19 hozzászólás a “A Prince of Persia film egyik helyszíne” bejegyzéshez

  1. a felállványozott rész miatt én inkább T2T-re tippelnék mint SoT-re (vagy az nem dízlet hanem most építik?)

  2. most lehet meglepetést fogok neked okozni, de a film címe Sands Of Time lesz, ennek ellenére meríteni fognak valószínűleg a második részből is, hiszen már a kinézete is arra hasonlít. Ezen nem tudom miért kell midnig fennakadni, nem kockáról kockára forgatják le a játékot.

  3. Már korábban le szerettem volna írni az elképzelésem valahova és most itt a megfelelő topic. Kösz human.

    Nos ahogy írtátok a film címe Sand of Time lesz ami alapján a videojáték (trilógia) első részének megfilmesítésére lehet következtetni. No de mi van ha nem! Mi van ha mind 3részt fogják összegyúrni egy egészé? Ezt onnan veszem hogy végül is a trilógia végig az időhomokjáról és annak hatásáról szólt…

  4. Biztos vagyok benne, hogy nem a játékot fogják szó szerint megfilmesíteni. Nem hinném hogy nagyon ragaszkodnának az ottani történetvezetéshez. Szerintem magát az alapötletet és a szereplőket tartják meg, de egy teljesen önálló történet lesz. Amúgy meg nagyon várós kis “filmecske”.

  5. nullpoint, nem hinném, hogy mindhárom rész egyben lessz, mivelhogy külön-külön simán megálnák a helyüket filmügyileg. Az meg gagyi lenne, hogy most bezúzzák a vezírt aztán meg mennek a szigetre, ott meg a Dahakat zúzza be, meg utána meg még visszamegy, ahol megint vezírrel küzd. Ez így egyben elgagyiasiasodásos lenne. Meg bevételileg is megéri, ha külön-külön van.

  6. Sztem meg az lenne a Cool ha a 2D-s Prince of Persia 2-t adaptálnák filmre! Emlékszem még rá, hogy az egy űbertáp jó kis game volt, hihetetlen látványvilággal, ahhoz képest hogy 2d-s volt! De ez sem tűnik rossznak. Remélem Jaffar is fel fog tűnni majd a filmben.

  7. Klassz kis kép… :) Amúgy Jordan Mechner azt nyilatkozta pár éve, hogy teljesen új történetet akar írni a filmhez.. dee… itt csitt, nem akarok pletykákat terjeszteni, viszont tény, hogy ezt állította…

  8. off: komolyan, a francnak kell totózni, hogy vajon mi lesz benne? ennél csak az bosszantóbb, ha valaki a saját elképzeléseit akarja ráerőltetni mindenkire… várjuk meg szépen az előzetest, a nyilatkozatokat a rendezőtől, szereplőktől, majd abból már lehet többet tudni. kár magatokat meg másokat azzal idegelni, hogy mi szerintetek a jó, vagy a rossz.

  9. dimitrij: Ez egyfajta “gyermeteg dolog”, olyan mint mikor találgattad mit hoz a Jézuska. Különben is a többi hsz-ben leírták, hogy csak illúzió amit írtam.

  10. Ez a díszlet inkább Aladin-os semmint Sands Of Time-os, de kit érdekel, majd megnézzük a végterméket! Várós de mióta és még meddig :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.