Conan fejlemény

Nos, 85 milliót szánnak a filmre, és R Rated ezerrel, meg a régi könyveket vennék figyelembe. Ez így jól hangzik, ha elosztjuk kettővel (azaz a könyvekre tojnak) akkor is egy véres-b*aszós-kardozós fantazi lehet itt. És akkor a bökkenő? Brett Ratner már csak egy karnyújtásnyira van a projecttől. Még mielőtt valaki leolt, szerintem a Ratner típusú rendezőkre is szükség van simán (csak esetleg nem nekünk), ellenben egyelőre nem látom benne a Conannal elbírást. Na majd. (A Swarcis Conanról mammut sorait olvassátok)

human
írta
2008. 11. 11. 02:11
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Conan fejlemény” bejegyzéshez

  1. Tény, hogy boldogabb lettem volna, ha mondjuk Bekmambetov kapja, de Conan + R + 85 millió…el lehet ezt rontani?:)

  2. Ezek jó hírek szerintem! Nagyon szerettem a régi Conan-eket is, szóval jöhet! Arra azért kíváncsi leszek, hogy kit tesznek be Arnie helyére.

  3. Én mondjuk Mickey Rourkot inkább Thor-nak tenném. Conan-re nem tudok senkit elképzelni. Jó mondjuk egy Mike Platz-ot simán, de nem hinném, hogy nagyon hozzá tudna tenni bármit is a filmhez színészileg.

  4. “Conan-re nem tudok senkit elképzelni.”

    a 13. harcosban volt az a böszme nagy viking csakker (Vladimir Kulich), na azt pl. simán el tudom képzelni Conannak.

    kiváncsian várom egyébként, hogy mi lesz ebből, jó lenne, ha nem lenne valami szar belőle.

    (off: mi van a Vörös Szonjával? nincs hír róla?)

  5. nem tudom 85 milla, nekem kevésnek tűnik sztem ma már nem egy nagy összeg egy fantasyhoz (mondjuk ha jól tudom Hellboy 2 is e körül) szóval majd meglátjuk, nagy név sztem tuti kilöve (eleve ki lett volna?) én Ronald Kickingerre szavaznék ha lehetne:-) amúgy conan a barbár nagy kedvenc, nem valószínű de örülnék ha a zenét átvennék az eszméletlenül jó!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.