35 hozzászólás a “Mel Gibson is not cool anymore” bejegyzéshez

  1. vagy csak ö az egyedüli hollywoodban, aki tisztában van a korlátaival, akinek feltünt hogy megöregedett és már a 4. rész se volt az igazi?

  2. Várható volt, hogy nem vállalja el. Kicsit olyan volt ez az egész, mint az évekig ígérgetett Mad Max 4…..

  3. Pedig ő még nem is olyan vén, mint DeNiro-ék… igaz utóbbiak passzolhatták is volna a Rightous Kill-t :)

  4. Pedig szerintem a “közönség” talán akkor újra kedvelné jobban ismét…mert mostanában igencsak kisiklik a népszerűsége!!!

  5. ha a népszerűséget keresné, akkor nem 5 éve forgatta volna az utolsó filmjét színészként. azóta kábé csak sorozatban szerepelt, a rém rendetlen család 3 epizódjában.

  6. Nekem sem tartozik már a kedvenceim közé a krapek. :(
    OFF
    Kíváncsi vagyok, hogy a Passió és Apocalypto után mikor forgat egy olyan filmet, mely mondjuk a pozitív diszkrimináció ellen tiltakozó feketékről szól… Figyeljétek meg, idő kérdése hogy összerittyentsen vmi hasonlót (bármit, amivel a saját rasszista képzelgéseit táplálni tudja):P
    ON
    Amúgy mintha nyilatkozott volna korábban olyat, hogy nem vállal már szerepeket, csakis a rendezéssel foglalkozik. A De Niro-val közös filmje lett volna amolyan visszatérés, de hát tudjuk mi lett ennek a vége… :D Lehet hogy végleg elment a kedve a színészkedéstől.

  7. Sztem Gibson csak egyszerűen inkább visszavonult és jól is tette. Igen, vannak még ilyen színészek Hollywoodban mint Connery meg Gibson, akik tudják hogy mikor kell visszavonulni. Nem kell mindenfélét mögé látni.

    Gibson megkereste a maga kis kenyerére valót, megteheti hogy nem forgat több filmet színészként.

    Glover is kizárólag sztem azért menne bele egy újabb folytatásba, mert neki nem jöttek úgy a pénzes mozik mint Gibsonnak.

    Sztem amúgy jó kis folytatás lehetne esetleg az, ha Glover már megöregedne, Rigs meghalt és átadja a stafétát egy-két újoncnak, mint pl. Chris Tucker és az Odaátos Jensen Ackles. Persze, ez már nem lenne ugyanaz.

  8. Az IMDB szerint fog Gibson filmekben szerepelni. Szerintem azért nem vonult még vissza.

  9. Én örülök neki :)
    Így legalább nyugton marad a kedvenc szériám. Nagyon féltem, hogy esetleg elb*sszák.

  10. Hát ez most lesujtó volt azért, nagyon rákészültem, imádom mind a 4 részt, hát ez a nap elég elcseszetten indul…

  11. na igen, szerintem sem gáz, hogy nem akarnak egy utolsót rúgni a szériába. Glover már a 3ban is vissza akart vonulni, itt már mit szeretne, bükkfa koporsót arany berakásokkal?! Ugyanmár! Ne szapuljuk Gibsont, lett volna belőle egy Die Hard 4 volumenű ‘alkotás’, amin csak felb*sztuk volna az agyunkat, hát ez kell, valóban?

  12. “Az IMDB szerint fog Gibson filmekben szerepelni. Szerintem azért nem vonult még vissza.”

    persze, hogy fog, de az imdb már évek óta sorol fel pletykált címeket gibson emllett, hogy utána lekerüljenek. az edge of darkness biztosnak tűnik, mondjuk.

  13. Azt nem hinném én sem, hogy végleg visszavonúl de tuti, hogy jóval kevesebbszer forgat már mint régen. Nincs szüksége már akkora hajtásra. Amúgy meg nem véletleünl passzolta a forgatókönyvet. Nem hülye gyerek, valami oka biztosan volt rá.

  14. Az én véleményem meg az, hogy kevés olyan ember van hollywoodban aki színészként és rendezőként is megállná a helyét. Gibson az egyik kedvencem és a Passió meg az Apocalypto is nagyon jól sikerült alkotások. Lehet, hogy rétegfilmek, és megosztják a nézőközönséget, de az biztos, hogy nem lehet mellettük egy vállrándítással elmenni, mint számtalan mai alkotás mellett. Gibson tudja mit csinál. Egyáltalán nem bánom, hogy nem erőltet ki mégegy 5. Halálos Fegyvert is. Ugyanis nincs rászorulva. X-edik bőrt azok húznak le mindig akiknek kevésbé megy már. Szerintem. :)

  15. De amúgy tényleg, azt hagyjátok ki, hogy az első részt, emg a kiss kiss bang banget meg az utolsó cserkészt író csávó alkotta az 5. rész forgatókönyvét. Mennyivel jobb bármelyik említett mint a Halálos fegyver 3-4?

  16. Remélem azért valahogy rábeszélik Gibsont a folytatásra, nélküle nem tudom elképzelni, meg persze Glover nélkül sem. Ha nem sikerül, hát annyi baj legyen-mert hát az előző 4 rész sztem mindegyik tök korrekt volt.
    Amúgy meg ha mégis csak lenne egy Dia Hard 4 szintű 5. Halálos Fegyver, akkor annak nagyon örülnék, mert a Die Hard 4 sztem kurva jó lett.
    Amúgy meg még annyi, hogy nem nagyon érdekel, hogy Gibson milyen ember, rasszista vagy sem, vagy miket csinál, azért színész, hogy eljátszon egy szerepet jól, s ezt meg is tette, a filmben én csak Ricksként látom, szar népszerűség ide-oda…

  17. Gibson nagyon is jol tette, h visszadobta. Akkor is gaz lenne, ha die hard 4 szintu lenne (mert az telleg egy mocsok, nem er fel az elozoekhez, meg se kozeliti, ujkeletu giccs az egesz), meg akkor is ha egyaltalan leforgatnak az 5.et. Talaljanak ki vmi ujat. Tokom mar az ilyen folytatasokba, foleg azokba, amikrol mar lehuztak 4 bort… Mire jo ez? Trilogianal tovabb mar nevetseges vinni egy-egy tortenetet. Itt meg mar otodiknel tartanank. pfff

  18. Persze tré belegondolni, hogy “fiatalkorunk” nagy színészei nem szerepelnek többet, vagy nem bújnak többet a megszokott karakterek bőrébe, de el kell fogadnunk.

    Sajna nincs több eredeti Rocky, Rambo, Terminator, Die Hard, Halálos Fegyver.

    De!! van helyette: új Bond, új Batman, Max Payne, Bourne , ami persze a közelébe sem érhet az előzőekben soroltaknak (persze számomra), de mégis valami.

  19. Coooper: Szerintem a Die Hard 4 pont rossz példa arra , amit mondassz. Nekem nagyon tetszett. Tovább vitte a McClain (huh lehet rosszul írom :) de ciki) féle fanyar humort és leküzdötte azt a problémát, hogy a 4. rész már az előrehaladott információs technológia világában játszódik.

  20. ha kicsit kevesebb lett volna a CGI, akkor azt mondanam szodaval elmegy, de azok a rohej akciojelenetek nalam kivertek a biztositekot. Halalos fegyver 5/ot mondjuk ilyen veszely nem fenyegette volna szerintem, mert foldhozragadtabb tortenetei vannak… De akkor se kell 5/ik resz. Shane Black meg kamatoztassa tehetseget vmi ujdonsagban (kiss kiss… pl nem volt rossz)

  21. Még jó, hoyg a Die Hard 4-ben alig volt CGI és a legtöbb trükkfelvétel oldschool módon ment. DE Van Die Hard 4 írás, kretik oda átfáradni ezzel, mert így már nem ide tartozik (tudtam, hoyg az első Die Hard 4 szapulásból ez lesz, offtopik, hiába kérem, hogy ne)

  22. Allitolag Richard Donner, most azt mondja, hogy vegyek be ot is (ugye Joel Silver kihagyta a bulibol), es akkor beszel Gibsonnal. Hat, ha ezen mulna, akkor en bevennem.

  23. ‘Ez kell…’ – > doubt that, de hát ízlések, és pofonok, btw ez tényleg nem DH4 topik, csak a “hogyan lovagoljunk meg egy afrikai hullámot hawaii-on”, avagy egy messzi dologból a haszonszerzés útján elvágtatva sok akarásnak nyögés a vége (eztet jól megaszontam). Szóval erőltetettnek érzem a dolgot, hogy egy akkor bevállt dologgal újból megpróbálkozzanak. Nagy Bourne rajongó vagyok, de a hajamat téptem, amikor megtudtam, hogy tervben a 4. (és valószínű már van ehhez is topik ;) ).
    Én feleslegesnek érzem, de hogy egy klasszikust idézzek: láttam én már fűben nyuszit

  24. Hát 52 évesen már biztos nincs kedve annyit akciózni mint néhány éve. De ha most csinál egy teljesen új, ütős filmet akkor majd lehet, h senki nem bánja a cserét. Remélem a script is menthető, és akkor mindenki jól jár.:-)

  25. Shane Black inkább írjon eredeti forgatókönyveket (Kiss, kiss pl ilyen), mint az 5dik bőrt húzza le vmiről – ha olyan jó.
    Human: te olvastad az 5dik forgatókönyvét? Akkor honnan tudod, h jobb lehetne mint a régiek? Bízzuk sztem Gibsonra, nem hülye gyerek – biztos jó okkal dobta vissza a könyvet…

  26. Egy folytatás nem eredeti forgatókönyv? Oké, a karakterek ismertek, de azon kívül egyedi és új.

    Absz nem a forgatókönyv miatt dobta vissza mel, hanem tényleg valszeg azért mert Donner nem volt a projectben. Szerintem nem is olvasta

  27. Nincs is értelme erőltetni. Annyi lehetőség van még a fickóban, rendezőként és színészként is, hogy abszolút nem bánom, ha inkább mást csinál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.