92 hozzászólás a “Dragonball teaser videó mostmár hanggal” bejegyzéshez

  1. A 80-as években biztos menő lett volna egy ilyen film, de 2008-ban ez GA-GYI. Nem beszélve arról, hogy kösze nincs a DB-hoz.

  2. hát ja,ez tényleg nem dragonball.Kb songoku narancssárga ruháján kívül semminek nincs köze a sorozathoz

  3. Hanggal se vonzz jobban. :D A főszereplő srác úgy néz ki mint Harry Potter… De legalább az ázsiai lányok helyesek benne meg “Bumblebee” dobja meg. A többi felejtős.

  4. Ez tényleg gagyi. Én nem vagyok ellene a filmnek, meg ha szar is maximum nem nézem meg, de ez nagybetűs gagyi. Robbanás az vicces, kb egy Dolph Lundgren filmben láthattunk ilyeneket a 90-es évek közepén, Songoku meg tényleg nem az igazi(tudom goku, de nekem mindíg songoku van a fejemben a meséből és én csak az első szériát láttam teljesen végig mikor még gyerek volt).

  5. Szerintem nem lesz az annyira szar, voltak már rosszabb teaserek is nagyot durranó filmekről, pl Iron Man.
    A gond ezzel a jelenbe, a mi világunkba helyezett sztorival van, mert az OK, hogy ezt a rajzfilmben sem igazán kidolgozott Piccolo-vonalat ültetik bele, hogy ez legyen a kezdés, de a Z sorozatot nem lehet egy ilyen világba átültetni. Pl. hogy fog majd a kis Gohan egyedül felnőni egy ilyen világban? Vagy hogy fog Goku meghalni, majd visszatérni, mikor teljesen ki vannak irva az isteni szereplők? De a legjobb kérdés, hogy ha Goku nem gyakja le a Vörös Szalag csoportot, azok hogy épitenek majd robotokat, meg Cell-t, ami azért a Z-nek az egyharmadát kiteszi. Az ok, hogy tuti jol nézne ki egy SSJ a vásznon, de ez igy zsákutca, de mocskosul. Majd az lesz, mint az X-menben, hogy kerülgeti egymást a két csapat, miközben a képregénytörténelmükben ezerszer faszább, durvább és sorsdöntőbb események is voltak, mint magneto háromszoros legyakása…

  6. Hát ez most így elsőre igy nagyon “komolyan vesszük magunkat és annyira reálisra vesszük a sztorit amennyire csak lehet” felfogású mozinak tűnik. Ebből egyértelműen látszik hogy nem a fanok a célcsoport hanem azok akik nem látták vagy nem emlékeznek rá annyira. Mert ha tényleg taratnák magukat az animéhéz abból biztos bukás lenne, mert szvsz élőben eléggé röhejesen hatna mozgó beszélő disznó , élénkzöld Piccolo stb…

  7. márpedig a “nem fanok” nagyrészének még így se lesz annyira érdekes , hogy megnézze, pont azért mert a rajzfilmet se nagyon nézték…

    a célcsoportnak a rajongótábornak kellett volna lennie, mert az ha emlékeim nem csalnak kb 10 ből 6 fiú imádta a Songokut, vagy Gokut, vagy mit.

  8. de miért egy ilyen taknyos szart kellett gokunak felvenni, ha nem ő lenne a főszereplő akkor még azt mondom film is lehetett volna belőle csak sok speciális effekt meg gyors harc jelenetek meg az a laza goku image hogy most ő edzett és mindenkit szétbasz aztán a végén mégse olyan egyszerű de nyerni tud, nem lett volna túl bonyolult megcsinálni meg egy db sztorit írni hozzá nem ilyen “mindenki meg érti és akkor többen beülnek megnézni”, mert egy db filmre csak azok ülnek be alapból szerintem akik ismerik valamennyire a sorozatot, tehát őket ez elkedvetleníti és végül csak az über fanok fognak csak beülni és semmi bevételük nem lesz

  9. mortal kombat III is lehetne a címe

    remélem megbukik, és sok pénzt veszít vele aki ezt ilyen formában erőltette

  10. Az Akirát jobban féltem…

    Mozgó-beszélő disznó meg már volt filmben, a Sárkány Éve (Majomkirály) Hallmark-os kalandfilmben, ami erősen hasonlit a Dragonballra, mivel onnan ered az alapsztori. Legalább ők hűen oldották meg… Vajon Gokunak lesz itt farka? Na jo, nem a porn verziora gondolok:) De mégiscsak kulcsmotivum a sztorit tekintve.

  11. “de miért egy ilyen taknyos szart kellett gokunak felvenni,”

    teljesen értelmesnek néz ki, annyiban legalábbis ki lehet egyezni, hogy a mesénél csak jobb lesz:))

    (btw, be is b*szna, ha valami öt éves gyerek játszaná a főszereplőt.)

    “hát ja,ez tényleg nem dragonball.Kb songoku narancssárga ruháján kívül semminek nincs köze a sorozathoz”

    uhh, én aztán nem ismerem a sorozatot, de csak a teaserből kábé 10 dolgot tudok mondani, ami összehozható a sorozattal.

  12. “remélem megbukik, és sok pénzt veszít vele aki ezt ilyen formában erőltette”

    igen, egészséges hozzáállás. ha nekem nem kell, dögöljön meg a másiké is. pacsi.

  13. “Isten óvja a Ghost in The Shell-t!”

    ezeket meg felesleges idekeverni. a db egy gyerekmese (oké, tudom, nem kell fanáradat), míg a GITS-et komoly filmnek fogják elkészíteni, de most komolyan. előre lehet tudni, hogy arra is fújni fognak, tök mindegy, milyen lesz, mert ott a “nagy előd”. hadd dohogjanak a rajongók, hogy elveszik a játékukat (én is dohogok más filmeknél), a többiek meg megnézik.

  14. winnie
    “a db egy gyerekmese”
    Ilyen butasagot is ritkan hallani toled. Tudom hogy nem vagy otthon az anime iparba, de legalabb akkor ne mondanal butasagot. :)
    A dragonball egy hoseposz. Mint a dragalatos heroes csak hogy a te mufajodbol idezzek. :)

  15. Én vagyok az egyik legnagyobb dragonball fan itt szerintem, de érdekes módon tetszik O_o
    Bár nemis azt várom el tőle hogy lekoppintsa a razolt változatát, mert 1. ojanjó úgyselehet.
    2. minek? ez egy más megoldás más látásmód.

    “Mindazonáltal előfordult már hogy R2 tévedett”

  16. Szégyen ez a film ahogy van. Dragonball néven kiadni, az jelent valamit (vagyis kéne). Egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs egy rendes maszkos vagy nemtudom milyen ember aki a karaktereket valahogy visszaadná. Semmi gond ha nem lesz köze az alapsztorihoz, de legalább valamihez lenne..

  17. nem vagyok egy db-fan, pár részt láttam anno régen, de ez a teaser gagyi, ja mortal kombat 3 :-D

  18. zseniális teknős nem lesz perverz :(

    “We kept his main features, like his humor. But in the manga Roshi is a true sexual pervert, which wouldn’t work in a family film. So we removed that part of the character.”

  19. v3g37a: emlékszünk. Azóta is kísért.

    Btw a film sztori/színészi alakítás/miegyéb lófasz szempontjából teljesen irreleváns. Aze meberek genkidamat, Kamehame-t, Final Flash-t akarnak látni “élő” emberektől. ha a harcok jól lesznek koreografálva akkor a film elérte a célját. Az pedig nem az oscar…

  20. na itt a kulcsszó, “family film”. és hiába nem láttam, és hiába tud bárki is tíz dolgot mondani, ami stimmel a sorozattal, ha attól még nem azt fogja hozni az összkép, amiért bementünk a moziba.
    persze, honnan tudhatom, h mit ad az összkép, nem is láttam a filmet. és? tíz dolgot lehetne mondani a batman&robinból is, amiért azt lehet mondani, h batman-film, és stimmel a képregénnyel. de h azt bárki elismerje érvényes batmannek, azt kétlem.

  21. winnie: Szokás szerint buta vagy! Gyerekmese, hogyne… Azért volt annak idején megőrülve érte egész Japán mi? Nem csak a gyerekek, hanem a legkomolyabb felnőttektől kezdve a gyerekekig mindenki.

  22. Tetszik hogy a sok nagyokos birka láma 0 senki előre leszólj 1 db trailer alapján… majd ha láttátoka filmet és szar akkor szóljátok le.. Transformersnek milyen trailerje volt 1 évig? “marson eltűnt a szonda , de közbe nem” és ennyi.. mégis mekkora film lett belőle…

    + Eleve NEM LEHET ÉS NEMIS SZABAD lemásolni az animet mert nemlehet és hatalmas bukás lenne…
    Higyjétek el eladhatóság és nézhetőség szempontjából ez így még mindig jobb lesz mintha az eredetit sztorit látnánk élőszereplőkkel..Az úgy hülyeség lenne..Így legalább tudnak újat mutatni a rajongóknak is+ azis megtudja nézni akinek 0 köze van a Dragonball univerzumához..
    Ez persze csak a személyes véleményem ha van kedvetek ugassatok le de amíg nemláttátok a filmet addig ne alkossatok elmarasztaló véleményt..mert utána ezek az emberek fognak legjobban csöpögni a fórumokon h fúúmekkora zsír én mondtam előre stb…

  23. nekem is azt mondta egy anime/manga-gyűjtő, hogy ez egy gyerekcucc volt. Legalábbis a fiatalabb korosztálynak szólt. A japánok meg úgyis MINDENÉRT meg vannak őrülve.

  24. Na igen, ismét a “Hiszti időszámításunk előtt”… Az Orákulum is megmondta, hogy xar film lesz! XD

    Wow, hőseposz, ja, sőt az egész ázsiai mitológia a DB-re épül… XD Ok, rajongjunk, meg minden, de azért na! :D Ha ragaszkodtak volna az “eredeti műhöz” (hehe), akkor kb. egy Kill Billbe oltott Kémkölykök lenne a végeredmény. És nem vagyok filmes erkölcscsősz, de anno Degenerált Teknős perverz hajlamait tartottam a sorozat legszánalmasabb momentumának.

    Tehát amondo vagyok, nyugtával dícsérjük vagy szidjuk a napot, ha jó film lesz, örülünk, ha nem, akkor meg túléljük, már megszoktuk.

  25. Igen, mivel a shounen kategóriába sorolandó a DB ezért a fiatalabbaknak szól. 12-16 éves korig, szóval a tiniknek. Szerintem ez közel sem azt jelenti, hogy gyerekeknek. Gyerekmese a Micimackó meg a többi szépség, de ez NEM! Tény, hogy a sima Dragonball jóval gyerekesebb mint a Z, viszont a simában is vannak brutál dolgok amik végett mi magyarok simán ráaggatnánk a 16-os karikát. Amúgy, ha DB-ról van szó, én alapba a Z-re gondolok és nem a simára. Persze ez a film elvileg a simából készül, de tulajdonképpen amikor Piccolo volt a főszereplő akkor már eléggé komolyos volt a hangulata, és vér is és szenvedés is volt benne bőven. Szóval semmiképp sem gyerekmese. Nézzétek meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=4XvfUw8k5OE&feature=related BRUTÁL! Ilyen durvára egyszerűen nem lehetne egy filmet sem megcsinálni, technika ide vagy oda.

  26. WyZaRd: A transformers trélere nekem kapasbol tetszett. A fene se sejtette mennyire selejt film lesz. :D

    “Eleve NEM LEHET ÉS NEMIS SZABAD lemásolni az animet mert nemlehet és hatalmas bukás lenne…”

    Ilyen kijelenteseket teszel es azt varod el hogy komolyan vegyunk? Jajj :)

    Seraphin: anime/manga-gyűjtők között is bőőőőőőőven vannak akik nincsenen kepben se a sajat mediumukbol, (anime/manga) se japanbol.

    2ndSkin: Ugy tunik marhara kepben vagy. ;)

  27. WyZaRd
    “Tetszik hogy a sok nagyokos birka láma 0 senki előre leszólj 1 db trailer alapján… majd ha láttátoka filmet és szar akkor szóljátok le..”

    A fent említett jelzőknél te sem lehetsz különb, ahogy elnézem…
    Ez nem Dragon Ball, ez egy nulla lesz sajnos..XD

  28. 2ndSkin: Az a baj hogy amerikai tucatfilm lesz. Senki se mondja hogy egyazegybe legyen manga vagy anime. Ez egy tomegeknek futoszalagon gyartott tucatfilm lesz. Raadasul a “amerikai tini” kategoriabol.

  29. Ha azt nézzük, hogy eposzi kellékek tárházát sorakoztatta fel a sorozat, akkor igen is hőseposz. Ugyanezzel rengeteg filmet is illetnek, mégsem teremtéstörténetek…
    Egy igazi bajom van az egésszel, mégpedig az, hogy nem a rendes eredeti környezetbe van beleültetve. És nekem ne mondja senki, hogy nem lehetett volna megcsinálni (anno mindneki azt mondta, hogy a Gyűrűk Urát sem lehet vászonra vinni, aztán jött Jackson… Ok nem a könyvet vitte egy az egyben filmre, de nem is az volt a kérdés, hanem az, hogy a környezetet, és a lényeket meg lehet-e valósítani.)
    Apropó mikor a hold alatt állnak Roshival az előzetesben, akkor lehet, hogy az átváltozásra készülnek? Remélem! Az azért beutne, ha jól meglenne csinálva…

  30. Ok, amennyiben az lesz, akkor akár jogos is lehet a két pont, és majd elmondhatod, hogy te bizony megmondtad. Nekem csak az nem tiszta, hogy honnan tudod? Kb. 10 darab 2-3 másodperces snittből? Cinizmus nélkül kérdem…

  31. szerintem egész pofás volt ez a teaser, a főszereplő is jónak tünik így első látásra. nálam várólistás

    (lehet köveket dobálni) :D

  32. de gyerekek..ha a dragonball.t olvastuk volna csak akkor mindenkinek a fantáziűájára van bizva.. animében igy nézki
    filmben pedig ezt képzelték el…abszolut nem musthave hogy hasonlitania kell

  33. 2ndSkin: Sehol sem mondtam olyat hogy [alahuzva]Rossz film[/alahuzva] lesz. Egyszeruen meg nem tudom, nem lattam.
    Viszont azt tisztan latom, mennyire lesz hu a (igen fan vagyok) szeretett mangamhoz.
    A LOTR lehet hogy a LOTR fanoknak nem tetszett annyira, de legalabb hellyel-kozzel hozta az elvarhatot.
    Es igen, ha tevedek mindig elismerem. Még az interneten is, pedig ugye ez itt nem szokas. ;)

    Egyebkent Emmy Rossum miatt tuti nezos film, nagyon jol mutat rajta ez a ruha is. Oo

  34. Szerintem tök jó ez az előzetes. Mit vártok? Legyen olyan mint a Shrek, animált szutyok? Inkább akkor film, de a rajzfilm tényleg verhetetlen.

  35. Nekem a Karate kölyök jut róla eszembe… Persze biztos nem arra gyúrtak, h egy 21. századi Karate kölyök verziót csináljanak, de mégis úgy érzem, h huszon x évesen így a képek alapján nagyon nem fog meg, ellentétben sok másik látványos és/vagy ugrabugra filmmel.

  36. “Transformersnek milyen trailerje volt 1 évig? “marson eltűnt a szonda , de közbe nem” és ennyi.. mégis mekkora film lett belőle…”

    Az egyik legfaszább teaser az eddigi évekből, ezeszer jobb mint ez a DB videó

  37. “Viszont azt tisztan latom, mennyire lesz hu a (igen fan vagyok) szeretett mangamhoz.”

    Most komolyan, nehéz megjegyezni, hogy a manga az a képregény ami papíron van? Az RTL-en nem azt vetítették :)

  38. Akik pedig azt mondják, hogy ne ítéljünk trailerből, hát lol, persze, mindent nézzük meg, végtére is évente csak több ezer film kijön, nézzük meg mindet aztán döntsük el, hogy érdemes e megnézni

  39. Bocsi human, jogos. :o)
    Jol mondod. :)
    Azt azert hozzatennem, hogy ez még csak egy teaser, szoval majd még meglatjuk milyen kedcsinalot hoznak ki normal elozetesnek. [Azert még remenykedik]

  40. Én még abban reménykedek hogy legalább az eredeti DB-s zenét beleteszik valahogy…legalább egy kis ütemet belőle…az valamit adna a DB-s hangulathoz….

  41. Nem hiszem. Bar amerikaba is ugy tudom jobb szeretik a japan zenes verziot, de ott eredetileg egy atkomponalt zeneju verzio jelent meg ugyhogy valoszinuleg kulon dallamai lesznek a filmnek.

  42. Hát ja ez necces, egyáltalán nem adott DB hangulatot. Az hogy a jelenbe játszódik bumblebeevel meg ijenekkel is elég fúró. És most itt chow yun fat a zseniális teknős? Mer akkor az is jónagy gyökérség.
    A csajok azért jók:)

    hogy egy kicsi off is legyen:
    nemtom megfigyeltétek-e de winnie-nek vmi perverziója alakult ki, hogy idejár a filmbuzira és osztja a kommentelőket?! Nem azér hogy nagyon zavarna sőt kicsit vicces, de inkább gáz:)

  43. “Most komolyan, nehéz megjegyezni, hogy a manga az a képregény ami papíron van?”
    Jah, csak a Dragonball esetében a manga és az anime szinte fullra ugyanaz, leszámítva pár dolgot, szóval teljesen mind1, hogy melyiket hozza fel az ember.

  44. Sztem a kulcsszó az, hogy itt is kb. ugyanannyi köze van a DB névhez a Live act filmnek, mint anno a Final Fantasy filmnek(Igen, tudom hogy az animációs volt) a játékokhoz. Nagyjából semmi? Igen! Csak a hangulatot próbálják belevinni, meg a neveket megtartották egy-két aprósággal együtt.

  45. én nagy fan vagyok meg úgy álltam hozzá hogy ígyis úgyis szeretni fogom a filmet,meg hogy várjuk meg az első előzetest amíg kiderül mivan….

    hát gyerekek…ez kb a mortal kombat meg a street fighter film keveréke lesz…ezek a gagyi bevágások a szereplők nevével meg képével…te jóisten…

    eskü a tiltott kiráylságba vagy mibe ami most megy a moziban izgalmasabb meg jobb harcjelenetek vannak…
    igen tudom ez csak egy pármásodperces teaser de valszeg a továbbiakban se lesz jobb…
    egy szürke verekedős film lesz…nemhogy kult,de középkategória…jobb esetben…

  46. Nekem az a véleményem, hogy egy ekkora hosszú történetből nem lehet olyan filmet összehozni, amely megfelelő lenne mindenki számára. Egy 2 órás filmbe nem fogják tudni beletömöríteni, persze hacsak nem egy Dragon Ball címmel ellátott akciófilm lesz. Ráadásul, ahogy elnézem a karakterek elég szarul tükröződnek vissza a filmvásznon. Mivel az utóbbi időben már eléggé eltűnt a DB, lankadt a népszerűsége most muszáj volt valamivel előjönni, hogy a fanok rácuppanhassanak. Szerintem nagy bukta lesz…

  47. Szerintem várjuk meg,minthogy elsőre ítéljünk.Persze kicsit érdekes volt első látásra,de kitudja mit hoz még a jövő,még anno a legelején a Hellboy 2,meg a Pókember 3 első trailerei sem lőttek le a poénokat,hanem csak a vége felé,így minél nagyobb lett az érdeklődés meg a kíváncsiság.Szal szerintem csak relax,aztán hamarosan megtudjuk mi vár ránk.Hamarosan úgyis ittvan,gyorsan telik az az idő…:D

  48. már az is érdekes – aztán ki tudja, h mennyire tudatos (de ziher, h vki biztos tudni fogja….) -, h a sorozat angol címét mindig külön írták: dragon ball.
    ez meg dragonball, szal most ezzel mi van. lehet, h ez a “páncél” a projektre.

  49. Rob Reggae: Ugye nembaj ha azert erre reagalok? :o)

    Adtak volna nekem a stafetabotot, nekem boven van otletem hogy lehetne a db-bol szeles korben elvezheto, de az eredeti hangulathoz hu filmet csinalni. :)
    Persze ha nekem dumalnanak a producerek hogy ez igy nemjo, orrbavagnam oket. :)

    A DB nem tunt el mostanaban, gyakorlatilag a db 23eve mar nagy nepszerusegnek orvend. Ez azert van mert 84-96ig ment japanban, utana pedig az amcsiknal. Japanban a manga ujrakiadasa es a dvd megjelenesek miatt, (a konzoljatekokat mar meg sem emlitem) ismet eleg nagy az erdeklodes.
    2ch-n olvasni is (japan anonim forum) milyen velemennyel vannak a 2ch-s japanok errol a filmrol. :D

  50. Ez hatarozottan az ubergagyi, “madzagonrangatos”, ezereves wuxiakat idezi. Szornyu diszletek, rendkivul benanak tuno ugrabugra. Ilyen trailer utan sajnos nem tartom valoszinunek, h ebbol barmi jo kisulhet :( .

  51. eléggé elszomrító hogy ien gyenge lesz..
    azt enm értem mért nyomatják ennyire ezeket a megfilmesítéséket, mug ujra forgatásokat? ennyire ötlettelenek a rendezők?

  52. Nem volt ez egy olyan rossz teaser nah, az egyetlen baj, hogy egyszerűen nekem hiányzott az a Dragonball feeling amit akkor éreztem mikor nemrég megkaptam pár dvd-n a teljes Z-t, és elkezdtem nézni. Nem lenne baj, hogy változtatnak dolgokon, de valahogy olyan érzésem volt a teaser közben, mintha ezt olyanok csinálták volna akik nem is ismerik a DB-t, csak elolvasták valahol az alapsztorit, és egyébként jackie chan rajongók, és akarnak egy ühdebrutálfilmet csinálni, amit jól rá lehet sózni a DB rajongókra.

  53. atomratyi. Gokunak egy ilyen meleg irritáló embert választani…. Vegita nélkül amúgy sem érdekel túlzottan, bár tudom ez db, nem dbz

  54. “Gokunak egy ilyen meleg irritáló embert választani”
    Szívemből szóltál! :DDD

  55. Hát ez komolyan mondom vmi elképesztő… mintha a mortal kombat tv sorozatot látnám, wtf? imádtam a rajzfilmet, de ez mi? tipikus amcsi bullshitnek tűnik így teaser alapján. Aztán szívből remélem, hogy ne legyen igazam :)

  56. Sztem ez egy erőltetett Sztori lesz Zseniális teknős hajjal meg Need For Speed-es kocsik,hol a régi Capsule Corp? sokan nem értitek de aki igazi Dbz fan annak nem fog tecceni ez a film. és ami a szomorú hogy a mai kis nyíveteg gyerekeknek erről a filmről fog a dragonball eszükbe jutni.
    Akciófilmnek fogják írni nem is Fantasynek. Az előzőeket olvasva a Dragonball első trimesztere ( a sima) még elég gyerekmese volt amikor a kis songoku rohangált gyűjteni a gömböket,a Zed és a Gt már más tészta,filmesíteni szinte lehetetlen az élményt nem adja vissza….

  57. Nemtudom, én mindig is örültem volna ha megfilmesítik, meg nekem bejön hogy képregényeket meg rajzfilmeket megcsinálnak élő szereplőkkel is. Goku meg..nemértem mi a baj vele? A sárga ruhájában tök ugy néz ki mint a mesébe az utolsó nagytornán. Zseniális teknősre hát minimum a napszemüveg azért kellene, meg a kis sziget a tengeren. Szívtelen Sátán volt a kedvenc karakterem. Miatta várom a filmet. Nemlesz ez rossz szerintem… na ennyi. ja..és azért a kame-hame-ha ról remélem nem feledkeznek meg.

  58. human:
    “Akik pedig azt mondják, hogy ne ítéljünk trailerből, hát lol, persze, mindent nézzük meg, végtére is évente csak több ezer film kijön, nézzük meg mindet aztán döntsük el, hogy érdemes e megnézni”

    nekem a trailerekkel például az a bajom, hogy nagyon sok esetben lelőnek poénokat a sztoriból (szélsőségesen fogalmazhatnék úgy is bizonyos filmeknél, hogy a trailer nagyon jónak tűnik, de az egész filmet megnézve már a film rövidített változatának tűnik).
    szerintem nagyon nehéz jó teasert csinálni, ritkán sikerül, de most nem is jut eszembe rá példa.
    úgyhogy nézzük meg mindet! ^^
    na jó, biztos wannak más módszerek is az eldöntésre, hogy mit igen és mit ne ;)

    és szerintem sincs ennek túl sok köze a Dragon Ballhoz ennek a teasernek. ami persze nem jelenti azt, hogy a filmnek sem lesz :)

  59. Én várom..már ez a kis előzetes is ujabb kevet hozott:) az Ázsiai lányok meg ott vannak nagyon..az h az Animhoz mennyire fog igazodni az mellékes mert gondolom a készitők nem csaka Fanoknak csinálták a filmet..hajrá DB:)

  60. Brühaha, ez nem DragonBall! Ez valami amcsi szörnyűség! Még a neveket is amcsisan írták ki. Az év csalódása lesz. A végén azért lehet látni, hogy kámeháméhoz készül!

  61. Nem lesz ebben kamehameha. :P Kábé olyan Force Push-ok lesznek benne mint a Star Wars-ban amik vannak, csak itt lesz színük is. :P

    “az h az Animhoz mennyire fog igazodni az mellékes mert gondolom a készitők nem csaka Fanoknak csinálták a filmet”
    A helyzet az, hogy nem csak hogy nem a fanoknak csinálják, hanem ezt egyáltalán nem a fanoknak csinálják… És mi lenne, ha találnának valami köztes utat, szóval csinálják meg úgy, hogy a fanok is azt mondhassák rá, nah, ez már azért hasonlít, viszont megfeleljen az amcsik “szájízének” is.? Amúgy szörnyű ez a hozzáállás. Bírom az ilyen szöveget, hogy ha lekoppintanák a mangát/animét, akkor az bukás lenne. Dehát könyörgöm, az anime/manga bukás volt?! Valaki írta, hogy kábé kémkölykök lenne belőle, ha fullra lekoppintanák a mangát/animét. De gondoljunk csak bele, hogy a Piccolo-s részeknél a sima DB is már meglehetősen komoly hangulatú volt, volt benne vér, össze-vissza szenvedtek mert éppen taposták ki egymás belét, szóval simán volt olyan hangulata mint a DBZ-ben a legtöbb harcnál. Hát de családi szenny film lesz, mit várjon tőle az ember…?

  62. Ez miez??
    Rajongok a DB-ért, DBZ-ért és a DBGT-ért…ki leszek rá váncsi, hogy ez milyen lesz…de a filmecske alapján nem sok jóra számítok:(
    Bár a Trópusi vihar előzetesét is utáltam, és hatalmas film lett:D…
    Bízzunk csak:P

  63. “Túl modern… Nem tudok ezzel megbarátkozni :-/”

    Aha, de ha történet szerint nézzük akkor a DB egy jóval fejlettebb techologiájú földön játszódik, ahol lehetséges már az űrutazás, nem beszélve a capsule corp ról… de minek magyarázzam hiszen te minden bizonnyal láttad végig az animét és azért mondod ezt

  64. Na de hol van Krillin? A kedvenc szereplőm volt és kihagyják… Elég szomorú! Kiváncsian várom a filmet.

  65. “ha történet szerint nézzük akkor a DB egy jóval fejlettebb techologiájú földön játszódik, ahol lehetséges már az űrutazás, nem beszélve a capsule corp ról”
    Ez igaz, viszont szerintem eléggé olyan régebbi korok feelingje van. A technológia jóval fejlettebb, viszont mégsem tűnik modernnek a DB. :) Ez biztos azért van mert nem egy mai darab.

    “Na de hol van Krillin?”
    Bár én nem bírom Krillint, viszont ez egy VÉGZETES HIBA, hogy őt kihagyják a filmből…

  66. Hú de fos egy kungfupanda/amerikaininja7/bronxiszamurály6 feelingje van, ez megint a kibaszott amcsi séma: A bölcs öreg mester kinevel (pár hét alatt) egy legendás harcost, akit a jövendölés/égiek/APEH mittoménmiafaszom választott.

    KURVÁRA NEM ERRŐL SZÓÓÓÓÓÓÓL!

    Egy űrlény harcoszseni próbál beilleszkedni miközben egyetlen célja, hogy ő legyen a világon a legerősebb!

    NEM VALAMI KURVA SHAOLINTEMPLOMBAN! HANEM EGY WEEKENDHÁZBAN EGY 50×50 m-es szigeten!

    Piccolo meg ki a faszom? Az az úszószemüveg homlokú hellboy? vagy az a fos abból az Aki Bújt, Aki Nem “horror” cuccból?

    Ez bazdmeg tuti nem a namekről jött, hanem valami ózdi pottyantósból mászott elő, kíváncsi vagyok, mi lesz a célja a film szerint, gázáremelés? fúj, ganéj!!!

  67. Fogadjunk még farka sem lesz SonGokunak (nem sima Goku, az túl amcsis). És tuti kihagyják ahogyan “eszik”

  68. Ez engem sem nagyon fogott meg.

    padre: :DDD
    winnie: ez a gyerekmese kijelentés tényleg legszebb szóval is baromság, az eredeti dragon ball lehet hogy annak indult, de a Z-ben úgy 2. vagy 3. sagától kezdve eléggé elrugaszkodott tőle, értsd: kibaszottul!
    trib: túl amcsis? ó bazzeg, eredetileg (értsd: japánul) is gokuuuut üvöltöztek állandóan, ez ilyen magyar dolog :), illetve gondolom francia, mert nálunk franciáról lett fordítva. Japán -> Francia -> Magyar | kb. ennyit is ér a szinkron :D
    seib: igen, miééért?

  69. hát én meg az anime sztoriját tartottam elég gagyinak, pontosabban oltári nagy marhaságnak, de azért én is néztem meg izgultam rajta egy ideig, mert amúgy meg nézhető és kikapcsoló volt.

    ezért nem is nagyon vannak előítéleteim a trailer alapján sem, nekem elsősorban az fontos, hogy nézhető, élvezhető film legyen, nem pedig az, hogy “úristen, hogy néz ki, meg nem is olyan és húde szar, húdehúde…”

    ha azt nézzük, az új Batman filmeknek sincs nagyon közük a képregényhez, amiből csinálták, mégis szerintem az Iron Man mellett a legjobb, képregény alapján készült filmek.

  70. “hát én meg az anime sztoriját tartottam elég gagyinak, pontosabban oltári nagy marhaságnak”
    LOL?

  71. hmm… érdekesssss… az 1x biztos, hogy köze sincs a sorozathoz, de az 100%, hogy +nézem. :-)

  72. Gyerekkorom kedvenc animéje, ma már megvan a GT összes része is, meg minden, játék stb.
    Ezt a filmet sem fogom kihagyni, így előre én is azt mondhatom, hogy többet vártam. Komolyabbat, kegyetlenebbet, és sokkal nagyobb energiák felszabadulását.
    Dehát ugye az ilyen animét nem lehet megfilmesíteni. Lehetetlen. A Death Note az más volt, jó is volt stb. De ezt olyanra megcsinálni, hogy mindenkinek tetszen, képtelenség. De meg fogom nézni.

  73. Srácok, várjunk dec 12.ig a Keanu Reeves-es filmig, azzal a jön az igazi Trailer, a Fox is megmondta h ez csak 1 marketingeseknek (játékokat csinálnak v videójátékot) készült trailer volt h lássák hogyan fog kb kinézni.

    “5. How would you compare the official trailer that releases later this year to the teaser that was shown during the licensing expo?
    I am told the trailer will be different. That piece didn’t portray enough energy, so it wasn’t really reflective of the full feature. It was intended to show the look of some elements for L&M purposes, and to introduce some characters to those people. The L&M piece didn’t showcase the hard-core action that the film will offer, but the trailer will.”

    Akinek meg bármilyen info kell : dbthemovie.com

    Peace

  74. Nem azért de én hihetetlenül nagy DB (DBZ)fan vagyok.
    /Mikor még nagyon hülye voltam a nethez meg a letöltésekhez fizettem egy oldalnak hogy letölthesem a több 100 magyar szinkronos sorozatot,megjegyzem akkor még nem tudtam hogy japán szinkronnal jobb XD/
    A lényeg az hogy IMÁDOM..de nekem mégis bejön a trailer!
    És ha szar lesz, ha nem elmegyek és megnézem a moziban!!!XD

  75. Akik leszólják a filmet,azoknak csak annyit tudok mondani,hogy csináljanak jobbat,főleg így látattlanba.
    Nekem így elsőre inkább érdekesnek tűnik.Nem mondok róla semmit,mert amit itt 1-2 percben látunk az nagyon kevés.Én mindenképp megnézem,mert én is nagy fan vagyok/voltam.

  76. “hogy csináljanak jobbat,főleg így látattlanba.” – Hány éves vagy, 10?

    Ha patkányszaros kenyeret vettél, megeszed, mert nem vagy pék? Ostoba logika.

  77. Dom

    már Human se a régi(te meg csak szimplán lusta vagy elolvasni a kommentes szabályokat) :
    “Ha azt az érvet veted be, hogy “csináljatok jobbat” akkor törölve lesz a kommented”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.