Az oroszok Max Payne trailert hoztak!

Hát megjött az első mozgóképanyag a Max Payneből. Itt az ideje finomhangolni a filmre várakozási szintet. Engem megvettek baszki, de dulván. Nem ez lesz az évtized akciófilmje, de jelenleg jobbnak tűnik mint a Hitman tűnt bármikor, és egyelőre nem zavar, hogy milyen sok mindenben eltértek.

human
írta
2008. 07. 10. 12:33
megjelenés
86
hozzászolás


86 hozzászólás a “Az oroszok Max Payne trailert hoztak!” bejegyzéshez

  1. ez nagyon ütős film lesz, és nem kicsit passzolt ez a Marilyn Manson szám a trailerhez :)

  2. Heee!
    Izé…bocs.
    Mik azok a repkedő izék?
    Teleneba**zák ilyenekkel! Vagy ez valami álom-víziós jóégtudjami dolog akar lenni?
    Egyébként jól néz ki! Mona Sax karaktere egész élethű.
    HOL MARADT MAX-ről a Hawaii mintás ing? :)

  3. Nekem nem szárnynak tűnik, hanem, hogy a függönnyel együtt ugott ki az ablakon háttal a csávó és lassítva mutatják.

  4. Hát nem mondom, nekem meg volt a MP hangulat. Jónak ígérkezik. A repülő csávó szerintem is hallucináció, nem lesz ezzel gond.

  5. Ahhoz képest, hogy az 1-ben Max vércsíkokon szaladgált, egész frankók ezek a szárnyas fickók.

  6. Nem rossz. Az eddig keszult jatekadaptaciokhoz kepest meg egyenesen jo. Remelem a varjuember csak hallucinacio…

  7. Képi világot nagyon frankón eltalálták. Színészek is illenek a játékbeli karakterekhez szerintem. Szárnyas embőcök meg nagyon remélem hogy csak halucinációk, mert ha nem akkor már el van b@szva az egész.

  8. Marilyn manson : if i was a vampire (2007 album nyitó dal) de ez valami remix lesz

  9. Már bocs, de mi a szar lenne a szárnyas izé ha nem halucináció, Max Payne sosem volt Sci-fi és hülyék lennének a film készítői totál mást csinálni szerintem mint Max Payne-t. Amúgy úgy látom klasszul lett megoldva a Bulet Time. Nincs az a mátrix érzés, am azért el is várható hamár Max kezdte a belassulósdit legelőször.

  10. Pá Dee… azert a bullettime regebbre nyulik vissza mint maxpayne vagy akár a mátrix… :)

  11. Azt a betyár mindenit, ez így nagyon ütősre sikerült!
    Gyerekek, mér kell hússzor szinte szó szerint leírni, hogy “Remélem a szárnyas csávó csak hallucináció”? Egyrészt zavaró, hogy minden kommentben ugyanaz van, másrészt meg nyílván az. Pont. (De ha nem!?)

  12. Totál nem ilyen az eredeti játék hangulata. De azért jöhet, ez sem néz ki rossznak. Egy gondom van csak: MIÉRT Wahlberg, MIÉRT?

  13. Gőzöm nincsen a számítógépes játékokról, semmit nem konyítok hozzájuk, de elég jó kis akciófilmnek ígérkezik, mondhatjuk hogy meggyőzött, de azért majd meglátjuk a teljes filmet, ezek az előzetesek becsapósak is tudnak ám lenni.

  14. az első Bullet effektet 1997 -ben egy dijnyertes videoklipben alkalmazták majd a matrix filmben 1999-ben a klip: KoRn-freak on a leash (kedvenc bandám) majd pc játékoknál is lásd Max payne

  15. Sztem ez eddig ígéretesnek tűnik, a szárnyas varjúdémonok tuti valami szombólumok vagy ahogy másik itt rebesgetik hallucinációk a halálra. Egész film kútba dőlne ha nem.
    Wahlberg arca pedig sztem megy Max Payne-hez, nemtudom kinek lehetett volna jobb arca HW-ból. Jó lesz ez, csak jöjjön már XD

  16. “majd pc játékoknál is lásd Max payne”

    Igen, mivel nem volt a max payneből videó már 97-98 környékén még a mátrix előtt. hagyjuk már ezt baszki, nem igaz h minden payne hírnél ugyanez a szöveg előkerül.

  17. “Egyetértek Humannal Whalberg tökéletes a szerepre.”

    Csak annyit írt hogy Wahlberg és kész. :)

    Korrekt trailer.

  18. Nem gondoltam volna…de ez nagyon üt. A hangulat és látvány teljesen megegyezik. Király, várjuk!

  19. Hát a hangulat az ott van az biztos, de van egy rossz érzésem, hogy azok a repülő arcok többek egy halucinációnál…A játékban ugye Max-nek láthattuk a rémálmait. Itt viszont a repülő emberkék a előzetesben megjelennek az elején egy csajnál, aki vagy Mona vagy valaki más, nem láttam tisztán + valakit húz kifelé az ablakon + Valami csukjás csákót is zaklatnak. Na mindegy, majd kiderül.

  20. Amikor Payne lövi maga körül a népet és ugrik egyet előre, majd a földön bukfencet vet, tisztára, mintha a játékot látnám viszont :)

  21. Asszem ideje megcsinálnom a régóta tervett Fox Sux pólomat…
    Hova tünt a dark noir, hova tűnt a költőiség? Hova tűnt a történet, amiben egy ember önmagával vívódik azon, hogy mi jó és mi rossz? :( sírok… I love you Payne & Redemption

  22. Amúgy a legjobb Max Payne arc az Benicio Del Toro lenne.
    A játék hangulatát szerintem nem adja vissza. De ez csak egy trailer. Ennyi alapján nem sok minden derül ki.

  23. Berserker,

    Wahlbergnek egyszerűen nem illik a feje ehhez a filmhez, világhoz. Ahhoz túlságosan “jóllakott napközis” feje van. :D Valamint azt a cinikus-beletörődő Max Payne mimikát sem tudja, amit annyira megszerettem a játék során. Inkább csak olyan koncentrálós szemöldökráncolásra képes, ami A téglában jó, de itt egyszerűen más az elvárás – legalábbis részemről.

  24. “Igen, mivel nem volt a max payneből videó már 97-98 környékén még a mátrix előtt”

    Aham, és a Mátrixot már nem kezdték el forgatni 95-ben, még a max payne előtt…Mellesleg az egész a régi John Woo filmekből jön, pl Hard Boiled.

  25. Bázég
    gyerekek …
    ez még az első trailet, képek és egy zene ..
    valszeg a noir hangulatot nem dobták ki, csak most felcsigázták a népet, nyugodjon meg mindenki aztán majd köv trailerben lesz több

    ahogy dáglesz apánk mondotta
    dont panic!

    ui … várom, nekem kétes érzéseim vannak, mert MP fan vagyok, majd köv trailer.. nha meg meloban nézem szal lehet otthon jobban bejön a cucc!

  26. Tök nem érdekelt… amíg meg nem láttam ezeket a szárnyas lényeket. De ezzel azonnal felcsigáztak. A végén az a lassított felvétel, ahogy kikapja az ablakon, az nagyon ütött.

  27. Nagyon állat! Totál visszaadja a MP hangulatát, a kamera nézetek – nem egy Koltai Lajos =) – a múlt és jelen egybeolvasztása! Ez tuti yo lesz!

  28. nha
    megnéztem normális kondíciók között, nagyfelbontásban!
    ott van … főleg amikor az irodaházban megy az apritás meg a wcn keresztűl lövi le a fickót…. mint amikor a játékban lődözöd őket le :D

    nha most már mondom h WÁÁÁ! :D

  29. Én meg azt ajánlom, hogy Max sokat gondolkodjon hangosan a filben is, mert a játékban nekem az tetszett a legjobban… mint Tex Murphy-nél az Under a Killing Moon-ban.

  30. Ha hozzák ezt a hangulatot, ami ebből a trailerből lejön, a Max Payne az év akciófilmje lehet szerintem. Úgy tűnik, nem csak egy szimpla, “nesztek, Mark Wahlberg”-jellegű akciófilmet akarnak csinálni, hanem benne vannak azok a finomságok, amelyek miatt anno, zsenge gamer-koromban kizavartak minket földrajzóráról a haverokkal, mert túl hangosan tárgyaltuk ki, hogy Payne mekkora egy impresszionista zsaru:)

    A átkötő képregényes részek részletgazdag, leíró monológjainak hangulata kell ide, meg azok az akciók, amikor egymagadban rohansz a golyózáporban, és már nem is mersz lenézni a hudra, hogy mennyi skuló van még a jackhammerben.

    Szerintem elég dark noir lesz (bár azért a játék legfeljebb 50%-a volt az, a többi inkább Die Hard-szerű akció); ez mondjuk az az anyag, amit csak elrontani lehet.

  31. A Payne 1 eléggé akció volt (titkos katonai bázis? come’on), sok John Woo nyúlás is, a kettőben sokkal erősebb a noir és nincs benne olyan helyszín ami kilóg

  32. Ez odavert emberesen, már megnéztem egy párszor, és kész az egész. Akármennyire is féltem, vagy kételkedtem, ez nagyon nem úgy tűnik, hogy el lett kúrva, de nem ám.

    Az egész mocskosul egyben van, a szöveg, a képek, a zene, a szereplők, minden ez így kiba jó. Még Wahlberg is rendben van, pedig tőle féltem…

    A film ezzel az év legjobban várt filmjei közé ugrott elő. :)

    Egyébként nem unalmas ez a hallucináció téma? Miért kell mindenféle hülyeséget beleképzelni? Hagyjuk már…

    Plussz ez a ki nyúlt kitől téma is egy vicc. Kit érdekel? Legyen jó és pont. Ennyi.

  33. A Max PAyne I volt a legeslegutolsó játék, amit végigjátszottam sok-sok évvel ezelőtt, így nem kicsit bennem maradt a feelingja.

    NAGYON VÁROM A FILMET.

    És én is azok közé tartozom, akik szeretnék, hogy a játék zenéje visszaköszönjön a filmvászonról. Mennyi erre az esély?

  34. Imádom Max Paynet, de mikor meghallotam hogy jön a film kicsitt felemásan álltam hozzá, viszont ez a trailer tényleg elég megygyőzö… Hát míg élünk remélünk.
    Azt viszont én is remélem hogy a belső monológokat olyan ütősre csinálják meg mint a játékban volt.
    A kedvenc szövegem a kettőben van: “Az eső úgy esett mintha az angyalok elhatározták volna hogy mind egyszerre akarnak vizelni.”

  35. a hangulat eddig megfelel…
    szvsz az a repkedő csávó a rémálmai leznek.

    lehet spolier(nem tudom h mennyire spoiler ami a játékba volt):
    a játékba is volt ien rémálmos rész, és lehet ezt akarták látványosabban megoldani v nemtom. meg ahogy láttam benne lesz az első részből az őrült pali:D

  36. a repülő tsgok valszeg max belső démonai,amit ötletesen télleg úgy csináltak meg mint ha démonok lennének XD

  37. kegyetleen jóóóóó:D:D
    Monát nagyon eltalálták (legalábbis abban a fél másodpercben amíg feltűnt)
    ez a repkedő csávó meg érdekes…de majd kiderül mi lesz a szerepe:D
    én mindenesetre nagyon várom:D

  38. csak én nem tudom megnézni a “jobb” verziót?
    csak walli pofátlankodik be, aztán elhúz, meg van quictimeos, media playeres, real playeres ikon, de csak azoknak a telepítői jönnek be. kozákul meg nem tudok.

  39. brianaspirin: nem, nekem se indult. de amikor quicktime-ot telepítettem, akkor baszakodott valamit…

  40. Nagyon hangulatos, ez a Manson instrumental alatta meg pláne feldobja. Egyelőre jólesz ez.

  41. Mark ismét nagyon jó! már elég erőtejesen csak akciókat vállal de nem baj,nagyon jól mutat a vásznon! az a szúrós tekintet mindent visz!

  42. A szárnyas fickók jelenléte értelemt nyer ha a “flesh of fallen angels”-re gondolunk a játékban :-)

    I LOVE MAX PAYNE :-)

  43. De már hányan írták be hogy az a drogos rész? Komolyan, ki akarja még beírni? Pedig már ki is töröltem vagy 10-et. Nem kell a folyamatos ismételgetése.

  44. human drága ;-) felőlem törölheted az enyémet is. Gondolom egyikünknek sem szívügye a téma :-D

  45. csak úgy írtad be mintha spanyolviasz lenne. Jaj, most tegyek smilet és akkor minden rendben?

  46. Szerintem azert van, mert sokunknak a szivugye a film. Szerintem nem kene ezen kiakadni, beirtuk es kesz.

  47. Ja ;-) Amugy már két szmájlinál alább nem adnám ezt a témát. Kinek mi a hobbija így péntek este.

  48. ma kicsit kiborítottak a kommentelők, meg más is. Ez van. Most idegesít h ugyanaz van ismételgetve, főleg h már le lett írva. A péntek estéről meg khm, te is itt kommentelsz épp ;)

  49. Persze. Bár hogy én mit csinálok a neten éppen ahoz az itt olvasgatóknak semmi közük (kedélyes max payne játék zenei főtéma hallgatás közben)- viszont azt elárulom, hogy nem kommenteket számlálok.

    És jössz még egy szmájlival.

  50. Meglepően egyenetlen a fényképezés. A víz alatti, vagy a kórházon keresztülfutós, vagy a fekete angyalos. falról leugrós snitt eléggé rendben van, de pl. a barna kislány bócorog a műhavas sikátorban jelent irgalmatlan z kategóriás horrorokat idéz inkább.

  51. A játékban éppen csak verbálisan jelentek meg a bukott angyalok, igazából nagyon kiváncsi vagyok a film ezen részére… Na meg Sam Lake-re, ha tényleg szerepelni fog a múviban

  52. Human: pedig ahogy meglátja valaki a trailert, nyilván ez az első és legfontosabb gondolata: a jelek szerint a zenével és képpel nincs gond, az egyetlen esélyük, hogy a történetet gyúrják át úgy, hogy tökéletesen elcseszi az egészet.
    Persze azért a reménykedünk 1000-el.

  53. Miért nem az első rész Max Payne szinészét rakják be? Tudjátok, akiről mintázták. Az eredeti muksóról. Nem tudom, kicsit Mel Gibsonos figura volt, mármint amikor még fiatal volt. Ennyi erővel ő is lehetne, csak kicsit át kéne maszkolni, hogy fiatalabbnak tűnjön. Nekem nem jön be ennek a színésznek az arca. Nem elég max paynes, pedig 9x végigvittem és minden fokozaton mindkettőt, eléggé témában vok. Ez a skac meg nem Max Payne sztem.

  54. Miért nem az első rész Max Payne szinészét rakják be? Tudjátok, akiről mintázták. Az eredeti muksóról. Nem tudom, kicsit Mel Gibsonos figura volt, mármint amikor még fiatal volt. Ennyi erővel ő is lehetne, csak kicsit át kéne maszkolni, hogy fiatalabbnak tűnjön. Nekem nem jön be ennek a színésznek az arca. Nem elég max paynes, pedig 9x végigvittem és minden fokozaton mindkettőt, eléggé témában vok. Ez a skac meg nem Max Payne sztem.

  55. mer taz nem színész, és csak a “képeken” játszott jól. Plusz az ő nevével tuti nem adnák el a filmet, csak a játékot megbuktató közönségnek.

  56. Hm. Korai lenne még odaadni az arany glóbuszt ennek a filmnek, de a trailer alapján szerintem ígéretes :) Wahlberggel szerintem nem lesz gond, bár én is jobban örültem volna egy olyan színésznek, aki hitelesebben adja vissza Max tipikus fintorát az első részből. Emlékszem, amikor anno játszottam a gémmel, mindig Ford Fairlane-t juttatta eszembe Max fizimiskája :) Persze ezzel lehet, hogy egyedül vagyok. Az angyal téma meg szerintem is túl van rágva, nyilván nem a Constantine folytatását fogjuk kapni…

  57. Hali!Számomra ez a trailer király!2Dologtól tartok:
    1.Szárnyas szarok
    2.Játék zenéje
    Szerintem a játék feelingjét nagyon megadná a zene.Ez sem rosz mert ez is olyan Max Payne-sen komor.De a játékzene odatenne.A szárnyas fickókról meg csak annyit h tuti h szimbólumok csak,mert nemhiszem h olyan gyökerek lennének h John Constantine-t akarnának csinálni Max ből!UI.:A Max Payne volt az első számítógépes játék amit véigtoltam,így ez a kedvencem is,szal ha elcseszik az újításokkal akkor nagyon pipa leszek!

  58. na még friss az élmény:) De nekem csalodás volt ez a film, a démonok jók benne de a story gyenge a Hitman film 10xer jobb volt, itt a szereplők nagyon erőltetettek, Mark is csak jellen van , mozdulatlan arccal , irtó gyenge ráadásul az egész hangulat oilyan volt mintha a Hitman keveredne az X-akták hinni akarok filmmel és ez nagyon negativ értelemben mondom, egyszer nézős csak de gyorsan felejtős is
    (A látvány sem olyan egetverő de nem is készült sok pénzből) a zene viszont jó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.