Új Repo trailer

Mammut már ejtett pár szót ezen horror musicalról, akkor még áprilisinek nézett ki a premier, azóta tologatták kicsit, na meg kapott a film egy új trailert.

Sweeney Todd bekaphatja? Jövőbeli embervadászat a szervekért, jövünk.

human
írta
2008. 06. 29. 12:52
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Új Repo trailer” bejegyzéshez

  1. hu bakker, szerintem ez sweeney baratunkat alazni fogja, raadasul twisted pictures, na meg james wan, megnezzuk…

  2. Human ne fikázd Sweeney Toddot, az egy igenis jó musical. Személy szerint nekem a kedvencem. A Repo is ígéretesnek tűnik, bár a fűrész rendezőjétől egy kicsit fanyalgok. És Paris Hilton főszerepben??? Mi a f*sz??? Nem elég, hogy pocsék színésznő, de a hangja is borzalmas. Azaz egy szerencséjük, hogy majd meghalok a rock operákért, úgyhogy tuti nézős lesz, és remélem kellemesen fogok csalódni.

  3. madcows: a rendező nem James Wan, hanem Darren Lynn Bousman, akinek a Fűrész 2-3-4 köszönhetjük.

  4. gyusi
    ja bocs, csak ugy irta, h saw, es arra gondoltam, h az 1-es, amugy meg az, h paris hilton benne van, azert lehet meg jo, en remenykedek, h mondjuk egy suket nemat jatszik, v akar lathatnank, ahogy szettrancsirozzak :D

  5. És ebbe is végig kornyikálnak?? :S nemár..
    Sweene todd ról mondjuk a virsli jut eszembe :) de mikor belenéztem és látom énekelnek, beletekerek, még mindig.. na mondom… jól el tolták. Pedig biztos jó csak nekem nagyon nem jön be hogy végig énekelnek…
    És ahogy látom ez is olyasmi lesz, kár… bár ez talán megkapja a sanszot.

  6. A Sweene sem rossz azoknak, akik azon fajta lélekbemászós zenét szeretik opera hangulattal és egy baromi jó sztorival :)
    De ez a rock opera engem nagyon fog érdekelni, főleg ha teli lesz jó darkos, hardcore rock számokkal, és nem pedig csak lightos tánci meg dallamok. Twisted Pictures-ben sem csalódtunk még, remélem most sem fogunk :D

  7. “Pedig biztos jó csak nekem nagyon nem jön be hogy végig énekelnek…”

    hát, akkor ne nézz zenés filmet :D

    “A Sweene sem rossz azoknak, akik azon fajta lélekbemászós zenét szeretik opera hangulattal és egy baromi jó sztorival :)”

    sweeney-t megnéztem nem is olyan rég, de elég uncsik voltak a dalok, volt olyan is, ami szinte beszéd volt, nemtom, nem lett volna rossz egy kis dallam közben, de persze, azért volt 1-2 jó benne, nem azt mondom, csak hát nem volt az igazi, pedig nekem aztán nincs gondom se burtonnel, se deppel, sőt, de csak egy közepes zenés filmet láttam, az az igazság, bár lehet, a téma nem érdekelt, mert már ismertem, de az is lehet, sőt, biztos, hogy az nyomta rá a bélyeget, hogy nem kifejezetten a kedvenc korszakomban játszódik

  8. PARIS FAN VAGYOK:)) ráadásul ez a rockos musicelek tetszenek ..és még Horror is:) sweeney nekem nem jött be ..de már akor tudtam a Ripo-ról szóval Várom , várom , várom:)

  9. jólesz ez már Giles miatt is, nem is tudtam, hogy ilyen “jó” hangja van :) egyébként miért kell egyből írni hogy bekaphatja a Sweeney? Csak annyiban egyeznek, hogy horror, de míg az egyik musical a másik rock opera (István a király valaki?) úgyhogy nemértem az egyből megnyílvánulást a nemiszervek bekapása felé….

  10. “Sweeney Todd bekaphatja?” Ezzel a mondattal ezt a szart akartad fényezni? Hehe..:)

  11. Engem megvettek. Habár Paris Hilton engem is taszít. Viszont ha folyik fog a vér és zúgni a hardcore és persze Hilton kisasszony durván végzi mindennel kárpótolnak.

  12. JayJay:
    Itt nem lesz dark rock, Hardcore meg végképp nem (szép is lenne). Itt csak Linkin Park szintű modern rock gagyizás lesz.

    A másik meg, oké ugatjátok Paris hilton-t, szerintem is egy hülye picsa, de szerintem b*sznátok ti is.

    Az alakításától nem várható semmi, de egy smink és ruha bőven elég lesz neki ahhoz hogy “beteljesítse a hozzá fűzött reményeket”.

  13. kikérem magamnak!! én tényleg csipem Hiltont:) (néztem a hilton a farmon műsort, meghallgattam a lemezét, láttam a viassztesteket :P és ennek a csajnak 2 olyan tulajdonságát tudom mondani ami miatt birom: 1. Ő nem az a nő aki műmelleket visel! 2. a fekete haj is jól áll neki, de emellet nem hülye, van tehetsége az üzlethez és a marketinghez szóval Paris rulez!!

  14. elmondanám iszonyu jó hangja van benne Hiltonak ..a zenéje már kapható, de a zene sokkal jobban be fogj jönni mindenkinek mint a Sweeney Todd volt , itt rengeteg elekrtomos hangszer is van , pörgös , a film meg beteg lesz. Örülök neki h bemertek válalni egy ilyet . elsőre azt hittem h Jonathan Davis rockoprája lesz(KoRn frontembere) de nem..az ugylátszik késik ..de ha ez siker akor valószinű az lesz
    hát a Mamma mia-nál tiszer fiusabb ez a musicel:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.