20 hozzászólás a “The Soloist poszter” bejegyzéshez

  1. Jamiet nagyon nem csípem, viszont Robert Downey Jr. nagyon visszatért az Iron Mannel és a Trophic Thunderrel… De szerintem ez ilyen DVDn nézős max.

  2. human mindenkit nagyon le akarsz beszélni erről a filmről…húzzál bele, engem még nem sikerült :D

  3. A zene jó benne, a történet meg valahonnan ismerős. Namajd megnézzük, én nem kaszálom el. (még :)

  4. Szeretem az életrajzi filmeket, bármikor megnézem akármelyiket, de nekem már kicsit idegesítő, hogy Jamie Foxx ennyire oscart akar kapni. Ez már nem művészet. Szerintem ha ezt a vonalat folytatja sok rajongót veszíthet. Mondjuk én csípem, jó kis színész, de erre nem leszek kíváncsi…

  5. Egyszer meg kellett néznem a Basquiat-ot, azóta tudom hogy az életrajzi filmek nem nekem valóak, és többnek nem is álltam neki, esetleg ha valaki olyanról csinálnának akit tényleg jól ismerek, vagy kedvelek. Szóval ez az a film, amit biztos nem nézek meg. De a poszterrel nincs gondom, láttam már rosszabbat is.

  6. “igazi szentimentális, hatásvadász, amerikai nyál. Oscart neki!”

    akartam is mondani, hogy úgyis mindig a “szentimentális, hatásvadász, amerikai nyál”-filmek kapnak oscart. ld, mostani jelöltek: nem vénnek való vidék, vérző olaj, juno, micahel clayton, atonement.

  7. Hát ezaz, ha a Juno oscart kap én világgá megyek. Tényleg sok értékes film nem kap oscart, nem beszélve néhány rendezőről és színészről akik mindíg lecsúsznak egy egy ilyen nyál miatt.

  8. Balee már csomagol szerintem.

    (egyébként ez a Juno valószínűleg a legrosszabb film azok közül, amelyeket soha a nyomorult életben nem fogok megnézni.)

  9. nekem tetszik a trailer. de szerintem a poszter se rossz (Robert Downey Jr.-nak a fél arca azért van eltakarva, amit a trailerben láthattunk…)
    a trailer után nekem a The Pursuit of Happyness jutott eszembe, szerintem ezt is hasonló hangulatban kell leülni megnézni!

  10. “You never go full retard.”

    Engem erdekel ez a film: jo szineszek es erdekes sztori. Nem igazan ertem mi a bajotok vele…

  11. Robert igen furán néz a képen, de ez biztos csak azért van mert Jamie szájon akarja csókolni, miután kipengette magát a zavarából.-nekem ez jött le

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.