A végső Yes Man trailer

Ez így összevágva teljesen jónak tűnik, és Zooey folyamatosan gyönyörű. Jim Carrey igent mond az életre, mert csak az az élet, ha minden hülyeséget megcsinálsz, pl valami marherős port szívsz az orrodba.


Itt még a fullscreen gomb is megy, a yahoonál pedig egyenesen HD.

human
írta
2008. 11. 06. 14:47
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “A végső Yes Man trailer” bejegyzéshez

  1. “ez nézős lesz az fix :D”

    ez és a többi komment alapján akkor a trailert nem is nézem meg, csak beikszelem a várósak közé. frissen nagyobbat fog ütni.

  2. Holnapi bulin kipróbálom a “mindenre Igent mondós” dolgot, csak nehogy valami kancsó jöjjön hozzám! A film nagyon ütősnek néz ki, bár már tényleg azt hittem, hogy Carrey felnőtt és semmi bugyuta poén többé, de az a ragasztós rész… (ja amúgy imádom a bugyuta Ace Ventura féleségeket!)

  3. A film biztos vicces lesz, én mégis picit csalódott vagyok. Reméltem h Carrey kikerült már ebből a bugyuta szerepből, pláne az Egy makulátlan elme örök ragyogása óta, mely véleményem szerint hihetetlen értékes és jó film, de akár a 23-as számot is említhetnénk…Vagy az ember a holdon-t. Az érem másik oldala persze, hogy nincs még 1 színész, aki el tudná játszani a hasonszőrű figurájit, sztem carrey mégis ennél többet érdemel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.