája, hogy ha csak az tudja igazán élvezni, aki játszott a játékkal.

    én a resident evillel sem játszottam, de szerintem az 1. és a 3. baromi jó volt. (ennyit az ízlésemről:)

  9. Sam Lake-nek remélem van egy pici beleszólása a dolgokba.:)
    A Bullet Time-ot tuti beleteszik.Alap.:)
    Fő hangulatát a játéknak egyértelműen a képregényes átvezetők adták, és nem utolsó sorsban a fantasztikus narrálás James McCaffrey-től(Rescue Me), akit én személy szerint, sokkal jobban el tudtam volna képzelni Max Payne szerepére, mint ezt a Wahlberg gyereket…

  10. Szerintem mindenképp moziban nézős lesz a cucc és bullet time is lesz benne.
    Nekem inkáb azaz érdekes, hogy ezt még idén októberben be fogják mutatni?
    Ráadásul gondolom, hogy nálunk meg majd csak valamikr jut el, ha egyáltalán eljut.

  11. bullet time ide vagy oda, az csak egy technikai körítés volt visszagondolva sok év távlatából. ami igazán megmaradt a játékból az a hangulata. NOIR! a helyszínek atmoszférája, a zene, az átvezető kockák, főhős monológjai. sin cityben éreztem hasonlót, és ott is a hangulat felette állt minden egyéb technikai elemnek, amik szintén rendbe voltak nem mellékesen.
    a készítők úgy tudják elbaszni ha túlontúl ragaszkodnak a BT-hoz

  12. carnage!

    Nem biztos, hogy a bulet time nélkül is szar lesz. Szerintem a történet filmként megállja a helyét nélküle, de ha beleteszik, nagyon kell vigyázni, hogy ne szúrják el… (pl ne max képessége legyen, hogy lassít, mert a játékban ok, de itt…) Bár már előre félek, hogy le fogják mátrixozni a bulet time mitt…

  13. Turando: én játszottam a Tomb Raider részekkel, mégis undorodom mindkét Tomb Raider filmtől, a Resident Evil meg talán az első rész volt amit úgy néztem végig hogy nem éreztem mekkora sz*r is, a kettőn-hármon már a főcím után :-)
    A Payne filmet meg várom, de már ne memrek nagyon várni semmit, mert legutóbb a Transformerstől és most meg a Wanted-ben caslódtam/csalódni fogok hatalmasat…

  14. Én nem étek egyet azzal, hogy a bullet time adta meg a Max Payne hangulatátát. (Nem CSAK az adta meg.) Ott vannak a képregénybetétek, Max badass hangja, a színpadias hasonlatok a szövegeiben, a szarkasztikus beszólások. Lehet gáz, de én Michael Madsennek adtam volna a szerepet, elvégre egy mindenét elvesztett, ‘kivanakukim’ karakterről van szó. Nem bízom Wahlbergben, de remélem kellemsen fogok csalódni.

  15. senki sem meri kimondani, hogy a bullet time filmes trükként elavult, már már gagyi? :)

    99-ben a mátrixban zseniális volt, majd egyre olcsóbb technikai klisé lett szépen

    én kifejezetten csalódnék ha 2-nél többször lenne benne a filmben.

    noir, karakterek, dráma, fizika, dinamika kell! egy nehézsúlyú film, nem egy parasztvakító bohózat. MP ennyit érdemelne

  16. a lassítás elavult? ne vicceljünk már. egyszerűen nem tudják manapság jól használni, de a lassítás egy igazi akcióorgia női szexmodell triója

  17. miben? a játékban akár a futáshoz is lassíthattál, absz nem csak a vetődős megoldás volt.

  18. Nekem eddig minden forgatási kép tiszta Max Payne feelinget áraszt,sztem eltalálták,és remélhetőleg jó is lesz

  19. Spyblat: A Max Payne-nek borzasztó jó volt a története, pláne a végén lévő csavarral (bár a második résznek ezerszer jobb volt). De a játékot nem is ez, vagy a bullet-time vitte el a hátán, hanem a noir hangulat. Bakker 8 éves korom óta kísért a a főcímdal meg Max monológjai, ha megszólal a hegedű meg sem birok szólalni. Gyönyörű :’)

  20. Én csak azt csodálom hogy ezt nem a Boll bácsi csinálja kivételesen! :) Wahlberg sztem is húzzon inkább vissza New kids on the block-ba, Thomas Jane tolhatná a Payne-t.:)

    A játékban nekem tetszett hogy több stuki volt, meg a Bullett-time. Az egész Payne ugye abból született, hogy bejött a Mátrix, de nem csináltak belőlle elfogadható játékot, a játék készítők meg nem akartak jogdíjakat fizetgetni, ezért megcsinálták majdnem ugyanazt más névvel. Szóval, ezt t.képpen a Neo szarta ha úgy vesszük.

    Ami viszont nem tetszett a Payne-ben azaz iszonyatgagyi sztori, meg az már azért tényleg nagyon alja volt, amikor a saját álmában kellett a gyereke véres nyomán szaladgálni a sötétben. Kicsit sokat szívtak a készítők.
    Na meghogy, eléggé nyomasztó is volt az egész, Noir ide vagy oda. Valaki észrevehetné már a rést és csinálhatna egy Bullettime-os frank miller képregényadaptációs akcijófilmet.

    Remélem nem ez a megölik a családom, kinyírok mindenkit sztori lesz, mert akkor nem lesz túl jó a szavatossága. Sztem.

  21. Brekicc- szerintem ne okoskodj ha nem tudod a tényeket. A max payneből volt már ingame videó 98 ban, a mátrix 99-es film. Úgyhogy nem neó szarta (érdekes szóhasználat).

    “eléggé nyomasztó is volt az egész, Noir ide vagy oda.”
    Épp hogy Noirnál nyomasztáson meglepődni, mintha a noir a nyomasztás ellen lenne (ide vagy oda)

  22. HUMAN: Nem láttam a 98-as MP videót, de van egy olyan sejtésem hogy a Bullettime az a Mátrix után került csak bele.

    Persze a Noir-nak van egy kicsit olyan nyomasztó hangulata is, de a Max Payne-nek még valahogy a szokásosnál is nyomasztóbb hangulata volt.

  23. Brekicc, akkor te még nem láttál új-sulis noir filmet. egyébként én pont azt imádtam benne anno, hogy ilyen hihetetlenül nyomasztó volt, az álom meg ráadás. én kábé hasonlónak képzelem el ezt a filmet, mint amit a Sin City-vel vászonra vittek
    mondjuk abban biztos vagyok, hogy a játékhoz képest sok helyszín és szituáció elmarad, de azért remélem egy-két ütősebb mellékjelenetet megtartanak

  24. Nagyon jó sztem a játék én is játszottam rajta nekem nagyon bejön :)
    De viszont engem csak a főcímdala érdekel ami nagyon szép :):D

  25. Huhú, na ebből mit hoznak ki?
    A képek alapján egyből jön a Max Payne hangulata, mondjuk kicsit lehetne sötétebb :)
    Remélem, hogy nem akciófilmet fognak csinálni belőle, hanem megpróbálják a drámára helyezni a hangsúlyt, és azt is remélem hogy lesz narráció, ahogy a Sin City-nél. Meg lehet ez csinálni jól, csak nem látványfilmnek. Noir, dráma, talán egy kis horror.

    Ja és az a zongorás/hegedűs(1./2. rész) muzsika kihagyhatatlan, remélem azt is belerakják!

    A bulett-timeról meg csak annyit, hogy azt a Max Payne készítői találták ki, csak nem volt éppen olyan játék, amihez tudták volna használni, úgyhogy a Mátrixosok megvették, és utánna készült el a Max Payne. Lehet mondani, hogy csak egy játék ami a bulett-time pc-s bemutatásához készült, mégis sokkal több lett annál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.