Comic Con hírözön: Payne, Tron 2, Wolverine, ilyenek

Nem csak, hogy az imdbn még nem is szereplő Tron 2-ből mutattak a geekeknek egy jelenetet, de az is kiderült a képsorokból, hogy Jeff Bridges visszatér a folytatásra. Az ott levő geekek azt mondják, hogy a képi világ bár fel lesz újítva, de valahol hű is marad az eredetihez.

A Punisher: War Zone előadáson pedig olyat eresztettek el, hogy “ruthless, ultra-violent vigilante justice” lesz a lényege az újragondolásnak, és az ott bemutatott videóanyag alapján ez stimmel is.

A Ninja Assassin-t elkövető Joel Silver az alábbit ejtette el: “I’ve always wanted to do a classic, ninja revenge film,” mindezt azután, hogy valami brutál vérengzést bemutatott az ott ülőknek.

I’m gonna cut your goddamned head off. See if that works. Bejelentés nélkül feltűnt Hugh Jackman a Comic Con-on, és csak úgy simán a nézők elé tárt némi mozgóképet a filmből. Értitek, csak úgy, mert miért ne. A lényeg, hogy tényleg feltűntek a jó arcok benne egy rövid időre: Deadpool, Gambit, The Blob, John Wraith, Silver Fox.

Az MTV úgy döntött, hogy remakeli a The Rocky Horror Picture Show-t. Pár embert biztos érdekelt ez a hír is.

Alex Proyas tagadta az Ezüst szörfös utazós pletykákat, miszerint ő rendezné a filmet.

A Max Payneből is mutattak részleteket, és mindenki azt mondja, hogy azh akció kegyetlen jó lesz. I Want To Belive. Azt modnták, hogy a fő téma a kettes részből szedve, és toldoznak még az elsőből hozzá, de mindemellett el is térnek tűlük nyilván valamennyire, hiszen nem szószerint azt akarják képrenyőre vinnie, amit már végigjátszottunk hússzor.

Justin Marks, a Hack/Slash filmváltozatát író és az új Street Fightert adaptáló csávó szeretne írni egy Children Of Men szerű Sci-fi-t. Sok sikert.

Remélem amúgy kiszivárog pár kamerás cucc a netre vaze már. Nem igaz, hogy nem láthatunk semmit. Legalább a Wolverine képsorokat!

13 hozzászólás a “Comic Con hírözön: Payne, Tron 2, Wolverine, ilyenek” bejegyzéshez

  1. Nem Wolverine-film kell, hanem Deadpool. (Reynolds király lesz, őt már Cable & Deadpoolban is pedzegették pár évvel ezelőtt, de remélem, olyan lesz a karaktere, mint a saját képregényében. Ha kibeszél a kamerának, magam alá hugyozok.)

    “Hey, if you looked like Ryan Reynolds crossed with a shar-pei, you’d understand!”

  2. ellopja a showt a Wolverineben és akkor majd rádöbbennek a készítők mi a dörgés tényleg

  3. Na igen, ha valakinek, akkor Deadpoolnak át kell törnie a negyedik falat :-D (Gambit és Haspók? zsír…)

  4. Megnéztem Hugh-t a Comic Con-on a youtube-on! Sajnos a filmből készült jelenetket senki sem vette fel! Remélem majd fent lesz! :) Deadpoll amúgy király éps remélem, hogy végre Amerika Kapitány is feltűnik a filmben, mert ha a második világháborús jelenetek is lesznek benne, márpedig lesznek, akkor muszály lesz feltűnnie, már a HULK-ban is kellett volna, de csak az extrákban kapjuk a DVD-én! Sebaj…
    Ez a film ütős lesz úgy érzem!

  5. “Az MTV úgy döntött, hogy remakeli a The Rocky Horror Picture Show-t.”

    Na, azt mennyire nem kéne!!! Az úgy jó, ahogy van. Tim Curry, Susan Sarandon, Meat Loaf, zseniális zene, nagyon jó kis mozi. Jobbat nem lehet csinálni, akkor meg minek?! :(

  6. Nem hiszem, hogy AmiKapi fel fog tünni, hiszen lesz saját filmje, de nem ugyanaz a stúdió csinálja. Egy kicsit félek amiatt, hogy Marvelék elengedték ‘Pool-t de majd meglátjuk!
    Az tényleg vicces lenne ha a film közben áttörné a negyedik falat és a kamerának beszélne míg Rozsomákék csak néznének, hogy “mit csinál ez az idióta?!?!” :D

  7. Deadpoolt imádjuk, nélkülözhetetlen is Wolverinehez, egy negyedik fal áttörés zseniális volna, még Marvel Vs. Capcomban is áttörte a negyedik falat. “I see you!!!” :D
    Vagy ha hangosan narrálna, hát ott behugyoznék, együltő helyemben.

  8. Mondjuk azzal nem értek egyet hogy Amerika Kapitányt be kéne dobni. Mondjuk említés szintjén lehet mivel ugye

    Spoiler!!!

    Ő volt Weapon I. Rozsi pedig ugye Weapon X.

    Spoiler vége.
    De ennél többre nincs szükség.

  9. szerintem a készítők úgy állnak neki, hogy ez egy vérkomoly film lesz … szóval nem hiszem, hogy lesz negyedik fal áttörés, örüljünk ha Deadpoolt ugyanolyan karakter lesz :)

  10. “Breaking the forth wall” Amikor egy filmben/színdarabban/képregényben stb. egy szereplő kikacsint a nézőre. A színházi színpadon két fal néz oldalra, egy hátra és a negyedik előre, a néző felé. Ennek az “áttöréséről” van szó. ;)

  11. ha ryan ugyanazt a stilust nyomja deadpool szerepében mint a blade 3 hannibal king szerepében (amit mondjuk a mai napig nem értek miért tette hiszen hannibal king egy komoly magánnyomozó) akkor zsír lesz,én várom:)

  12. Süci: képregényben meg az a vicces, hogy mondja a szöveget az olvasóknak a többi karakter meg csak néz, hogy mi a piklit csinál ez?
    Mondjuk ha a kommentelést meg a “sárga négyzetet” belerakják… :D DP rulez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.