Twilight karakterposzterek

Még hogy nem sikerkönyv, hiszen bár még meg sem jelent magyarul, ha jól veszem ki, máris csomóan ismerik itthon az eddigi kommentek alapján. Most meg a két főszerpelő karakterposztere.

human
írta
2008. 09. 19. 15:11
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Twilight karakterposzterek” bejegyzéshez

  1. ó, csak a sírás…

    lerágott csont? akkor valamiről lemaradtam. melyik is volt az utolsó 3 vámpíros mozifilm?

    szabad a gazda?

    évi 250 nagy film, ebből 2 volt tavaly vámpíros ( az egyik nálunk nem volt moziban). 2006-ban is kettő. 2005-ben egy sem. 2004-ben 2.

    erre jön idén egy, azaz 1 vámpíros film és… “legrágott csont”. akkor mi nem lerágott csont? a western az, abból is lesz kettő. musicaből is. transzgender komédiából is. számítógépes játékadaptációból is. amiből nem lesz egy sem, az nem lerágott.

    röhej:)

    nem mintha vámpír-fan lennék, de ez olyan, mint a “már megint egy kórházas sorozat” duma, holott majdnem minden más sorozatból több van, mint kórházasból.

  2. Jééézusom, hogy néz ki a gyerek a plakáton.
    Amikor megnéztem a trailert rögtön a youtube-on lévő amatőrfilmek jutottak eszembe. Nem, még azok is jobbak ennél.

  3. @winnie: Bár egyetértek, hogy a vámpíros filmek messze vannak attól, hogy lerágott csontnak lehessen nevezni őket, azért a western egy műfaj, a vámpíros film nem…
    @Obi1: Szerintem is baromi amatőr. :) A nagy rajongótábor ellenére bukta lesz. ;)

  4. Most tényleg nem kötekedésből de ez a film a szánalmasabbnál is szánalmasabbnak néz ki jelenleg. Könyörgöm nem tudják ezt a két hormonzavaros tinédzsert normálisan lekapni, sötétebb hangulatú filmhez illően? A csaj úgy áll, mintha most kérne jegyet a Sex és New York beginsre.

  5. Nagyon jót nevettem a srác poszterén.:D omg
    A lány ellenben aranyosnak tűnik, lehet eyecandy miatt megnézem majd.

  6. Ez egy tinifilm lesz nyállal, meg popcornal.. Jajj de cuki kis tinifiú van a poszteren, akibe majd nagyon szerelmes lesz az, aki harrypotterbe is szerelmes volt. Meg beválalos kis vámpír szerető csajszi…

    Ne vámpíros filmet várjatok emberek!!!!!!

  7. 8.ponyvalegény “cuki kis tinifiú” aki szíjjel szedi a gigádat (habár egyértelműen nem olyan film lesz)
    már megint megy a fikázás mielőtt még láttátok volna,mondjuk,én nem várom különösebben,a trailert láttam,de nem hagyott bennem mély nyomott,a könyvet nem olvastam,de ezek szerint sikeres,a filmről így előre nem merek mondani semmit.
    A vámpír filmek közül pedig akad egy-két gyöngyszem pl Interjú egy vámpírral…de az megint más }^o^{

  8. To winnie: Vampir srac, rendes csaj, megharapja-e vagy ne harapja-e meg bla bla bla…Nem a mennyisegre, a minosegre gondoltam. A vampiros filmek felenek majdnem ugyanaz a sztorija… Ez a Twilight meg ugy nez ki, mintha a TV2-nek gyartottak volna, hogy adja le valamikor kedden delelott…

  9. Miért van minden “tinédzser vámpírnak” feláló SonGoku haja?
    Azt mondják Emo vagyok és azok így néznek ki?
    Vámpír filmek jöhetnek, ha jól csinálják meg és nem kiéhezett-vámpír/agyatlan-zombie kombinációsak. Szerintem…

  10. ennek a filmnek a bevételének kb 70%-át az usa adja majd ki, gondolom. persze talán nem lesz világpremier és a hype átragad majd a kontinensre is. Egy évig el lesz vele a Bravo magazin..

  11. Mért nem a Darren Shan féle Vámpírkönyvekkel jönnek ki végre?
    Talán azért mert azok jók és még érdekelnének is valakit?
    Ez a izé elég vérszegény nekem. Nem kell…

  12. Eskü,tetszenének a poszterek, de “Edwardnak” ez a csücsörítek és majdnem kemény vagyok dologja nagyon nem jön be:d Pedig amúgy nekeeem tetszene. Na mindegy, én akkor is kíváncsi leszek rá.

  13. No szóval
    Vámpír film? Gyerünk érdekel, és nem lerágott csont, annyi mindent bele lehetne gondolni a témába (más tészta, hogy nem teszik…)
    Harry Potter sikerén felbuzdulva? Nem érdekel, abból csak egy van, és az tetszik és ennyi.
    Poszterek: gagyik.
    Szumma szummárum: már csak azért is meglesem a filmet, hogy utána is tudjam fikázni :)

  14. Engem továbbra sem izgat ez a film, de egyelőre nem mondok véleményt, mert még nem láttam, sőt, nem is olvastam. A poszterek elég átlagosak, ha már nagyon fel akarják hívni a figyelmet a filmre, akkor csinálhattak volna vmi hatásosabbat…

    UEVCS: Darren Shan-ból lesz mozi, 4 részes, 3könyvenként.

  15. a a marketing tizes skalan a dark knight a tizes, es mondjuk a tropic thunder a kilences, akkor ez idaig egy joindulatu harmas, mert idaig nem ertem, miert kell megnezzem a filmet… legalabb vmi promot benyomhatnanak, h nezd meg, mert szetszarod, de a mezei mozinezo, koztuk most en is, nem ertem, h miert lesz nekem jo, ha megnezem a filmet, eladhatosag szempontjabol meg max par zselezett haju, meg lakkozott labujju tini az, aki ugy varja, h majd meg vesz, viszont a sikert akarnak, akkor ennel tobb kell, ha mar egy ismertebb nev nincs a produkcioban, mind1, meglatjuk meg, iden tanulok valalkozastant, amiben van marketing is, szoval majd akkor tudok kicsit megalapozottabb velemenyt mondani…

  16. madcows: Lehet hogy annyira rosszul sikerült a film, hogy igyekeznek minnél kevesebb filmrészletet kiadni belőle. :)

  17. hat ja, tisztara, mint egy gagyi horrornal, dugdossak a kritikusok elol, nehogy lehuzzak…
    bar ha a harry potter sikert akarnak, akkor jobb ha belehuznak…
    engem pl teljesen hidegenhagy idaig az egesz, es amerika nem annyira inteligens emberekbol all, h olyan sokan olvassanak ;)

  18. Valamit nem bírok felfogni? Semmit nem tudtok a twilightról mégis egész nap azt szadizzátok…ez elég fájdalmas már nem azért. Tessék elolvasni a könyvet, megnézni a filmet és utána véleményt mondani.

  19. Szerintem a könyvet nem szidta senki, a filmet meg majd meglátjuk. Valóban lehetne benne egy két ismertebb színész is benne és lehetne jobb is a promója, de ettől még nem biztos, hogy szar a film. A trailer meg nem gagyi szerintem, csak semmi különöset nem mutat, nincs telezsúfolva tömegjelenetekkel meg effektekkel.

  20. A könyv nagyon jó, és részben ezért is lesz sikeres a film, úgy mint a Harry Pottereknél. Ez nem Darren Shan úgyhogy ne úgy gondoljatok rá, nem olyan véres, inkább romantikus. Úgyhogy ne számítsatok nagy vérengzésre benne, nem horrornak készült.
    Mellesleg szntem jók a poszterek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.