New York I Love You bemutató

A Paris I Love You (Paris, je t’aime) nyomán készítenek egy NY-os filmecskét is, és a masszív sztárpower miatt, meg NY miatt is a várólistán a film ezerrel. Több rendező, apróbb történetek, hangulatok.

New York, messziről imádlak (a zenék amúgy, a második Regina Spektor, a harmadik pedig a Feist 1,2,3,4).

23 hozzászólás a “New York I Love You bemutató” bejegyzéshez

  1. Nagyon tetszik! A Love Actually-t is a szereplők miatt néztem meg és úúú…. Hátha ez is olyan hasonló hangulatú lesz. Remélem.

  2. Már néztem imdbn és felkeltette az érdeklődésem.
    Biztos nagyon jó lesz!
    Nekem tetszik.

  3. Az első szám meg Mika-Love Today, csak hogy az is meglegyen. ;) (remélem nem lesz duplapost, mert elsőre nem ment el.)

  4. Váá, ez már a második olyan film, ami elsősorban New York miatt várós. (Az első a Wackness)
    Van az, amikor a tinilányok már csak egy adott férfi híresség nevének hallatán is sikongatni kezdenek. Na nálam ez van bármilyen New York-i álló, vagy még inkább mozgókép láttán. Egyszerűen így képről beleszerettem abba a városba, bármennyire hangozzék is ez gázul. Így nem sok híján húszéves fejjel azt mondom, hogy ez az a bizonyos első számú úticél nekem.

  5. Ezt nem lehet elrontani, ez benne a legjobb! (alap, hogy nagy színészek nem csatlakoztak volna, gondolom olcsón, ha a forgatókönyv alapból gagyi lenne, plusz ha odarakják magukat…)

  6. Shia LaBeouf, Natalie Portman, Hayden Christensen, Orlando Bloom, Christina Ricci, Rachel Bilson, Kevin Bacon, Robin Wright Penn, Ethan Hawke, John Hurt, Julie Christie, James Caan…
    Hú vazze, ezt még felsorolni is nehéz :) !!!Ennyi ember nem tévedhet! Jó lesz ez …

  7. New York mellett Sydney a nagy álom, ahova el kell jutnom. Mindenképp megnézem mielőtt kimegyek NYC-be, csak aztán nehogy csalódás legyen a valóság =D

  8. Nagyon szeretem az ilyen jellegű filmeket – sok szereplő, apró történetek -, főleg amikor a végén összefűzik a szálakat.
    Ha nem az nem, az sem gond, hangulatkarcolatok is imádnivalóak.

    2009. februárra várható.

  9. Aurus
    Akkor neked is a kedvenc filmed a Ponyvaregeny! :D

    Ri9
    Kitudja, ha nagy siker lesz, jovore jon az I Love You Sidney! :D

  10. a paris je’taimenek is feist volt a trailer zenéje. egyébként nagyon jónak tűnik, kíváncsi vagyok mi lesz a következő város amit nagyon fognak szeretni

  11. és ezt is megéltük! Chris Cooper arcán valami mosolyféle jelenik meg az előzetesben. :) a trailer tényleg elég jó lett lehet, hogy ezután megnézem a Párizsos részt is.

  12. a színész gárda nem semmi… Már csak azért is feltétlenül megnézem.
    Amúgy nekem is a Love actually-t juttatta eszebe a sok színész:) Remélem lesz olyan jó:)Habár az nehéz lenne:)

  13. nekem is a love actually jutott eszembe erről a kis trailerről… és remélem, hogy ez a film jobb lesz. már csak a színészek miatt is.

  14. huh hát imádom a várost,és a szereplők is jók :) már nagyon várom ezt a filmet, ha olyan lesz mint a love actually, akkor imádni fogom :):D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.