Blockbuster Watch: Max Payne

Nos, azt kell mondani, hogy ez a 18 milliós Max Payne nyitány egész korrektnek tűnik. Oké, lehetett volna több, mert Wahlberg (amikor ő a kampány középpontja persze) ekörül szokott nyitni, de a Payne név tehetett volna hozzá. Mivel nem tett, így egyértelmű: a rajongó tábor nem olyan népes, viszont hangos (a második game is alig fogyott). A film 35 millióba került, hát az simán meglesz. Azon kritikusok többsége osztja a filmet, akik nem tolták a game-mel, ő bajuk. Mi majd meglátjuk másfél hét múlva (a hazai sajtó már most szerdán, hiszen nem világpremier, van idejük nyugisan bemutatni nekik – most legalább a horgászmagazin meghívott újságírója is megnézheti, mivel újságíró, hiába nem ír róla).

A másik, hogy az ősz pénzkaszáló filmje eddig a Beverly Hills-i Chihuahua (bár nem tudjuk a készítési költségeket, de a Sasszemnél olcsóbb lehet). Ez a harmadik hete, és még mindig simán második lett a pénztáraknál. Összesen már a 70 milliónál jár.

És ha már, akkor említsük meg, hogy a W. csak negyedik lett, 10,5 milliót kaszálva. Ez talán elég lesz arra, hogy a 25 milliós készítési költséget, a marketing 5-10-et hozzácsapva, visszahozhassa.

27 hozzászólás a “Blockbuster Watch: Max Payne” bejegyzéshez

  1. Én várom!
    Így egyszerűen: a játék király volt, Wahlberg is jó!
    Reméljük végre sikerül egy sikeres játékot méltó módon megfilmesíteni…

  2. Attól még, hogy nem tolták a game-mel, lehet rossz. Sőt ! Valószínüleg rossz lesz, ha a game-hez ragaszkodnak. Ha meg átírják, minek a game ? Ja, reklámnak.

  3. Hát én csalódott vagyok a nyitányt illetően. Az emberek (mondhatni) sikerfilmet csinálnak egy csivavás ökörségből, a Max Payne meg nyit egy szerény 18 milkóval. Plusz húzzák a kritikusok is, hát én nem vagyok jóstehetség, de biztos vagyok benne hogy alulértékelik ezt a filmet.

  4. én nagyobb nyitányra számítottam, plussz jobb kritikákra…RT 17% imdb-n jelenleg 6.6, de úgyis le fog menni még sokkal…úgyh elbizonytalanodtam, h egyáltalán megnézzem-e moziban…meg akik látták azt mondták,h alig nyírnak ki benne pár embert, és mégcsak nem is véres,pedig a játéknak ez volt a lényege.

  5. Ráadásul az egy dolog hogy RT-n 17% Max Payne, na de Beverly Hills-i Chihuahua 41%? Tudom, gonosz dolog az előítélet, 2 még nem látott filmet összehasonlítani, de…

  6. MaT21 azért azt nem mondanám, hogy a játék lényege a vérfürdő, de ha neked ez jött le akkor sorry…

  7. Meg az filmen hogy nézne már ki hogy 1 ember 1 éjszaka alatt lemészárolja fél New Yorkot LOL

  8. xD: vagy a húsdarálóba. apró csávó ez a john moore. :)

    (elnézést, még mindig a zombie strippers hatása alatt vagyok.)

  9. vmi fél óráig néztem, és nem akarok spoilerkedni, lehet, átterelődik a téma a második felében, illetve átértelmeződik, remélem legalábbis, majd megtudom a tévében, ha lesz az hbo-n, de nagyon elkanyarodott ez a játék valóságától, szóval az, hogy azon kritikusok húzzák, akik nem is játszottak vele, csak még lesújtóbb szvsz

    lehet, még tetszett is volna, sőt, nagy az esélye, ha nem max payne muvi, de mivel max payne muvira számítottam, így erősen elment tőle a kedvem

  10. xD: Say hi to your mother for me, Ok?

    Érdekes, még egy hete kb 7.8-an állt az IMDB Max Payne, mondtam is magamnak, hogy végre egy jó film, kár hogy lement. A játékot megint végigjátszottam, de sajna nem az az igazi már, plusz nagyon idegesített mindig, hogy olyan köcsög fejet vág Max Payne, pedig inkább Punisher fejet kellene ha legyilkolják a családot.
    Csivava meg maradhat a top100 legrosszabban!

  11. xD
    attol, h meg vmi nem tetszett, nem biztos, hogy szar + ha turelmetlen voltal, akkor valszeg vartad nagyon, es gigantikus elvarasokkal vartad a filmet, es ahogy a kommentjeid (szinvonala) alapjan leszurtem, te az a tipus vagy, hogy amiben egy kicsit is csalodik, az mar rogton szar, es mar az eros kozepest se dicseri meg, mert fikazni divat

  12. persze nem vagyok veszjoslo, de ha mondjuk jobb lesz a Hitman-nel, akkor biza nagyon meg leszek elegedve, mert mar a Hitman sem volt rossz

  13. átgondolva a dolgot, ha xD-nek valalmi kamerás-warezolt cucc alapján nem tetszett, tekintettel a színvonalra, amit megjelenít a kommentjeivel, akkor ez már két releváns érv arra, hogy megnézzem, és azt valószínűsíti, hogy kedvelni fogom a filmet. :)

  14. lehet spoiler aki nem játszott a játékkal:

    [NE BESZÉLJÜNK A FILM SZTORIJÁRÓL MERT SPOILER, KÖSZI. MAJD MEGVITATJUK A BEMUTATÓ UTÁN – aszerk.]

  15. Azt akarjátok elérni h az engem érdeklő de nem világpremier filmekről ne írjak aktuál posztot? mykingdomforadonkey? komolyan, nem akarom megtudni miből áll a film, de a kommenteket figyelve a blogomon megtudom. Pl most is egy adalék az ártatlan kijelentésed kapcsán.

    Ennyi, ne beszéljünk már a filmről, meg tippelgessünk, amire valaki aki pedig látta beírja, hogy tévedünk, aztán ezzel rontja is az élményt rögtön. Meglátjuk és kész, az biztos h az ősz egyik várt filmjét nekem már elbasztátok kicsit.

  16. 19. AE

    ne haragudj, de aki megy a sajtóvetítésre és emiatt nem kell két hetet várnia a filmre csak 6 napot, az sztem ne szólja le a kamerás verziót. Komolyan.

    És akkor is ezt írnám ha én is mennék :P

  17. Végignyomtam mindkét játékot. Moziban nézem majd Max mozis kalandjait, ha jókat írnak róla, ha nem. Aztán meglátjuk milyen.
    Valahogy a Chihuahua-s film nem érdekel, de a W-re Brolin miatt kíváncsi vagyok.

  18. Nem láttam a filmet (én is a hazai premiert várom). Az ártatlan kijelentésem csak tipp a trailerek alapján, tehát semmiképp ne tekints rá adalékként. Arra akartam pusztán célozni, [ÉRTETTEM mire akartál célozni, viszont ha olyan válaszol aki látta, akkor máris megvan a baj. ahogy nekem meglett, csak az is ki van törölve – a szerk.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.